icon

Čo vás tento týždeň potešilo?

makova333
26. sep 2021

Hemží sa to tu problémami, radami, útokmi... Tak poďme na niečo pekné. Je nedeľa, tak napíšte, čo vás tento týždeň potešilo, spravilo radosť, pobavilo... 🙂 Prosím žiadne hejty, len sa skúsme tešiť zo seba, z druhých a možno sa inšpirovať. Za mňa: teším sa, že som si celý týždeň, každé ráno, našla čas a chuť na cvičenie jogy a dohodla termín s kamoškou na kávičku. A vy ako?

katulastraka
26. sep 2021

@makova333 mna tesi vela veci, drobnosti vsedneho dna, ale tento tyzden ma najviac potesilo, ze konecne zapnem kabat 😂 a ze zachvilu je zima a ja konecne budem moct nosit moje krasne zimne bundy. Minulu zimu som nosila len jednu jedinu tehotensku a aj to bola taka no, taka obycajna 😂

hederamonstera
26. sep 2021

Ze zacala jesen, milujem toto rocne obdobie - hmly, dazd, sero (je to pre mna take utulne) :D ale mam rada potom jar - slnko po dlhom case a zelen a farby milion druhov kvetov :D

lucynecka
26. sep 2021

Mna potesilo, ze syncek prestal plakavat zo dna na den pri luceni v skolke 🙂 to je ohromne, idem odtial uplne s inym pocitom. A toto krasne vikendove pocasie ma tesi!

julka828
26. sep 2021

@makova333 mna tiez tesi ze syn zvlada nadherne skolku stale ho chvalia aky je dobry papa spinka hraje sa pomaha

lulka321
26. sep 2021

@makova333 mňa teší, že už týždeň dcérka nemá plienku ani v noci 🙂

jany149
26. sep 2021

Mňa potešilo krásne slnečné počasie tento víkend👍a synček prvák že ho baví škola,rád si robí úlohy a piatok dostal tri jednotky...za to som veĺmi vďačná🙏🙏🙏

luccija
26. sep 2021

@makova333 akú cvicis jogu?potešilo ma počasie, že sme ešte veľa vonku.

juliet86
26. sep 2021

mna tesi nieco a vdacna som kazdy den. dieta dvakrat prespalo takmer celu noc. s manzelom sme sa stihli spolu parkrat zasmiat a porozpravat. s dietatom je sranda. krasne teple pocasie. velmi vela veci

makova333
autor
26. sep 2021

Jej baby som rada, ze ste sa takto pekne rozpisali 🙂
@lucynecka ano ano, pocasie je tento vikend ako bonus 🙂
@luccija Ja mam rada Hata jogu, relaxačnú jogu (tu vecer po narocnejsom dni) alebo takú zmes so Zuzkou Madari. A ano, tiez uzivam pocasie, je krasne tento vikend 🙂
@juliet86 deti su uzasne zabavne bytosti 😀
@lulka321 super gratulka 🙂

viki_lv
26. sep 2021

Mňa teší toto krásne počasie tento víkend, ktorý je mojím posledným víkendom 6-rocnej materskej dovolenky 🙂 včera sme boli pozrieť zvieratká v pojazdnej zoo a dnes doobeda nazbierať nejaké jesenné prírodné produkty na výrobu dekorácií do škôlky 🙂 a teším sa už do práce 🙂🙂🙂

makova333
autor
26. sep 2021

@viki_lv woow toto je super. Kde je taka zoo?

viki_lv
26. sep 2021

@makova333 https://www.facebook.com/Zoo-Park-118250686663675/ momentálne sa nachádzajú v Leviciach

makova333
autor
26. sep 2021

@viki_lv dakujem, budem ich sledovat, ci nepridu aj kusok bližšie k nam😉

katkamatka7
26. sep 2021

@makova333 Mňa dnes potešil čas, kedy mi drobec zaspal a môžem vytriedovať a ukladať knihy a kooopec dokladov. A teší ma, že ma nepremohol spánok, ako zvyčajne.

andrejka1974
26. sep 2021

Mna potesilo, ze moja autistka mi doma zjedla ryzu s maskom doma mi teple jedlo nechce vobec

makova333
autor
26. sep 2021

@andrejka1974 to je super, to muselo naozaj potesit 🙂 Trosku to poznam, moj ma NKS a nezje mi nic so stavou, nic kasovite, vsetko musi byt zvlast, riadne oddelene od seba 🙈

ivangeline
26. sep 2021

Pfu. Ani nvm ako zbehol tyzden a co bolo ale asi velmi napomocni ludia ma tesia a celkovo susedia a ludia okolo,ktorych som spoznala a vzdy mozem s nimi na sidlisku prehodit rec.. necakana navsteva.. manzel ma tesii..a samu seba tesim,ze sa viem viac menej pri 3 detoch vybalancovat a kazdy den to nejak ide..dnes ma velmi deti potesili,ze sa so mnou chceli modlit a starsi si aj pamatal niektore slova..a potesil ma aj clanok z postoja,kde pisu o mladych manzeloch so 6 deťmi...a knihy,ktore som dostala. 🙂

elizabet173
26. sep 2021

@makova333 potešilo ma, že kamarátka je zdravá a môžeme zajtra vybehnúť na kávu

marienka1989
27. sep 2021

Ja som sa dnes veľmi, veľmi, VEĽMI potešila, keď som iba náhodne našla vec, ktorú som považovala za nenávratne stratenú, a ktorej strata by mi v budúcnosti spôsobila problémy (aká som tajomná, čo? 😅😅😅) ) od rána som nemala v práci svoj deň (veď je pondelok, čo čakať?) a vďaka tejto náhode mám zrazu jeden z tých super dní 😎

julka828
27. sep 2021

@makova333 dnes ma potesilo ze som kupila synovi darcek na meniny ktore ma az v oktobri :D ale tak on nebude vediet kedy to ma dostat tak mu dam uz dnes ked pride zo skolky

kakawah
30. sep 2021

Chcem niecim prispieť, mám ráda také light témy... Každý deň sa tešim už len z toho, že sa zobudím, vážne. Veľmi má potesila sprava od kamosky, že už dostala byt, bola dva mesiace v krizovom centre aj so synom. V piatok sme jej priniesli nejake veci, ktoré my už nepotrebujeme a jej sa hodí teraz všetko. Veľmi som sa tešila, že jej mozme pomôcť, vzali sme ju na nákup, nemá auto. Nakupila do zásoby veci, nech má, nech netaha v rukách a finančné sme jej pomohli, lebo ešte niekoľko dní potrva, kým jej nabehnu peniazky, benefity, vyplata. Proste začína len teraz odznova,nový život. Takže toto mne urobilo radosť,veľkú, neskutocnu. Ťažim z toho tento týždeň. Okrem iného, každý deň sa tesim z maličkosti. 🤗☺

jana_eyre_2
30. sep 2021

Mňa potešilo počasie ktoré milujem, mám fakt rada jeseň.. a teší ma to, keď vidím ako sa moje decká stretnú s kamaratkinymi deťmi a ako sa tomu vždy nenormálne potešia a nevedia sa rozlúčiť.. sú spolu často, ale vždy je to prenich ako niečo výnimočné a veľmi si rozumejú..

makova333
autor
30. sep 2021

@kakawah velmi velmi drzim kamoske palce. Nie je to jednoduche, ale je super mat okolo seba ludi, ktori pomozu, ak treba. Takych kamaratov mat je vzacnost 🙂

makova333
autor
30. sep 2021

@jana_eyre_2 tiez mam rada jesen 🙂

hladamematku
5. júl 2023

@makova333 zakazka ktora sa mi ekonomicky velmi vyplatila, odpoved emailom od jednoho lekara na ktoru cakam mesiac, tenisky ktore mi zaistia ze vydrzim dlho a daleko a ked som ich s tym nekupovala, vela komplimentov...