Čo znamená 6-ročné dieťa s atrapou zbrane?
6ročné dieťa v kukle s atrapou zbrane, vystrčené z okna. Ja si myslím, že niektorým ľudom už úplne hrabe. Ktovie, čomu ho doma učia.
Mňa pobavilo, ako si estok myslí, že ľudia sú slepí. Pri prehrávaní videa hovoril, že chlapec mieril na dom... priamo pri prehrávaní. To už niektorí ľudia veria viac tejto klamarskej vláde ako vlastnym zmyslom?
Také isté výhovorky otcami, ako toho vodiča co išiel pred sanitkou a "uvolnoval záchranárom cestu"
jasne ze je to provokacia zo strany toho otca mal by byt normalne trestne stihany, socialka na kontroly atd
ved to dieta vedome ohrozil na zivote
keby to spravil v Amerike tak rodina uz vybavuje pohreby
...pre otca toto bolo ok a dieta sa len hralo, potom sa zrazu cudujeme ze decko vytiahne v skole nozik alebo zbran.
@kiwi3 podla tej ruky nasmerovanej von z auta na tom videu to vyzera, ze mieril. No aj keby nemieril
@veroonr ked nezverejnuju info zle je, ked zverejnuju toez je zle. Ludom sa vyhoviet neda. Nielenze by mali video zverejnit, toho otca by mali rovno potrestat. Ak nie za decko v kukle so zbranou vystrcene von z okna pred domom ustavneho cinitela, ale minimalne za to, ze nebolo priputane.
@ivana11155 Suhlasim s tebou.
@mondolina a za tým si stojím. Keď rodič v tomto svoje decko podporuje, ako tento superocko, tak čo je na tom dobré, prosím ťa? Všetko je to o výchove, u nás v škôlke napr. učiteľky tiež chlapcov brzdia v takých bojových hrách, a vďaka Bohu im vysvetľujú, že na tom nie je nič pekné mieriť na niekoho a pod., hovorím vďaka Bohu, lebo rodičia tieto mantinely zjavne deťom nedávajú, tak aspoň tie učiteľky.
Keďže ta hrackarska zbraň mala asi 30 centy, tak asi ťažko, že von oknom. Ja tejto vláde neverím nič, ale ak takto nejaký rodič prechádzal okolo ( nehovorím, že je to otec roka), tak z toho naozaj treba robiť tlačovky, rozduchavat vášne a hrať sa na obete? Ved zjavne na neho nic nemaju, ani na pokutu to nie je.
Videa zverejnuju len a vtedy, ked im to vyhovuje. Dankovo video urcite mohlo byt k dispozicii ovela skor ako po par mesiacoch. Si myslia, ze ludia su sprosti, co scasti s nimi aj suhlasim, bohuzial.
dieta v ciernej kukle
dieta drzi imitaciu zbrane
dieta je nepriputane a z polovice trci z okna
otec s tiez otvorenym oknom pomaly ide v aute okolo domu kde
sa zdrziava buduci prezident a su tam policajti auta atd
ak toto neni provokacia tak potom co to je? a otec povie pri vysluchu ze ak by ochrankari tasili zbrane tak on zastavi
@tetapetra a aj si synov v kuple a s nerfkami chodila vozit okolo bydliska prezidenta a tak sak nech sa hraju ?
Ja by som chcela ocenit promptnost policie v tomto pripade. Dankovu nahravku zverejnili po 106 dnoch, tuto uz po 18 hodinach.
Stale sa zlepsuju👍
@mamina7070
a niekto sa tu zastáva toho otca? niekto ho obhajuje?
Tak ako z dievcata, ktore miluje babiky, nevyrastie automaticky dobra mama, tak ani z chalana, ktory ma rad zbrane, nevyrastie vrah a terorista, no toto vidim bud ako schvalnost, alebo zlyhanie rodica.
Vôbec toho otca neobhajujem, ale zaujímavé, že estok so svojimi klamstvami a polopravdami nikomu neprekáža. Ved prečo to ešte nenafuknut?
@oli18 tak niekde robíte chybu. Mám syna a nikde netlačí zbrane a ani nemá,ak nerátame meč. Príde mi to chore,aby po sebe deti strieľali a hrali sa na vojnu. Vrieskali "zabijem ťa"Našťastie moje dieťa ani nehrá bojové hry a ani nemá záujem,keďže mu to nepodsuvam.
@mamina7070 mám jedného syna. Nie je to Peleho bydlisko je to dom je milenca. Samozrejme otec zlyhal na celej čiare. Malého mi je naozaj ľúto
@mayami ty prežívas,že chalani sa hrajú so zbraňami. Poukazujem na to,že nemusí z nich byť zlý clovek
V Rakúsku by otecko mal syna....lebo by ho prešla chuť aj žiť,predpokladám,že v žiadnom štáte by nemali zmysel pre takúto chutnú ,detskú hru. A ešte aj nepríputane. Kokos,sa môžem hanbiť za moju 170eur pokutu za nepríputane 9.rocne decko na parkovisku.🤣🤣🤣🤣no žiaľ,toto normálne nie je. Toro keď si niekto myslí,tak ja už neviem.
Ešte, že tu tiež konala polícia promptne https://tvnoviny.sk/domace/clanok/883452-video-... . A aj video zverejnila po menej ako dní.
@mayami chlapci/muzi, su prirodzene sutazive, drave typy. Preco by mali poslusne sedkat a pocuvat prikazy? Chlapci maju energiu, potrebuju vitazit, super medzi sebou, aby sa z nich stali prirodzene autoritativne osobnosti, ucili sa vytrvalosti atd...typicke znaky muzov. A ano, take veci sa naucia aj na bojovych sportoc a nema sa v chlapcoch potlacat ich prirodzenost. Zachvilku budu chlapci chodit na mazoretky, hrat sa s babikami, lebo z prirodzenosti sa stava nieco, co nema spoločnosť podporovat 🫣 potom tu mame dobu, kde muzi nemaju 🥚🥚, lebo sa z nich vychovavaju poslusne jedince, ktore nemaju hlavne slovo, boja sa zien a stracaju muznost. Odporucam si na youtube pozriet podcast dovychovat. Tam presne detsky psulycholog vysvetľuje , ako funguju muzi, ktorych od malicka matky stale napominali a snazili sa zmenit ich prirodzene spravanie.
nevidela som rodica, nikdy, ktory by bol tak sustredeny, aby nevidel, ze dieta urobilo vsetko to co opisujete. Resp. si nevsimol. Okrem toho v aute okamzite citit ze sa okno otvori, druha vec vidim v spatnom zrkadle co mi dieta robi...
moderne auta dokonca pistia, ked sme nepriputani, okna / dvere ma kazdy kto moze, pri detoch zablokovane... proste hlupost, nahuckane dieta oblbnute a otec sa vyhovara, lebo moze

Fiha, pan minister sa tentokrat poponahlali. So zverejnenim videa necakal 3 mesiace a dokonca pouzil zabery z mensej vzdialenosti ako z marsu👍 Dobry praca soudruhu