icon

Čo vás najviac rozčúlilo?

zuzanita1609
28. jún 2025

Aj maličkosti,aj najväčšie veci, ktoré Vás dokážu rozčúliť? Mňa najbližšie ,nechal oprať spodné prádlo s uterákmi, všetko hodil do práčky. Ale chápem, chlap ktorý zapne práčku... rozozná biele od farebného 🤨.

martinmmartin
28. jún 2025

bluetooth reproduktory

majus2323
28. jún 2025
@martinmmartin

bluetooth reproduktory

zuzanita1609
autor
28. jún 2025
@martinmmartin

bluetooth reproduktory

@martinmmartin ako dokážu až tak rozčúliť? Mám ich,ale není ani minúta,čo si nájdu...to skôr ozaj signál a príjem ...

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
larsen
29. jún 2025

Mňa už nič nerozčuľuje.
Život je príliš krátky na to, aby sme sa rozčuľovali.
Občas sa každému z nás niečo nepodarí.
Aj mojim doma, tak ja im nejdem mudrovať, že toto takto a hento tak si mal urobiť. Snažím sa situáciu skôr otočiť na vtip, alebo si v duchu poviem, že nabudúce to spraví lepšie. U nás sa snaha cení.
Alebo aj mne keď sa niečo nepodarí, tak manžel hneď vtipkuje. A schuti sa na tom zasmejeme.

zuzanita1609
autor
29. jún 2025
@larsen

Mňa už nič nerozčuľuje.
Život je príliš krátky na to, aby sme sa rozčuľovali.
Občas sa každému z nás niečo nepodarí.
Aj mojim doma, tak ja im nejdem mudrovať, že toto takto a hento tak si mal urobiť. Snažím sa situáciu skôr otočiť na vtip, alebo si v duchu poviem, že nabudúce to spraví lepšie. U nás sa snaha cení.
Alebo aj mne keď sa niečo nepodarí, tak manžel hneď vtipkuje. A schuti sa na tom zasmejeme.

@larsen zlaté 😊,keby tak všetci fungovali...

larsen
29. jún 2025
@zuzanita1609

@larsen zlaté 😊,keby tak všetci fungovali...

@zuzanita1609 Kedysi by som sa aj ja rozčúlila a nad hlúposťami. Avšak, človek vekom dozrieva a už sa nepozastavuje nad každým nepodarkom.
Asi je aj dôležité, ako sa vnútorne nastavíš.
U nás sa mi to podarilo, že chcem mať doma pohodu, tak ju vytvorím ja a ostatní sa pridajú 🙂

doriiis
29. jún 2025

Nerozculujem sa vôbec.Toto uz mám dávno upratané v hlave

zuzanita1609
autor
29. jún 2025
@doriiis

Nerozculujem sa vôbec.Toto uz mám dávno upratané v hlave

@doriiis ale určite sa nájde niečo,čo dokáže vytočiť aj najväčšieho flegmatika. Mňa napríklad pred chvíľou obyčajný jež...fučí,aj keď nemusí,vodu má,žrádlo tiež,čo majú mačky,ale aj tak fučí..ako jež 😆

zuzanita1609
autor
29. jún 2025

A ešte sršne,vetračka otvorená,na okne sieťka,ale aj tak si trud nájde cestu,ako vojsť. To ma tiež celkom vytočí 😁. A ked ho nechc zabiť,strávim pol hodiny,ako ho prehovoriť ,aby vyletel. Potom ma vytáčajú aj ponožky v práčke, ktoré nenašli dvojičku 😅. To boj väčný 🤭.

martinmmartin
29. jún 2025
@zuzanita1609

@martinmmartin ako dokážu až tak rozčúliť? Mám ich,ale není ani minúta,čo si nájdu...to skôr ozaj signál a príjem ...

@zuzanita1609 no ten reproduktor je v tom nevinne to je fakt, skor jeho maitel co si mysli ze cely svet chce pocut to ci on/ona

guudy
29. jún 2025
@zuzanita1609

A ešte sršne,vetračka otvorená,na okne sieťka,ale aj tak si trud nájde cestu,ako vojsť. To ma tiež celkom vytočí 😁. A ked ho nechc zabiť,strávim pol hodiny,ako ho prehovoriť ,aby vyletel. Potom ma vytáčajú aj ponožky v práčke, ktoré nenašli dvojičku 😅. To boj väčný 🤭.

@zuzanita1609 teba naozaj vytacaju uplne banality. Chce to viac nadhladu. Setri si nervy. Ked nejde o zivot, nejde o nic.

januska12323
29. jún 2025

@zuzanita1609 ja tak spodné prádlo periem bežne 😁 stalo sa mu niečo? Inak takéto blbosti ma nenaštvú.

bibina32
29. jún 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 Mňa slovo piškať, toto slovo som počula, až tu prvýkrát. Neviem, kto ho vymyslel a podľa čoho. U nás sa používa cikať, čurať.

klementinka58
29. jún 2025
@bibina32

@zuzanita1609 Mňa slovo piškať, toto slovo som počula, až tu prvýkrát. Neviem, kto ho vymyslel a podľa čoho. U nás sa používa cikať, čurať.

@bibina32 presne, dnes ma az vystrelo ked som videla nadpis tej diskusie...sama som z vychodu a ked idem k rodicom na navstevu a ked pocujem to slovo ide ma rozhtrhnut a to som flegmatik 🙂

patus_2
29. jún 2025

@zuzanita1609 mňa vie vytočiť rozprávanie s plnými ústami

basska_b
29. jún 2025

Zaujimave, naozaj, co ludi vytaca. Mna vytaca len ludska hlupost 😅 a ta je nekonecna

terezia74
29. jún 2025

Ľudská hlúposť, to jediné ma vždy dokáže vytočiť.
A čím ďalej, su ľudia hlupejši. Bohužiaľ

blanblan
29. jún 2025

Ja by som mohla písať romány o tom čo má vytáča. 🤣Napr. minule mi návšteva vydlabala dieru do masla, miesto toho že by normálne krajala na plátky. 🤯

leuska0910
29. jún 2025

Mlaskanie a hlasne prezuvanie.. to ma dokaze tak vytocit az by som vrazdila.. ale inak mam v pazi..

doriiis
29. jún 2025
@zuzanita1609

@doriiis ale určite sa nájde niečo,čo dokáže vytočiť aj najväčšieho flegmatika. Mňa napríklad pred chvíľou obyčajný jež...fučí,aj keď nemusí,vodu má,žrádlo tiež,čo majú mačky,ale aj tak fučí..ako jež 😆

@zuzanita1609 .....nie autorka.Nevytoci.Keby som sa mala vytáčať nad každou takou blbostou ako ty,tak som dávno po infarkte.Pracujem s ľuďmi a môj vnútorný pokoj je kľúčom k úspechu.Zivot ma naučil,že keď nejde o život tak nejde o nič.
Riešiš strašne blbosti.

zuzanita1609
autor
29. jún 2025
@doriiis

@zuzanita1609 .....nie autorka.Nevytoci.Keby som sa mala vytáčať nad každou takou blbostou ako ty,tak som dávno po infarkte.Pracujem s ľuďmi a môj vnútorný pokoj je kľúčom k úspechu.Zivot ma naučil,že keď nejde o život tak nejde o nič.
Riešiš strašne blbosti.

@doriiis ale veď ja viem,že sú to blbosti a aj to chápem,že sú aj oveľa horšie veci,ale tak trošku ma to "pohlo". Oprať kvalitnú, bavlnenú spodnú bielizeň aj s monterkami, mikinami, tričkami, ponožkami....ja neviem čo ho to napadlo,tak čipkovanú podprsenku hodiť ku "zadžubaným" monterkam od betónu,malty...či prepracovaný a chcel pomôcť,alebo,no Boh vie 🤭. Nikdy to neurobil,dokonca sám dáva prať tak,že oddeľuje napríklad uteráky zvlášť, pracovné zvlášť. Ale nerobila som scény,len mi trošku slza vyšla. Niekedy aj maličkosť dokáže vytočiť. Som len človek 😉.

vanilkovazmrzka
29. jún 2025

Tiez periem spodne pradlo s uterakmi 🤣 co je na tom zle?

majus2323
29. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Tiez periem spodne pradlo s uterakmi 🤣 co je na tom zle?

@vanilkovazmrzka tiež bežne právam na 60 s perkarbonatom

lllaila
29. jún 2025

@zuzanita1609 počkáme, čo napíše @rozculena 🙂

rozculena
29. jún 2025
@lllaila

@zuzanita1609 počkáme, čo napíše @rozculena 🙂