icon

Čo znamená sen o vypadnutí zubov?

2. mar 2024

Zobudila som sa a uvedomila si co sa mi vlastne dnes snívalo v sne som sa strašne pohádala s bratom (s ktorým mame veľmi dobre vzťahy) a potom som šla do sprchy kde som sa pozrela do zrkadla a mala čierne pokazené zuby a zrazu mi jeden vypadol a držala som ho v ruke no a na to som sa zobudila. Trochu ma to vydesilo lebo vraj sny so zubami nesu dobre znamenia.

guudy
2. mar 2024

Vraj. Ved su to len povery🙄

bylinka25
2. mar 2024

Stará povera hovorí, že ak sa ti sníva, že ti vypadol zub, znamená to smrť v rodine, alebo choroba.

stanulienkat
2. mar 2024

Halooooooo. Je 21. storocie!!!!!!!!!

kuriatko84
2. mar 2024

Mne vypadavaju zuby kazdu druhu noc 🤣ale tak, ze ich vsetky vypluvam 🙈

zuzuliennka1
2. mar 2024

ja som zas citala uplne cosi ine - sny so zubami mozu suvisiet s tym, ze dana osoba proste len v noci skripe zubami a premietne sa do sna, alebo ze taketo sny su z velkeho stresu ktory aktualne zazivas.
nic s chorobou ani smrtou. 🤷🏼‍♀️

kvietok2012
2. mar 2024

Ja som si to odsledovala u seba, ked sa mi sníva o zuboch alebo kalnej vode poväčšine niekto ochorie v rodine.

guudy
2. mar 2024

@kuriatko84 podla povery ti uz niekolkokrat ochorela/umrela siroka rodina a isto aj kamarati, kolegovia a uz ides po susedoch, lebo nikto iny nezostal….?🤭🤭🤭

stanulienkat
2. mar 2024

@kvietok2012 Predpokladám, že najviac týchto ochoreni je počas zimného obdobia.😁

januska12323
2. mar 2024

Mne sa snívalo, že som mala v posteli 4 deti a reálne nemám ani jedno, mám sa báť? Nestresuj a rozmýšľaj racionálne.

kvietok2012
2. mar 2024

@stanulienkat predpokladaš zle, a úprimne mi to je uplne jedno čo si myslíš...

heln
2. mar 2024

neviem, mne sa dnes snivalo, ze som bola v new yorku, pri pobrezi sa zacala dvihat vodna hladina a ludia utekali do vnutrozemia, zrazu uprostred new yorku havaroval vlak, ktory viezol obrovsku jadrovu raketu.... ale neviem ako to dopadlo. nevie niekto co to znamena?
pozri si animak "v hlave", zly sen ta ma zobudit.

rozculena
2. mar 2024

prísť o zuby znamená,že v tvojom živote je niečo,čoho sa chceš alebo potrebuješ zbaviť....čo to je,na to musíš prísť sama.Tieto sny som mala často v rôznych obmenách....vždy som ale vypľúvala všetky zuby,dokonca ani neboli celé,ale rozdrvené. Mala som ich plné dlane,pritom mi ale žiadny nechýbal....bol to veľmi živý a nepríjemný sen...

kuriatko84
3. mar 2024

@rozculena presne toto iste sa aj mne snivalo dost casto. Vypluvala som zuby a mala som ich plne dlane a aj rozdrvene. Total zivy sen. Ale☝🏻 odkedy som dala vypoved v robote, tak sa mi to nesnivalo 🤔

ailiba
3. mar 2024

Sen o zlych zubov nie je dobre znamenie... Vacsinou choroba. Ale kazdy clovek ma svoju vlastnu symboliku, odsleduj si to.

zuzkasiu
5. apr 2025

@guudy proste mne sa snívalo o zuboch a zomrel mi kamarát, tri roky predtým sa mi snívalo o zuboch a umrela babka. Ne eeim na povery ale takto to mam žiaľ

atinkaa
5. apr 2025

Prist o zub, zuby moze nieco znamenat a aj nemusi. Výklad snov podla snara je cosi ako horoskop, stale sa najde niekto, kto povie na mna to pasuje vyborne, s tym je pisany, rovnako funguju kartarky, veštice. Sen vykladany psychoanalytikom je proces, je to rozhovor, je to preskumavanie toho, co dany symbol znamena pre teba, v tvojom kontexte… neda sa napisat - vypadnuty zub = smrt, choroba v rodine. Ale rovnako tak neplati to, co ti pisali niektore, ze je rok 2025 a teda sny neberieme do uvahy vobec. Berieme a mozu mat vypovednu hodnotu pre teba, o tebe, ale nik ti to nenapise v diskusii z jednej vety. Nik, kto ozaj o snoch nieco vie. Mozes hladat psychologov, ktory sa snom venuju - https://ipcko.sk/hanbite-sa-pred-psychoterapeut... alebo si na uvod kupit knihu o snoch - https://www.martinus.sk/3020633-psychologicky-v....

arasidka123
5. apr 2025

@guudy nahodou...mne keď sa sníva o vypadnutí alebo len rokovaní, vždy niekto zomrie...ci z rodiny alebo známych...a potom, ak niekto umrie, len čakám, kedy kto zahlási, ze čaká bábo..

guudy
5. apr 2025

@zuzkasiu
@arasidka123
Pokojne si dajte na ruku cervenu snurku a ked budete mat problem, poslem ocikanu plienku…pred par dnami som vydrazila inu povercivu uzivatelku ;)
Ale ta uzivatelka veru nevyzera spolahlivo….vobec nereaguje na moju vyzvu….napriek tomu, ze som jej ponukla ako bonus vestenie, gumenu kacicku a kopec dalsich veci ;)

alexx765
18. júl 2025

Mne sa sníval sen o zuboch
Cca január vypadali mi 4 zuby a kyvali sa mi 2
Keďže stále rozmyšlam nad zubarom že by som sa mala objednať neriešila som to
Tatino mi zomrel 2 týždne po tomto sne 😭😭😭😭 do teraz si to nechcem pripustiť keby som ja vedela nič mu nebolo ale bohužiaľ bol chorí o čom ani on nevedel 😭😭