icon

Čo znamenajú opakujúce sa smrteľné sny?

11. mar 2025

Už asi dva týždne sa mi opakovane sníva o mojej vlastnej smrti… Vždy sú to iné sny. Túto noc sa mi napríklad snívalo, že som vedela, že presne o 10 minút zomriem, pretože som mala v tele jed. Potom som sa zobudila… Už mi to je nepríjemné. 😔 Neviete, či to niečo znamená?

autor
11. mar 2025

Ešte je zvláštne, že si z toho sna inak nič nepamätám… Len vždy príde ten moment, keď viem, že sa blíži moja smrť.

yelena159
11. mar 2025

Sny nič neznamenajú. Sú to len sny.
Ja si každý sen v ktorom zomriem do bodky pamätám. Niekedy sa nad nimi zamýšľam... Raz ma odstrelil tank, potom ma niekto zastrelil sniperkou, tretíkrát som vo vesmíre skočila z vesmírnej lode bez skafandra. Ale inak tomu nevenujem pozornosť.
Ono možno máš sny preto, lebo to máš v podvedomí. Nebojíš sa pred spánkom, že sa ti to znovu bude snívať?

papaya1234
11. mar 2025

Tiež sa mi nedávno stávalo, tak som zisťovala 🙂 Znamená to, že uprednostňuješ všetkých okolo seba a sama seba tým "zabíjaš". Nemáš toho momentálne veľa a dávaš samú seba na posledné miesto?

bloger
11. mar 2025

neprežívaš napríklad stres alebo niečo také?

queendixie
11. mar 2025

nazov temy :D admin sa činil, uplne debilne ti ho zmenil :D to uz naozaj nie je normalne, vsak ten nazov je ako od robota