icon

Čo znamená rozbité zrkadlo?

11. okt 2021

Kto aky ma nazor...Co moze znamenat..ze po prichode domov najdete na zemi rozbite zrkadlo(je..moze to byt nejake "upozornenie"?)

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
uzivatelka1113
•
11. okt 2021

že asi sused veľmi búchal do steny 😁
však sa hovorí, že keď niečo takto padne a rozbije sa, tak sa príde niekto "rozlúčiť", tak to by malo padnúť keď si doma, ak by to bolo niečo "nadpozemske" 🤷🏼‍♀️

syslik81
•
11. okt 2021

ze mas nesikovneho manzela co to na h..o zavesil? alebo bol prievan, niekto buchol do steny etc... kazdopadne jedine co to znamena ze si mas obut papuce a poriadne pozametat

uznetusim
•
11. okt 2021

Ze treba kupit nove 🤷🏼‍♀️

martul
•
11. okt 2021

Znamená to upratať a druhýkrát lepšie pripevniť, čo iné?!🤦

leeo
•
11. okt 2021

susedia mali mejdan?

lasona
•
11. okt 2021

Počula som že 7 rokov nešťastia...ale to sú len také povedacky. Hluposti...

martinenka886
•
12. okt 2021

Tak ono sa toho vela nahovori. Niekto to pripisuje nejakej tragickej udalosti, ze sa prisla dotycna osoba rozlucit, iny to berie ako 7 rokov nestastia a dalsi ze crepiny prinasaju stastie 🙂 Hlavne sa neporezat.

cacianka
•
12. okt 2021

Áno upozornenie, byť opatrný.
obuv s hrubou podrážkou, neporezat sa pri zbieraní črepín a dôkladne povysávať 3m okolo.
Alebo 5m

orta
•
12. okt 2021

u nas sa toto tiez stalo pred rokmi, jeden hacik povolil a slo zrkadlo, joj to potom som nechala cele upratovanie na chlapa, lebo ked ho vesal a povedala som mu ze nie som si ista ci to bude drzat tak ze to mam na neho nechat, tak aj toto som nechala 😀

matkaleskova
•
12. okt 2021

Osobne nie som typ, ze by prikladal nejaky specialny vyznam takymto veciam. Ale vseobecne rozbite zrkadlo neznamena nic dobre podla tychto povier kadejakych.

thoughtfulweirdo
•
12. okt 2021

Prosím ťa vykašli sa na také blbosti, ja keď som naposledy rozbila zrkadlo, začalo sa nám dariť, vyšlo nám niekoľko vecí za sebou 😉 keď sa začneš sústrediť na to, ako budeš mať teraz smolu kvôli nejakej vymyslenej povedačke, aj ju naozaj budeš mať, ale nie kvôli zrkadlu, ale kvôli svojmu nastaveniu.

bloger
•
12. okt 2021

Možno je to znamenie, že bolo zle uchytené. Neboj sa neznamená to podľa mňa nič zlé len treba riadne povysávať