Čo znamená sen o uštipnutí hadom?
Ahojte. Snivalo sa mi, ze ma ustipol had bol čierny a nebola dom jediná koho uštipol, bola tam aj babka a dedko a este nejake dievca, a isli sme za takou pani, ktora nam to zavala osetrovať, aj nejaku injekciu nam pichla ... co to znamena ? Diky
Moja skusenost je, ze ked nejaky sen silno zaposobi, tak nieco znamena. Ale bez kontextu tvojho zivota netusim, co by to mohlo byt. Kazdopadne, ako si sa v tom sne citila? Po tom ustipnuti, po navsteve tej liecitelky? S akym pocitom si sa zobudila? Zazivas rovnake pocity v nejakej situaciiv realnom zivote? To by mohol byt kluc.
@marianarem moje pocity ? Velmi som sa bala v tom sne .. ustipol aj moju babku a dedka a nejaku babu, babka a dedko sa rozhodli ze to nechaju na osud a nejdu za tou pani do toho lesa .. isla som tam len ja a to dievca ale nepoznam ho ..
A potom ako ma my to vyliecila isla liecit to dievca a v tom som sa zobudila a mala som zlý pocit.
Pred tym ako som sla spat sme s priatelom boli vonku s partiou a bolo nam dobre bavili sme sa .. cakam babatko ale este sme nedavali echo .. priatel to povedal iba jednemu kamosovi z partie .. ako to ma napadlo ze akoze nas on moze zradiť a povedať to ostatným... inak si ten sen neviem vysvetlit 😒😒😒
v poslednej dobe je tu toľko tém o všelijakých bezvýznamných snoch - a vždy sú anonymné - že rozmýšľam, či majú jedného autora alebo viacerých... čo, autorka?
@danica2711 tak snad je na kazdom, ci tu napiseme nieco anonymne alebo nie ..
Ked ti napisem ze je toto prvy sen o ktorom tu pisem uveriš? Nie.. ak nemas vysvetlenie nekomentuj lebo tvoj komentar je bezvyznamný

Ak na to veris tak had je nejaka falos 🧐