Čo znamená stav zásielky zo Shein?
@biba_18 a ak sa smiem spytat nevieš koľko dní by to trvalo?
@andreapaul123344 mas to tam 15-17pracovnych dni.
veď píše 15-17 pracovných dní… nie, neviem, netuším…
@zuzinka888 áno áno ale to píše vždy a minulú objednávku som pod dozorom nemala ja ale moja mama. takže som nevidela ako to prebieha a neviem ci je toto vpohode lebo každá objednávka prišla vždy do 8 dní
@andreapaul123344 tak tato nepride 🤷♀️ maju viac skladov, zalezi od toho, z ktoreho skladu to posielaju a kedze su sviatky, tak mne pride viac nez logicke, ze to nemoze trvat rovnako dlho ako ked sviatky nie su
@petamich to mi došlo tiež. aspoň dúfam aby to prišlo aj po sviatkoch
@andreapaul123344 koľko razy ešte dáš tému? zmaž si sledovacie č
@andreapaul123344 urcite pride, len Shein ak sa nemylim dorucuje DPD a ti toho maju nejako vela alebo neviem, lebo na viacerych forach zasielky meskaju a dlhsie stoja v depe
@stellarstar ako ?
@andreapaul123344 aby nevedeli ini ludia sledovat tvoj balik a mas tam zrejme adresu, tak ti radi, aby si to radsej zmazala
@andreapaul123344 vymaz foto 🤦♀️
@stellarstar nedá sa
@petamich áno ja chápem len netuším ako zmazať tu foto
Inak Express One je SPS - tam vies pripadne zavolat po sviatkoch, ak bude treba 🙂 DPD uz infolinku nema a komunikuju len mailom
@petamich dakujem
@petamich takže keď tak nič iné sa nestane? neprevezmu mi balík? iba zistia adresu? len teraz som sa dozvedela ze to nemôžem odstrániť lebo to patrí k diskusii a odstrániť sa mi to nedá lebo sú tu už komentáre.
@andreapaul123344 podla mna nic, lebo oni potom tomu davaju svoje cislo zasielky im zacina 703 (aspon podla tohto myslim to nepojde) 🙂 ale na 100% neviem
@petamich dakujeeem
@andreapaul123344
@petamich ja radšej objednávam z Temu, balíček vždy príde do PACKETY v dedine, kde bývam 👍. Nemusím čakať kuriéra.
@margotka17 aaaa tiež sme s tade raz objednávali a znicoho nám to začalo strhavat peniaze dosť veľkou sumou a tak isto sa to stalo mojej priatelke
@andreapaul123344 hmmm, ja často objednávam, zatiaľ sa mi nič podobné nestalo, zadam pokyn uhradiť, vždy stiahne sumu , ktorú má ani o cent viac.

@andreapaul123344 je to príchod na terminál - vyzdvihli zo skladu a prišlo to na terminál prepravcu…