Čo vás tento týždeň potešilo?
Hemží sa to tu problémami, radami, útokmi... Tak poďme na niečo pekné. Je nedeľa, tak napíšte, čo vás tento týždeň potešilo, spravilo radosť, pobavilo... 🙂 Prosím žiadne hejty, len sa skúsme tešiť zo seba, z druhých a možno sa inšpirovať. Za mňa: teším sa, že som si celý týždeň, každé ráno, našla čas a chuť na cvičenie jogy a dohodla termín s kamoškou na kávičku. A vy ako?
Ze zacala jesen, milujem toto rocne obdobie - hmly, dazd, sero (je to pre mna take utulne) :D ale mam rada potom jar - slnko po dlhom case a zelen a farby milion druhov kvetov :D
Mna potesilo, ze syncek prestal plakavat zo dna na den pri luceni v skolke 🙂 to je ohromne, idem odtial uplne s inym pocitom. A toto krasne vikendove pocasie ma tesi!
Mňa potešilo krásne slnečné počasie tento víkend👍a synček prvák že ho baví škola,rád si robí úlohy a piatok dostal tri jednotky...za to som veĺmi vďačná🙏🙏🙏
mna tesi nieco a vdacna som kazdy den. dieta dvakrat prespalo takmer celu noc. s manzelom sme sa stihli spolu parkrat zasmiat a porozpravat. s dietatom je sranda. krasne teple pocasie. velmi vela veci
Jej baby som rada, ze ste sa takto pekne rozpisali 🙂
@lucynecka ano ano, pocasie je tento vikend ako bonus 🙂
@luccija Ja mam rada Hata jogu, relaxačnú jogu (tu vecer po narocnejsom dni) alebo takú zmes so Zuzkou Madari. A ano, tiez uzivam pocasie, je krasne tento vikend 🙂
@juliet86 deti su uzasne zabavne bytosti 😀
@lulka321 super gratulka 🙂
@makova333 https://www.facebook.com/Zoo-Park-118250686663675/ momentálne sa nachádzajú v Leviciach
@makova333 Mňa dnes potešil čas, kedy mi drobec zaspal a môžem vytriedovať a ukladať knihy a kooopec dokladov. A teší ma, že ma nepremohol spánok, ako zvyčajne.
Mna potesilo, ze moja autistka mi doma zjedla ryzu s maskom doma mi teple jedlo nechce vobec
@andrejka1974 to je super, to muselo naozaj potesit 🙂 Trosku to poznam, moj ma NKS a nezje mi nic so stavou, nic kasovite, vsetko musi byt zvlast, riadne oddelene od seba 🙈
Pfu. Ani nvm ako zbehol tyzden a co bolo ale asi velmi napomocni ludia ma tesia a celkovo susedia a ludia okolo,ktorych som spoznala a vzdy mozem s nimi na sidlisku prehodit rec.. necakana navsteva.. manzel ma tesii..a samu seba tesim,ze sa viem viac menej pri 3 detoch vybalancovat a kazdy den to nejak ide..dnes ma velmi deti potesili,ze sa so mnou chceli modlit a starsi si aj pamatal niektore slova..a potesil ma aj clanok z postoja,kde pisu o mladych manzeloch so 6 deťmi...a knihy,ktore som dostala. 🙂
@makova333 potešilo ma, že kamarátka je zdravá a môžeme zajtra vybehnúť na kávu
Ja som sa dnes veľmi, veľmi, VEĽMI potešila, keď som iba náhodne našla vec, ktorú som považovala za nenávratne stratenú, a ktorej strata by mi v budúcnosti spôsobila problémy (aká som tajomná, čo? 😅😅😅) ) od rána som nemala v práci svoj deň (veď je pondelok, čo čakať?) a vďaka tejto náhode mám zrazu jeden z tých super dní 😎
Chcem niecim prispieť, mám ráda také light témy... Každý deň sa tešim už len z toho, že sa zobudím, vážne. Veľmi má potesila sprava od kamosky, že už dostala byt, bola dva mesiace v krizovom centre aj so synom. V piatok sme jej priniesli nejake veci, ktoré my už nepotrebujeme a jej sa hodí teraz všetko. Veľmi som sa tešila, že jej mozme pomôcť, vzali sme ju na nákup, nemá auto. Nakupila do zásoby veci, nech má, nech netaha v rukách a finančné sme jej pomohli, lebo ešte niekoľko dní potrva, kým jej nabehnu peniazky, benefity, vyplata. Proste začína len teraz odznova,nový život. Takže toto mne urobilo radosť,veľkú, neskutocnu. Ťažim z toho tento týždeň. Okrem iného, každý deň sa tesim z maličkosti. 🤗☺
Mňa potešilo počasie ktoré milujem, mám fakt rada jeseň.. a teší ma to, keď vidím ako sa moje decká stretnú s kamaratkinymi deťmi a ako sa tomu vždy nenormálne potešia a nevedia sa rozlúčiť.. sú spolu často, ale vždy je to prenich ako niečo výnimočné a veľmi si rozumejú..
@jana_eyre_2 tiez mam rada jesen 🙂
@makova333 zakazka ktora sa mi ekonomicky velmi vyplatila, odpoved emailom od jednoho lekara na ktoru cakam mesiac, tenisky ktore mi zaistia ze vydrzim dlho a daleko a ked som ich s tym nekupovala, vela komplimentov...

@makova333 mna tesi vela veci, drobnosti vsedneho dna, ale tento tyzden ma najviac potesilo, ze konecne zapnem kabat 😂 a ze zachvilu je zima a ja konecne budem moct nosit moje krasne zimne bundy. Minulu zimu som nosila len jednu jedinu tehotensku a aj to bola taka no, taka obycajna 😂