Čo všetko dávate do sušičky?
Ahojte, čo periete a čo nie v susicke ? Ja som z nej dosť sklamana lebo stala kopec peňazí s nakoniec v nej asi nebudem môcť kopec veci susit - najmä trička , bodycka atd čo sa najčastejšie perie lebo takto nám všetko zmenšuje
Ako ste na tom vy ?

@ladyk001 Urcite si nastuduj tu teplotu susicky. Musi sa dat nastavit na rozne telpoty... mnimalne na 2 rozne telpoty.
Ja ale davam do susicky len uteraky, utierky a postelne pradlo. Ine veci stratia pruznost, lebo aj ked sa to scvkne, tak sa zase natiahne a ked sa to stane vela krat tak su vlakna znicene.
Nikdy sa mi nic nescvrklo. Susim hlavne uteraky, plachty a pod. Oblecenie susim ale max na stredny stupen tak aby som ho nepresusila.
Obnovujem doskusou len pre info, ja mam Beko s tepwlnym čerpadlom a od tričiek cez posteľné prádlo, uteráky ba aj ponožky sa mi zráža takmer všetko. Nezrazilo sa mi väčšinou len to čo obsahovalo umelé prímesy. Dokonca som u vyrobcu zisťovala teploty a programy podľa teplôt sú rozdelené len na 2 druhy 55-65 stupňov a 50-60 stupňov prvá je s nastavenim na nozsiu teplotu druhá na vyššiu. Inak je to len o dĺžke programu 🤷🏼♀️ nešťastná som z toho a najradšej by som ju vyhodila von oknom zbieha sa či lacné alebo drahsie značkové oblečenie a práčkou to nie je, sušičku mam 2 roky, práčka je stále tá istá a pred tým sa mi nezbehlo nikdy nič. Vyrobca povedal že pouzivam nesprávne programy, ale keď som šla podľa navodu tak zmenšenie bolo na 100% isté,takto sa mi aspoň niekedy nieco podarí nezmenšiť. Väčšinou najlepšie to prežijú detské veci. A to som skúšala od najdlhších programov na bavlnu cez tie úplne na jemné pradlo odkiaľ bolo usušené pradlo ešte vlhké a skúšala som aj časový program, po 1h prádlo suché ale zmenšené a pritom v návode píšu že je to program s nízkou teplotou, ale v tabuľke od výrobcu je teplota 50-60 stupňov a nedá sa nastaviť tá nižšia,tak ja už neviem.

@ladyk001 tak v prvom rade treba nastudovat ake su tam programy,na kolko stupnov susia pradlo. Ja davam susit na program kde sa da nastavit cas susenia lebo tam je najnizsia teplota. Susim 2 hodiny. A hadzem tam vsetko,detske,moje,muzove,monterky,utierky,uteraky....vela zavisi aj akej kvality je oblecenie. Obycajne tricka co mam stare z cinaku len na doma sa mi zrazili alebo natiahli ale normalne kvalitne oblecenie sa mi nezrazilo. A detske ani pepco,kik a podobne