Čo urobiť s nevhodným darčekom?
.
Veď podľa toho čo to je… kľudne použi alebo daruj niekomu inému, predaj na bazáre, hoď do kontajnera…
Zatial odloz. Ked to budete mat definitivne ukoncene potom rozmyslaj co s nim.
Čo znamená, že sa to pokašľalo? Pohádali ste sa? Rozišli ste sa? ... ak ste sa rozišli, hoď do koša a máš pokoj ... ak ste sa pohádali, odlož, dáš dodatočne.
Ja neuznavam take ze hod do koša Ved to je vrcholne neekologicke. Radsej by som to dala uplne cudzej osobe ak nemas komu inemu vzdy sa tej veci Niekto potesi. Ja dostavam veci z potravin za nakup v urcitej vyske zadara (online shopping niekedy neukaze co davaju a nakup robim na tyzden) ked obcas dostanem nieco co nechcem nespotrebujem tak sa opytam ludi .. Skus na Fb alebo ked byvas v panelaku staci to nechat v chodbe a niekto si to zoberie. Ta vec ani planeta nemoze za to ze je niekto .. 😉a nebud smutna lepsie ze sa vyfarbil teraz ako o 10r ♥️
@miadi Ďakujem veľmi pekne 💜💜❤️❤️❤️
Nevyhadzuj to, záleží čo to je. Nikomu to už nedávaj ako darček , bol to darček pre určitú osobu a dám ho niekomu druhému koho poznám to nie. To už nie je dar, už len z princípu že to nebolo pre neho. Ak tak predaj to alebo daj na charitu.
Záleží na tom čo to je. Nechaj si, vráť do obchodu alebo posuň ďalej.
Keby to bolo niečo, čo neviem použiť, tak by som dala hocikomu. Hoci aj cudziemu človeku na ulici. 🙂
Skus si to vymeniť v tom obchode za niečo pre seba

Ahoj, prosím čo mám urobiť ak som človeku na ktorom mi takmer dva roky záležalo kúpila darček ale ešte včera v noci pred Valentínom sa to pokašlalo, mám ten darček vyhodiť alebo niekomu darovať, alebo doma niekde odložiť?