icon

Čo vás naposledy rozčúlilo?

10. dec 2024

Aká blbosť vás naposledy nahnevala ? Mňa zistenie že otvorenie pobočky Hebe na Slovensku spôsobilo že doprava zdarma je od 16€ a nie od 5€ 😅 taká som vytočená že sa mi ani zaspať nebude dať

Strana
z3
vesimelonimarsista
12. dec 2024

@mirola daj si ešte jednu, uľaví sa ti 🤪😜

ivinkapink
12. dec 2024

Uplne neznasam, ked idem s detmi na nakup a na miestach vyznacenych pre rodiny s detmi parkuje vzdy niekto bez deti 😬

tesari
14. dec 2024

Nezmysly v práci a prekrúcanie faktov podľa toho, ako to niekomu vyhovuje. A to mám trpezlivosť s ľuďmi. Ale vo štvrtok som už zdvihla hlas a skoro odišla a už sa nevrátila 🤪

zzzzza
14. dec 2024

Ludia co kašlú v obchode a idú tam bez rúška /respirátora a ohrozujú druhých

simi82
14. dec 2024

@biba_18 tak toto je fakt situácia ktorá by vytočila aj mňa kks, nenznasam blbcov na cestách a bohužiaľ som na cestách veľa a ich je neúrekom:D

zuzana2910
14. dec 2024

@barbora237 podobne bolo minulý rok v našej škole. Školské fotenie, sólo (nechápem, prečo nefotiakolektiv)a škaredé pozadie ako vždy.....tam cca 12 druhov a veľkosti fotiek, plus kalendár.. poslali po dverách domov, že za aké fotky z balíka koľko eur, a ak celý balík tak takmer 40 eur to bolo. Ak nemáme záujem za celé balenie, ostatok vrátiť fotografovi..hm?? Učiteľke vravím, že kúpim z balíka to a to a ostatok ak mám vrátiť fotografovi, pošlem 5 eur, že nech niečo zarobí a neskartuje len tak..no táto možnosť nebola, teda z balíka som kúpila kalendár, 2 fotky a ostatok šiel do koša.. tejto logike som nepochopila, aj som sa veľmi snažila.

canany
14. dec 2024

Mna vcera slovenska posta, ked som odchadzala z prvej, som nevedela ci sa mam smiat alebo plakat. Mam postu o ulicu dalej, neobjednavam na postu od korony, mam nejaku averziu, ale teraz sa nedalo tomu vyhnut, tak som si objednala vianocne darceky z MK. V stredu prisla sms, ze zasielka na poste, viac som necitala, mam toho vela v praci. Vo stvrtok som na to zabudla, tak som vcera vramci obeda vybehla, odstala si predvianocnu radu a teta za okienkom, ze to nemate tu, ze zasielka je na poste o 4 zastavky busom dalej. Pozerala som na nu ako puk, ze wtf? Vysvetlovala, ze od jula sa menili PSC a ze ked som to chcela poslat k nim, mala som uviest ine PSC. Tak xy rokov sa tu pouziva jedno PSC a ja kvoli nejakemu imbecilovi, co sa nudi a potrebuje vykazovat nejaku cinnost, mam teraz udavat ine psc na objednavkach a to mam teraz menit PSC u vsetkych bank, organizacii? Lebo mi bude doporuceny list ukladany na poste o 4 zastavky dalej?
Nakoniec som po vianocne darceky musela so synom a odstat si dalsiu predvianocnu radu a v zime vliect balik v rukach.

vvvvb
14. dec 2024

Dvaja blbci z Obecného úradu, čo odpisovali stav vodomerov a v tej zime sa im nechcelo dvíhať dekle na šachtách, tak si zapisovali čísla aké ich napadli. A tie čísla fakt vidieť nechcete 😀

gabika20
14. dec 2024

Keď mi už po 150krat volal pánko z telecomu, že si môžme dať od nich optiku, ktorú proste nechceme lebo to máme vyriešené inak a sme spokojní a ja im už 3 roky hovorím, že ju NECHCEM, už som im povedala nech mi ohľadom toho nevolajú, nech si tam dajú poznámku a aj tak zavolajú a skúšajú.. asi to tam dám písomne 🙈😀 ja viem že je to ich práca a musia ale fakt je to otravné..

dzulik_
14. dec 2024

Mňa vytáča, že už od stredy celé dni a noci nonstop u susedy vyzváňa telefón ako šibnutý 😡

leidin
14. dec 2024

Toto ze vacsina toho co nakojim alebo nakrmim skonci vyzvracana. Dam odgrgnut a este aj to plece skonci ozvracane.

tilly
14. dec 2024

Mňa naposledy vytocila slečna na prechode. Išla síce na zelenú, ale išla sanitka, hukala a slečna no a čo, mam zelenú, idem... strašná arogancia

medea2003
14. dec 2024

Nákup piatich limuzín na ministerstve vnútra za takmer milión eur dokopy. Za toto Šutajko určite dostal aj nejaké autíčko ako poďakovanie za taký skvelý nákup. Nám budú vysvetľovať, že je konsolidácia, preto berú úľavy na deti a oni si dovolia kúpiť päť limuzín za milión eur, sila!

tilly
14. dec 2024

@medea2003 toto je až neuveriteľné. Mne to príde ako niekde v Rumunsku tu. Ani tam by si toto nedovolili. Ja mám pocit, že skúšajú, koľko vydržíme. Potom sa budú čudovať, keď niekomu preskočí a zopakuje niekde to, čo urobil chlapík v DNV pred rokmi.

mimi3008
14. dec 2024

@personality ze mas dopravu zdarma pri nakupe za viac ako za 16 eur

personality
14. dec 2024

@mimi3008 áno už chápem

samik88
14. dec 2024

Že som namiesto pánskej mikiny kúpila dámsku (bola zapatrošená medzi pánskymi) celá šťastná,že som našla to správne číslo a potom až doma som si to všimla na bločku 😅🙈 . A schválne som ju nechcela vybaľovať.

ma77
14. dec 2024

@tilly To mna včera 2 mamičky na prechode auta stoja a oni sa stretli v strede prechodu a cau moja a obzerali sebe babetka v kočiku som myslela že ma drbne 🙂

martinsz
14. dec 2024

Starosta dal vyrúbať v našej ulici pred susedovým domom strieborný smrek výšky cca 7m, aby obec mala vianočný stromček a ešte aj ponechali asi 40 cm peň trčiaci zo zeme - toľko zostalo z nádherného stromu. Bol to jediný strom v ulici. Pikoskou je, že aj starosta býva v susedstve…

rachel978
14. dec 2024

Ze tam kde pracujem nedostaneme vianocne odmeny.
Velka spolocnost cez 1600 zamestnancom a my si raz za rok nezasluzime poďakovanie za nasu prácu.

eskop
14. dec 2024

Mňa ceny v obchode. A tiež toto hebe som dnes kukla, že si makeup objednám a rozmyslela som si to🤣🙈

petrooshka
14. dec 2024

Ze mi muz zjedol sušienky,ktore MNE doniesol Mikulas!!! 🤌😄

andreatytler
15. dec 2024

Manzel, lebo si zase navaril 1.5 porcie a to sme 2 dospely a jedno dieta a bezne jeme zohrievane jedlo na druhy den. Nechapem. Zabije tolko casu a nic z toho.

pieksamaki
15. dec 2024

@adus18 v uverovej zmluve predpokladám.......kvôli týmto dátumom a pokutami ....sme radšej ani nepodpísali.....

tilly
15. dec 2024

@ma77 to je pekná arogancia

adus18
15. dec 2024

@pieksamaki ďakujem 🙂

Strana
z3