icon

Čo za rodičov môže mať toto dieťa? 😞

chocholousek
7. máj 2010

Keď vidím niečo takéto a dokonca si z toho niekto takýmto nechutným spôsobom robí srandu, mám mizernú náladu.

http://pnp.post.sk/marisha/459292490

a tiež: http://pnp.post.sk/ferike01/435464934

Čo si o tom myslíte?

desszi
7. máj 2010

no ja som v soku 😕 nechcem nikoho dehonestovat ani odsudzovat, ale myslim si, ze clovek s vyssou inteligenciou taketo nerobi. rodicia ocividne fajcia, asi bude neskor aj dieta ☹ skoda, dalsi dobrovolny nicitel zdravia.

egyptanka
7. máj 2010

nechutne ... fuj ... mam tolko zlosti v sebe, ze neviem ako to napisat ... slovami z jednej ceskej komedie ... !to je hnus velebnosti" 😠 😠 😠

pimpa
7. máj 2010

podla mna je to len sranda, ja teda nie som fajciar, ani nikto v nasej rodine...ale co, ludia su rozni. Ja by som sice svoje dieta takto asi nenafotila, ale nie je to podla mna myslene zeby z neho chceli urobit zavislaka 😉

egyptanka
7. máj 2010

pimpa, ale tie cigarety boli zapalene ... na tom nie je nic smiesne a zartovne ... to rovno mozem nafotit dieta s injekcnou striekackou v ruke alebo s flasou toulenu ...

nikollette
7. máj 2010

Mne sa to tiež nezdá ako sranda... A ak to myslel niekto ako srandu, tak to pôsobí dosť primitívne 😖 😔

ajka82
7. máj 2010

ja na tom nevidim tiez nic zle, lebo to su tie hrackarske cigarety (tie aj vyzeraju ako zapalene egy) ...to bol len foooor...a na druhej strane, keby este predavali tie zuvacky co byvali v "cigaretovom" obale, tak malu by som tiez tak odfotila, ale na net verejne by som to asi nedala...
kazdy je iny.... a ja nemyslim, ze by som bola zla matky, zato ze my som ju odfotila so zuvackou v ustach, co vyzera ako cigareta 😉

zuza.m
7. máj 2010

mne sa to tiež nezda až take otrasne .teda nalakal ma ten nadpis temy ale 😅 ......
už som videla kopu takych fotiek a moj maly sa hral s pivovou flaškou a tiež som si ho cvakla a pritom pivo ani neochutnal a ani ja nevypijem ale len tak z prče prečo nie??

samayka
8. máj 2010

tiež ma prilákal ten nadpis 😅
a priznám sa... aj ja mám takú fotku z detstva a velmi sme sa na nej bavili a bavíme do teraz.. dokonca mám cigaretu prilepenú na pere a zavesenú ako vlk z rozprávky NO POČKAJ.. a čuduj sa svete.. vyrástla zo mňa nefajčiarka, doštudovala som vysokú školu a aj moji rodičia sú na tom s intelektom celkom slušne - čo je v ich veku celkom úctyhodné.

takže : dievčatá, nebrala by som to až tak vážne.. v živote je oveľa horších vecí, ako je napr. opustenie dieťaťa, týranie mladistvých a podobné hrôzy pri ktorých má tuhnúť krv v žilách a zastavovať sa rozum. nerozčulujte sa nad zbytočnosťami a nehladajte si na nete veci z ktorých vám je ťažko... venujte sa radšej naplno svojim slniečkam a vychutnávajte si všetky pozitíva ktoré materstvo a rodičovstvo prináša...

a na záver: s úsmevom ide všetko ľahšie, tak sa aj nad tými fotkami pousmejte a prdnite na šoky, zlosti a mizerné nálady 🙂

nika251
9. máj 2010

Ahojte. Tak za prve- nevsimla som si zeby tie cigarety boli zapalene- akosi nevidim dym. Po druhe- skor to pripisujem srande. Aj ja som nasho chcela cvaknut ked sa hrabal v bare ale nastihla som. My sme abslolutni nefajciari, nepijeme ale zato mame doma pre navstevy alkohol. Maly sa chcel hrat a nasiel akurat bar.

To ze vlozili dakomu cigu do pusy nie je nic katastrofalne aj ked na net by som to asi nedala. Ovela horsie a rizikovejsie je,ak rodicia fajcia v byte, dieta to denne dycha a potom jasne ako 15 rocne uz zacne aj ochutnavat.
To by ste mali kritizovat, to je horsie ako odfotit.

A potom- nehnevajte sa, to fakt tu uz dakto nema co robit - pripada mi to ako dobra tema na klebety ale nie na riesenie najakych problemov 😉

henikav1
9. máj 2010

tak aj ja sa pripajam, nezda sa mi to vobec hrozne, tie cigarety nie su zapalene, bol to podla mna len forik, moja sesternica ked mala asi 2 rocky, tiez sme ju cvakli ako oblizuje flasu rumu. Teraz je to normalne dospela zena, nefarciarka, nealkoholicka, slusne vychovana, vystudovana.. Ttreba vediet akceptovat aj druhych okolo seba. Svet je plny vrahov, zlodejov, pedofilov a kadejakej inej havede, na takych si treba davat pozor a nie na ludi, ktory maju trosku iny zmysel pre humor.

bibione
9. máj 2010

boooze...to toho je...uz fakt nemate co riesit....trapne

bubinko83
9. máj 2010

no mne sa to tiež nezda nejake hrozne.Dokonca aj my mame maleho odfoteneho z cigou a čo je na tom??? Ved ju nefajči preboha a na fotke neni nič zle.Ja som videla fotky aj kde dietatko drži štamperlik a akože pije alkohol a ani tom nevidim nič zle.A pokial niekto žije v realite tak ho napadne aj to že či chcem alebo nie raz tie cigarety aj alkohol aj moje dieta skusi.Proste je to tak,.

bubinko83
9. máj 2010

henikav to vystihla uplne presne 😉

gabika20
11. máj 2010

Teda keď som si prečítala názov tejto témy normálne som sa bála pozrieť na fotky, že čo uvidím ale toto ozaj nie je nič hrozné, skúste si pozrieť tému lietanie bábetiek, to mi príde také, že čo za rodičov majú tie 😒

salma22
12. máj 2010

ta cigareta bola zapalena 😕 ?

salma22
12. máj 2010

zalezi aj na tom 😀

datkova
12. máj 2010

mat tak vaše problémy 😲 😲

dzio2
13. máj 2010

no ja mam odfotenu 6mesacnu dcerku s pivovov flasou, ved to je iba for 😉

lujza123
14. máj 2010

Tiez si myslim ze to foto je akoze sranda, rodicia tych deti mozu byt mozno trochu morbidny ...ale o deti sa asi staraju dobre. Su ovela horsie pripady " starostlivosti" ktorej foto sice na nete zavesene nieje ale v kazdodennom zivote si tie deti uziju az az.
Vcera vecer som bola vonku, asi o 10 tej vecer sme pri stanku s hamburgermi stretli nejakeho totalne ozrateho hokejoveho fanusika ktory tam mal zo sebou asi 3 rocne dievcatko. Kym on sa opieral o stanok pod strieskou, mala stala na dazdi, totalne mokra, v ruke nejaky rozmoceny keksik a len zivala a zmolila si oci co bola chudatko taka unavena. Tak som ju zobrala pod strechu a ked ten jej debilny tatko zbadal ze sa jej prihovaram nech sa ide schovat tak jej este dost hnusne vynadal....( sama pi.., ku... a podobne)

zuza.m
14. máj 2010

lujza a tak rozmyšlam čo za debilnu matku malo to dievčatko ked ju pustila na hokejovy zapas...presne musela vediet že to trva trocha dlhšie ako do 18hod..ach škoda reči...chudiatka detiiiiii. 😔