icon

Čo znamenajú čudné sny o vojne?

2. mar 2024

Sníval sa mi živý sen, ktorý mi naháňa strach. Pamätám si ho celý. Zomrela som v ňom, ale to neriešim.

V tom sne som bola doma, v izbe, s mojím bratom. Bol večer. Bola tam poschodová posteľ, z ktorej bolo vidno cez okno na ulicu (ako v reále). Rozprávali sme sa a zrazu sme počuli akoby výbuchy. Vyliezli sme na hornú posteľ, pozreli sme sa von oknom a videli sme ísť po ulici tank, smerom k nám. Pri každom jednom dome zastal a vystrelil. Nakoniec strelil do domu naších susedov, namieril hlaveň na náš, presne oproti oknu, z ktorého sme pozerali a vystrelil. Vtedy nastala tma, padala som akoby z výšky a s trhnutím som sa zobudila.

Ten sen bol čudný, živý, akoby som tam naozaj bola. Nie ako ostatné. Cítila som všetky emócie, dotyky. Môže sa jednať o niečo, čo sa stane (keby náhodou bola 3. svetová)? Alebo sa nám v snoch sníva o naších paralelných verziách?

donika23
•
2. mar 2024

Ahoj, mne sa snívali stále živé sny s medveďom ako má naháňa. To bolo ako real s emóciami. Zistila som, že to je môj podvedomý strach. Chodievame často na túry a je to naozaj môj strach, že ho stretnem. Podvedomie sa s tým takto vyrovnáva. Nerozoberali ste vojnu s niekým náhodou nedávno?

diana20
•
2. mar 2024

Mne sa stále sníva, že sa niečo stane môjmu 10 mesacnemu synovi.. strašne často, buď sa dusí, alebo mu niekto ubližuje, dnes v noci si rozrezal v mojom sne nohu o zips na mojich nohaviciach, všade striekala krv a ja v panike som nevedela nájsť mobil aby som zavolala záchranku, no tiež som sa s revom už viackrát zobudila.. podľa mňa presne ako hovorí @donika23 , podvedomý strach..

mimi3008
•
2. mar 2024

Snami nemozme predpovedat, co sa stane. Je to tvoja vnutorna obava alebo len casto natrafis na tuto temu v spravach, mediach, rozhovoroch...

autor
•
2. mar 2024

@donika23 Nie s nikým som vojnu nerozoberala. Ani len som na ňu nemyslela. Nielen v ten večer, ale celkovo, vôbec. Popravde pochybujem, že bude 3. svetová, preto na to vôbec nemyslím. Preto sa čudujem, že sa mi niečo také snívalo.

pink_lady
•
2. mar 2024

mne sa tento tyzden snivaju uplne blbiny /nezvykne sa mi snivat,resp si nepamatam sny, ale tento tyzden az 2x/. Tuto noc som sedela vo vazeni /Pozerala som Hojera, mozno preto/, ale 2 dni vzad,,,uplna pikovina...mala osm sa stat generalnou riaditelkou markizy 😂 ale!! prisiel tam Richard Stanke 😂😂 (snad rok som nikde o nom nevidela, nepocula/, ze on nim chce byt,ze a ved my sa dame znova dokopy 😂😂 ja som sa toho miesta nechcela vzdat a prisiel tam daky bodygard, otvoril take velke okno a dlhou tycou ma chcel z neho sotiť 😂 ...Pred par rokmi som sa vyspala s Trumpom ...staci ti? 😂 ...neboj neznamena to vobec nic,,,

rozculena
•
2. mar 2024

@pink_lady to je dobré 😀

dadis
•
2. mar 2024

@pink_lady Hojera mam dopozeraneho uz aj ja. Kks ten posledny diel bol silny.

karolinakr
•
3. mar 2024
moonlight1210
•
3. mar 2024

Bol spln. To je jedna vec, co moze na ludi vplyvat. Druha je ta, ze si v sne mozes riesit rozne veci, ktore mozog zhmotni cez obrazy, ktore v tebe vyvolavaju podobne emocie, ake zrivna vo sne riesis.