Čo znamenajú opakujúce sa smrteľné sny?
Už asi dva týždne sa mi opakovane sníva o mojej vlastnej smrti… Vždy sú to iné sny. Túto noc sa mi napríklad snívalo, že som vedela, že presne o 10 minút zomriem, pretože som mala v tele jed. Potom som sa zobudila… Už mi to je nepríjemné. 😔 Neviete, či to niečo znamená?
Sny nič neznamenajú. Sú to len sny.
Ja si každý sen v ktorom zomriem do bodky pamätám. Niekedy sa nad nimi zamýšľam... Raz ma odstrelil tank, potom ma niekto zastrelil sniperkou, tretíkrát som vo vesmíre skočila z vesmírnej lode bez skafandra. Ale inak tomu nevenujem pozornosť.
Ono možno máš sny preto, lebo to máš v podvedomí. Nebojíš sa pred spánkom, že sa ti to znovu bude snívať?
Tiež sa mi nedávno stávalo, tak som zisťovala 🙂 Znamená to, že uprednostňuješ všetkých okolo seba a sama seba tým "zabíjaš". Nemáš toho momentálne veľa a dávaš samú seba na posledné miesto?
neprežívaš napríklad stres alebo niečo také?
nazov temy :D admin sa činil, uplne debilne ti ho zmenil :D to uz naozaj nie je normalne, vsak ten nazov je ako od robota

Ešte je zvláštne, že si z toho sna inak nič nepamätám… Len vždy príde ten moment, keď viem, že sa blíži moja smrť.