icon

Čo to majú 45 - 60-roční ľudia za správanie?

8. okt 2023

Aky mate nazor na tieto situacie
1. Idem s malym (3 roky) ku kamoske, maly mi pred branou skaredo spadne, rozbije koleno a place. Vojdem do brany, maly na rukach placuci. Nejaka pani z prveho poschodia otvori dvere a zacne vrieskat, ze moje dieta jen nici zivot a ze som strasna matka. Som jej povedala, ze nie som jej suseda a idem iba na navstevu a nech mi da pokoj. Ona, ze jej klamem a fagana si mam vychovat.
2. Medzi veziakmi nam postavili nove detske ihrisko. Je tam dzavot deti ale byvam na 2 poschodi a nejak tie deti nepocut do bytu. Boli sme von s partiou mamiciek, ked zacala pani zo 4 poschodia vrieskat nech konecne zmizneme z detmi prec z ihriska lebo vola policiu. Tak sme ju uzemnili. Na dalsi den zacala hadzat hlinu z muskatov po detoch.
3. Idem s chorym malym k lekarovi do mesta. Bohuzial autobusom. Kociar neberiem, lebo tie autobusy su preplnene a stalo sa mi, ze ma vodic uz nezobral do autobusu. Nastupili sme a hladala aspon jedneho ochotneho, kto by syna pustil si sadnut. No nikto nic maly bol na rukach bezvladny s teplotou. Po dalsej zastavke sa uvolnilo jedno miesto pri okne a tak teda som pana poprosila, ci by mohol len troska uvolnit priesor aby som si sadla. Uplne ma odignoroval, ale na to mi mlada baba zaklopala na plece, ze tu je volno len si nas hned nevsimla, aby nam uvolnila.
4. Stojim v ten den pred lekarnou v rade, lekarna ma podmienku jednej osoby vo vnutri. Pan si pride a vulgarne povie, ja som pan a predbehne 4 cakajucih ludi a ide si dnu.
Pokracovanie v komentari

Strana
z6
minenkak
8. okt 2023

Čo si myslela tým vekom, hoväda sú v každej vekovej kategórii

stellarstar
8. okt 2023

Áno hovadá sú v každej vekovej kategórií, žiaľ s tým nič neurobíš

autor
8. okt 2023

5. Moja susedka ma pod sebou takych susedov, co im opluvaju auto, lebo ich syn sa hraje na podlahe a sa smeje. Ich syn ma rok. Susedku obvinila, ze sa malemu nevenuje kedze jej place a sem tam pobehne. Dieta nema co plakat a behat po byte.
6. O susedovi podomnou sa nejdem vyjadrovat, lebo ten ked ma videl z novonarodenou dcerou, tak zacal vrieskat, ze sa zase nevyspi.

To naozaj uz ludia neznesu deti ? Zabudli, ze aj oni mali deti a maju vnucata ? Zaslusim si hnusny pohlad lebo vojdem s detmi niekde do restauracie ? Aky mate nazor na tuto skupinu 45 -65 rocnych ? Akych oni vychovali ludi ?

autor
8. okt 2023

No praveze ja sa stretavam len v tejto vetve s total neochotou, ci uz v praci, u lekara a tak. Mladsi si daju povedat, maju viac tolerancie a pochopenia

caroline_
8. okt 2023

Maximálne súhlasím, moja skúsenosť s prácou s ľuďmi mi to len potvrdzuje, najneslusnejsi, najneohladuplnejsi a najvulgarnejsi boli vždy ľudia nad 50 rokov...

minenkak
8. okt 2023

Ja osobne nemám rada malé deti ,som v skupine 45-60,nikdy som nechcela aby ma s dieťaťom pústi v autobuse ,keď išla som vlakom,autom.Neznasam vrestajuce deti,u susedov sú a teda poviem nech sú ticho keď vrestia.Byvala som v dome ,vlastný dvor ,šla som do prírody aby mi nevadili ľudia ktorým vadí vreskot deti

syslik81
8. okt 2023

uorimne aj tie mamicky su niekedy riadne drze- kocik namiesto tanku - si myslia ze su zakonom chranene a vsade musia byt prve.. deti rozmaznane drze uskriekane a mamicky roka na telefonoch - sak benevolentna vychova dnesnej doby ..ten pan v autobude mozno nepocul alebo bol zamysleny .. co sa tyka ostatnych hold nadabila si na nemilych ludi ale ver mi az aj ty mlady su hrozny .. respekt by mal byt v kazdom veku ...

benit
8. okt 2023

Mojmu synovi vynadala dochodkyna okolo 70 ze je jebnu... ko... lebo sedi na jej lavicke.
Ludia su rozny. Vacsinou pruchadzam do styku s ludmi okolo 30 a ver mi, ze kopa drzych, namyslenych a arogantnych ludi je aj v tejto vekovej kategorii.
Ale zasa na obranu, vsade sa najdu slusny, normalny ludia. Tak je to asi celkovo a netreba to skatulkovat vekom.

tenerifka
8. okt 2023

mne sa nic take za poslednych 25 rokov nestalo, nemam ten pocit, ze by hocijaka vekova kategoria neznasala deti,tu su deti velmi lubene a ludia ohladuplni a tolerantni, a teda najma k rodicom s detmi ci k starsim ludom.

pkgirl30
8. okt 2023

mne sa to dialo určitú dobu tiež a nechápala som čo sa deje, ale potom som si povedala že to asi má nejaký dôvod, ide len o to ako to ja pochopím ako sa k takým veciam postavím. naučila som sa s takými situáciami pracovať som odolnejšia, takže vlastne to dopadlo pozitívne pre mňa

chodec15
Odpoveď bola odstránená
danica2711
8. okt 2023

ľudia sú všelijakí (vždy boli a vždy budú), netreba generalizovať podľa veku ani podľa čohokoľvek iného. Mladí vedia byť tiež pekne oprsklí, nezdvorilí a nevšímaví a to, že voči tebe sa 5 ľudí vo veku 45+ zachovalo nepríjemne, nemá vôbec všeobecnú platnosť

autor
8. okt 2023

Jop ako ano najdu sa starsi ludia uplne chapajuci a uzasnych a mladych hnusnych a len seba presadzujucich. Ale stale prevlada u mna v mojom okoli, praci a tak, ze jednoducho tato skupina ma vie tak dourazat lebo mam len 25, 30 a teraz 35 rokov. Robim od svojich 18 ale tato skupina ludi je stale agresivnejsia. Priklad deti som dala, lebo je to najaktualnejsie a teraz som mamickovskom mode. Ale vedela by som rozpravat ...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
valeria_h
8. okt 2023

@chodec15 Ty si chorý človek, ťahať aj do takejto témy Rusko a Fica je už psychická choroba 🤦‍♀️

zuzitko74
8. okt 2023

Ja mám za chvíľu 50 a neviem veru, čo ti mám na takýto príspevok povedať. Asi len toľko: počkaj si pár rôčkov a budeš s nami v jednom vreci. Potom zistíš, že tá diskriminácia je obojsmerná. Teraz vnímaš nevraživé reakcie starších len preto, že si mladá, potom budeš vnímať nevraživé reakcie mladých len preto, že si 45+.

mooonika1975
8. okt 2023

45 rokov má niektorá len prvé dieťa vo veku 4-5 rokov

chodec15
Odpoveď bola odstránená
valeria_h
8. okt 2023

@chodec15 To nie je urážanie, ale konštatovanie. Že máš zrovna Ty drzosť písať o urážaní, keď sám urážaš ostošesť 😃

valeria_h
8. okt 2023

@chodec15 Áno, odvážila. Tebe by ale za Tvoje hlúpe reči jednu a možno aj dve prisušili.

chodec15
Autor odpoveď zmazal
minenkak
8. okt 2023

@valeria_h urazila si ho ,aj keď máš pravdu a myslím si to aj ja ,ale prešla som jeho komentár mrmlanim a pomyslenie si svojho

kitycat
8. okt 2023

Ked mas chore dieta tak ho ber v kociku aj keby si mala cakat dalsi bus, stoja ti tie nervy za to?

Tiez ma raz autobusar nezobral

Ignoruj to, ludia chcu matklud a a o dzavot cudzich deti z ihriska vadi kde komu, aj mne 🤭

valeria_h
8. okt 2023

@chodec15 Ty si chorý.

valeria_h
8. okt 2023

@minenkak To je asi fakt, chorého človeka treba nechať tak. Máš pravdu.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
jaaty
8. okt 2023

Som presvedčená o tom, že je to uhol pohľadu. Mám 51, dcéra ma 16, pracujem celý život s ľudmi a poviem ti “že blbci” sú v každom veku. Mne sa napr. oči pretáčajú tam tým, koľko “voľnosť” sa dáva deťom. V mnohých prípadoch nevychováva rodič dieta ale naopak. Malé deti a to myslím vo veku od 1 roka sú utišované mobilom. Čo takto im miesto toho dať knižku? Chodím denne okolo ihriska nepočula som nikoho po deťoch kričať. Ale napr. Na ihrisku deti po sebe hádžu kamienky alebo ich vykladajú na šmykľavku, kde si iné deti šmykajú. Rešpekt sa ma učiť od malička. Keď vidím maminu s kočíkom, nos ma ponorený v mobile alebo prilepený na uchu. Ďakujem, dobrý deň či prosím sa vytráca zo slovníka a mohla by som pokračovať ďalej. Každý nech sa zamyslí sám nad sebou. Nič nie je čierno- biele. Peknú nedelu prajem

angelinja
8. okt 2023

@chodec15 o tomto by sme sa zas m ohli porozpravat lebo fico..nech odidu chcem videt kolki odidu lebo uz na nich cakaju ze?to je zase take boze neviem ako sato ani povie si myslia ze zjedli mudrost sveta a aki su oni sikovni:D ok ved nech skusia zapad teda bez fica..za dalsie siete ano robia medzi ludmi nenavist ale nebol to fico ked uz tak ale vasiliberali spolu s matovicom pocas korony huckali ludi a ano tam a ukazalo kto aky v skutocnosti JE. za dalsie drzi su vsade mladi bohati, mamickin ockov synacik a stari ludia s tym ze oni su stari pozor ja som stary dochodca a vsetci mi musite dat prednost aj ked je zdravsi ako ten co je velda n eho a ma 30 rokov m enej je to arogancia a dovoim si tvrdit ze tito ludia este nepadli na hubu lebo ked padnu budu sa spravat inak

ukulela
8. okt 2023

Ze ja mam 45 a 2 male deti. Silne pausalizujes. Dementi suaj 20 aj 70 rocni.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Strana
z6