icon

Čo vás dnes potešilo?

6. máj 2025

Ahojte všetci,
posledné dni sú všelijaké, ale dnes som si uvedomila, že aj drobnosti dokážu spraviť deň krajším. Mňa dnes napríklad veľmi potešilo, keď mi dieťa samo od seba upratalo hračky (čo sa nestáva často 😄).

A čo vás dnes potešilo?
Môže to byť čokoľvek —

chutná káva,

úsmev od suseda,

pokojná prechádzka,

dobrá známka dieťaťa
alebo len to, že ste si našli chvíľku pre seba.

Poďme si spoločne zlepšiť deň a zdieľať malé radosti. Teším sa na vaše príspevky ❤️

Strana
z2
jankajanka13
6. máj 2025

Babsky den s kamaratkou, rano kaviaren a na ranajky croissant a kava, potom sme sli do obchodov, kupili si nieco male, skusili si nejaku kozmetiku a omrkli co maju v obchodnych domoch, potom sme sli k nej na caj, dali si jahody a dlllho sa rozpravali❤️

koniarova
6. máj 2025

Pred chvíľou som bola pozrieť, ako mi rastú rajčiny vo fóliovníku. Sú krásne.

lenka.25
6. máj 2025

Mna dnes potešilo, že si dcéra opravila známku - štvorku na trojku 🫣 . Hej , mala radosť , ale predsa 🤣

mischy00
6. máj 2025

Kuriér mi doniesol nový vankúš na záhradnú hojdacku. Tak sa vytesujem, aký je ešte mäkkucky a nevylezany 😀😀

terina25
6. máj 2025

Mna potesilo,ze mi poobede skoncila prac.doba a mohla som ist domov

vanilkovazmrzka
6. máj 2025

Potesilo ma, ze neprsalo cely den. Ze som stihla v praci spravit vsetky naplanovane tasky. Ze som stihla nakupit. Ze uz je dlhsie svetlo. Ze pocujem spievat vtaky. Ze ma prestali boliet krize.

lucia13022023
6. máj 2025

Môj sused. Išli sme s malým z kauflandu, sused so ženou, 50tnici asi, vonku okopavali kvety atď, a kým som vyniesla hore tašky, malého mi zatiaľ postrazili lebo chcel ostať s nimi. Vrátila som sa dole a videla som malého celého od bahna, s rylom v ruke ako mu sused vysvetľuje ako ma okopavat. Syn cely šťastný ze je v bahne, sused šťastný ze môže byt s malým, keďže ma vnuka v rovnakom veku ale býva veľmi ďaleko. Take pekne to bolo 🙂

nicoletta98
6. máj 2025

Potešilo ma, že trošku vykuklo slniečko, kúpila som nové kvety do vázy a že mám nočnú, aj keď sa mi nechce, ale oproti rannej a poobednej je naj 😁

ivangeline
6. máj 2025

lenivy den

morusha
6. máj 2025

Že sme si s mužom vyšli spolu do mesta, že malý išiel spokojne do škôlky a že mi poďakovala spokojná klientka 🙂no ale najviac telefonát s mojou drahou starou mamou💛

petamich
6. máj 2025

Dnes konkretne, ze sa mi zrusili tri meetingy 😅 a den bol hned krajsi, aj som skor skoncila, diel serialu si pozrela. Este by mohlo dieta bez vymyslania zaspat a parada.

bloger
6. máj 2025

Aj mne urobilo radosť slniečko dnes.

miskakyska
6. máj 2025

... dážď...káva... dážď 😁

hankab
6. máj 2025

Ze som mala dovolenku a nemusela vstavat o 5:40.
Na ranajky som mala redkovky z vlastnej záhradky.
Ze uz iba 1 den v praci a zase bude volno 😅

adeladulova
6. máj 2025

Puatili nas z pôrodnice ✨️ takže prechádzka po čerstvom vzduchu 😊

koniarova
6. máj 2025
@hankab

Ze som mala dovolenku a nemusela vstavat o 5:40.
Na ranajky som mala redkovky z vlastnej záhradky.
Ze uz iba 1 den v praci a zase bude volno 😅

@hankab ozaj. Bude voľno. 👍👍Tak si ma práve potešila. 😍😍 Aj som na to zabudla.

izabela181
6. máj 2025

Že sme mali so synom pekný deň, jw zdravý v škôlke a zaspal 19:15 🙈😬

valeriana79
6. máj 2025

Ja mám dnes narodeniny a vzhľadom na rodinnú situáciu ich nemôžem osláviť s kamarátmi. Ale otec mi dnes kúpil gerberu v kochlíku a obľúbené chipsy, to mi k radosti stačilo. A kamarátka, ktorá žije v Británii, ma príjemne zaskočila videohovorom. A ešte fúra ďalších drobností 🙂

cimage
6. máj 2025

Muz spojazdnil auto a mohla som ist s detmi do materskeho centra za kamoskami. Kupil bryndzu a mala som natierku. Kamoska mi napisala, ze porodila dceru, hoci som ani netusila, ze je tehotna. Vecer som si dobre zacvicila. Dnes celkom dobry den.

lucik194
6. máj 2025

kolace od vikendove mlsanie

benit
6. máj 2025

Dostali sme synove vysledky z pisomnej maturity😊

kvietok1992
6. máj 2025

Prijatie do škôlky 🤩

123467
6. máj 2025
@valeriana79

Ja mám dnes narodeniny a vzhľadom na rodinnú situáciu ich nemôžem osláviť s kamarátmi. Ale otec mi dnes kúpil gerberu v kochlíku a obľúbené chipsy, to mi k radosti stačilo. A kamarátka, ktorá žije v Británii, ma príjemne zaskočila videohovorom. A ešte fúra ďalších drobností 🙂

@valeriana79 vsetko najlepsie 😘

uhnakova
6. máj 2025

Príjemný obed s kolegyňou a pokojné popoludnie s deťmi (obe na prahu puberty, takže niekedy je to ťažké). Celkom pekný deň.

floren
6. máj 2025

Že som v robote splnila normu (nová práca druhý deň). Syn sa hral v škôlke s inými deťmi (ťažký introvert) a v nedeľu bude vystupovať

valeriana79
6. máj 2025
@123467

@valeriana79 vsetko najlepsie 😘

@123467: Ďakujem srdečne 🙂

guudy
6. máj 2025
@lucik194

kolace od vikendove mlsanie

@lucik194 tazko im je odolat, co?😅

sandyka90
6. máj 2025

Poobede keď som prišla domov z roboty, hrali sme sa s dcérkou a liečili plysakov 🥰

guudy
6. máj 2025

Dnes som sa tesila s dcerou, ze bola extra spokojna so svojim vykonom na informatickom vyberku (nie kazdy den chodi taka spokojna)🥰

kacenocka2
6. máj 2025

Výsledky maturít a obhajoba podnikateľského plánu

Strana
z2