icon

Čo vám tento rok dal a vzal? Diskutujte!

bylinka25
31. dec 2023

Dobrý deň, žienky,
pomaly sa končí starý rok a o pár hodín privítame ten nový.
Moja otázka znie, čo/koho vám tento rok dal/vzal?
Prajem vám veselého Silvestra a úspešný vstup do roku 2024.
Snúbeniciam prajem nádherné prípravy na svadbu a šťastný krok k oltáru,
budúcim mamičkám radostné očakávanie ratolestí a šťastlivý pôrod,
mamičkám a oteckom želám radosť z detičiek,
vydatým a ženatým ešte šťastné roky manželstva
bezdetným nádej, aby sa dočkali svojho potomka.
Všetkým tu, na Modrom koníkovi prajem šťastný Nový rok, nech je lepší, ako ten, ktorému odrátavame jeho posledné hodiny.

Strana
z2
bublinka1426
31. dec 2023

az je mi luto, kolko nestastia chodi po svete, zeny drzte sa :( musime byt silne kvoli nam, kvoli detom. drzim Vam vsetkym palce, aby ste mali lepsi rok a v zdravi 🍀

4stanka4
31. dec 2023

@la_dolce_vita presne to som chcela napísať aj ja ale rok predtým sme mali v rodine asi 8 pohrebov- začalo to mojou milovanou starkou v marci a potom takmer každý mesiac niekto 😞
Tento rok bol celkom normálny, skôr z tých lepších tak uvidíme aký bude 2024.
Všetkým prajem krásny rok 2024 a prajem najmä veľa pevného zdravia ❤️

lucynecka
31. dec 2023

Aj my sme mali doma veľmi ťažký rok. Asi najťažší. Človek si naozaj uvedomí, že keď sa želá zdravie, lebo nič nie je dôležitejšie, tak to nie je len fráza. Pevne verím, že tento nový rok bude lepší ❤️

marcellka32
31. dec 2023

Tento rok som mala zdravotné asi najhorsi, celý rok som riešila lekárov (najprv zlomená noha potom onkológia), a najlepšie čo sa mi stalo, bola správa z histologie, že som zdravá ... nepotrebujem drahé dovolenky, darčeky, zdravie je to naj

grof_monte_christo
31. dec 2023

Tento rok pre seba uzatváram s vďačnosťou, aj absencia problémov je šťastie, obávam sa však budúceho roka 😏.

sofia1979
31. dec 2023

@bylinka25 vzal mi otca a bábetko😢

minenkak
31. dec 2023

@bylinka25 ďakujem a aj tebe prajem ,len to po čom ti duša túži

eniaq
Odpoveď bola odstránená
hankab
31. dec 2023

@bylinka25 nevzal mi nastastie nic, okrem 1 prace, od ktorej som vkladala velke nadeje a bola to katastrofa, ale nahradila som ju lepsou.
Dal mi milujuceho priatela, nas vytuzeny domcek, 2 psikov a celkovu spokojnost so vsetkym, co mam ❤️

katuskamala1
31. dec 2023

@tinkatomas aj mne :( ako to znasas?

bylinka25
autor
31. dec 2023

Ďakujem vám za vaše príspevky, priznám sa, mráz mi ide po chrbte pri toľkom nešťastí, čo vás postihlo, je mi to nesmierne ľúto, tie, čo ste stratili deti, rodičov, súrodencov, svokry, svokrov a ostatných členov rodiny, príjímite odo mňa úprimnú sústrasť, tie, ktorým naopak, pribudli noví členovia prajem, nech ostanú stále s vami.

tinatitti
31. dec 2023

@bylinka25 každý rok si vravím,že ten ďalší bude lepší. Opäť nebol.... Bol plný sklamaní, bolesti, nesplnených očakávaní. Na druhej strane sa mi otvorili nové cesty, spoznala som nových priateľov a mladšia dcéra mi robí neskutočnú radosť. Nahrádza to z časti tu bolesť a sklamanie,ktoré v sebe nosím. Verím,že tento nastávajúci rok už ozaj bude lepší...

bylinka25
autor
31. dec 2023

@tinatitti Vidíš, aj to je niečo.Máš dcéru, ktorá ti robí radosť, nových priateľov, verím, že v ton nasledujúcom roku budeš mať veľa nových zážitkov, priateľov a veľa šťastia.

gloria31
31. dec 2023

@bylinka25 vyššie sebavedomie a prišla o 75% objemu môjho žalúdka a 58kg

limoncino
31. dec 2023

Zaujímavá téma... Čo mi vzal? Asi nádej, že budem niekedy šťastná. Mojím jediným šťastím a potešením sú moje deti. A čo mi dal? Zistila som, že mám naozaj skvelé kolegyne, ktoré ma v týchto pre mňa ťažkých rozhodnutiach držia, že mám priateľky, ktoré ma vypočujú.

netti87
31. dec 2023

@stannuska Je mi strašne ľúto 😟😭 môžem sa spýtať čo sa stalo?

haggard_222
31. dec 2023

Mala som podobný rok ako @eniaq, tiež sa točil viac-menej okolo práce a som spokojná s tým, čo som dokázala, stálo ma to veľa času a úsilia, no robím to čo ma baví a aj som si platovo prilepšila, aj keď na dnešnú dobu je to len taký priemer, ale som vďačná že zvládam z neho platiť všetko bez problému aj po zdvihnutí cien, hypoték, a stále mi nejaké euráče aj ostanú, a nie len oči pre plač 🙂 Na rande som tiež nebola dobrých 6 rokov, vlastne aj premýšľam často, či chcem. Budem mať 30 o rok a veľmi rada by som tiež mala jedného dňa rodinku.
Teším sa s autorom každého pozitívneho príspevku, ktorý tu čítam, a súcitím s každým, kto si prešiel ťažkým rokom a stratil blízkych, prácu, a podobne. Prajem všetkým veľa síl, aby bol tento rok lepší, bohatý na zdravie, aby každý našiel svoje osobné šťastie, neprišiel o nikoho blízkeho, a nám slobodným, aby sme už konečne našli toho pravého 🙂 Nech rok 2024 stojí za to!

ptvw
31. dec 2023

@gelifil och úprimnú sústrasť:( ...priateľovi zas maminu v septembri a ocina pred rokom aj pol :( je to hrozne ešte keď je to z ničoho nič

ajuga
31. dec 2023

Tento rok bol najtazsi mojom zivote. Nastastie som o nikoho neprisla, ale takmer som sa rozviedla. Bola som na up, nevedela som si najst pracu. Teraz, na konci roka bilancujem, ze mam vedla seba ako tak spamataneho manzela, skvelu pracu a co je hlavne, zdrave, sikovne deti. Bola som psychicky na uplnom dne takto presne pred rokom. Ale Pan Boh presne vedel, co a koho mi do cesty posiela. Pred rokom som nemala ani potuchy, ze vsetko to zle, co mi nedavalo zmysel, mi v konecnom dosledku prinesie radost.
A do buduceho roku si prajem len to zdravie pre vsetkych a moju pracu

tinkatomas
31. dec 2023

@katuskamala1 teraz cez Vianoce dosť ťažko...nejako to na mňa doľahlo.

zuzanazuzana26
1. jan 2024

@bylinka25 Najväčšia strata pre moje deti,ich otec,kamarát a mne tento rok dal niečo,silu byt silnou a stat pri nich ked potrebujú vpodstate maju len mňa

petradenis
1. jan 2024

Mne vzal môj malý zázrak.Niekoľko rokov sa nedarilo otehotnieť a keď sa konečne podarilo,po pár týždňoch bolo po všetkom.Áno mám už dve veľké deti (ako som už počula x krát),ale aj tak to bolí.
Inak,aj pekné zážitky boli na rôzne spôsoby

jarmilaj
1. jan 2024

Rok 2023 vzal do pekla prekliaty rok 2022. Ďakujem pánu Bohu, a pokorne si prosím, aby rok 2024 bol aspoň taký ako 2023

kulumulu123
1. jan 2024

Nevzal nic ale dal vela a som za to nesmierne vdacna ♥️

lilyianka
1. jan 2024

@bylinka25 pred 2 mesiacmi mi vzal mamu...už nič nie je ako bolo.. A vraj ani nebude...

eniaq
Odpoveď bola odstránená
jakoma
1. jan 2024

Tento rok sme pred Vianocami stratili mladu macku. Deti zial nemame, tak nam bola velmi blizka. Minuly rok sme v tomto case stratili psika. Druhy rok po sebe sa mi tazko hodnoti rok kvoli tomu, ze strata zvierata je velmi cerstva :/

bylinka25
autor
1. jan 2024

@jakoma To poznám, aj my sme bez detí, mali sme psíka, žiaľ, odišiel nám v marci v roku 2020, tento rok to budú 4 roky, ale stále nám chýba.

jakoma
1. jan 2024

@bylinka25 je mi to luto.. :(

Strana
z2