Čo znamenajú srdiečka < 3?
Čo vlastne znamenajú ? A dá sa nejak zistiť, kto mi poslal ? 🙂
@wewerka27
@slavkajackova srdiecka su pre potesenie, poslat sa daju klknutim na ne a pripisanim mena dotycnej osoby ktorej ho chces poslat do kolonky a odkliknutim. zistit kto ti ho poslal sa bohuzial da len takym sposobom ked ti niekto posle napise ze ti ho poslal alebo ako babule pisu kratke spravy "jeej srdiecko ...od koho??" tak do komentarov ti dotycna obcas pripise napr odomna pre pekny den, alebo aby si nebola smutna, alebo len tak pre potesenie 😎 😀 😵
kto mi pošle srdiečko ? 😀 ale nie...zlaté 🙂
Baby, ako sa vlastne posielaju??? 😀
@zuzi0911 a kde ho nájdem?...to musí niekto najskor mne poslať,nie? 😅
@miskakyska mne minuly tyzden prislo prve nasla som ho pri tej obalke ako mas aj svoje meno. a to som mala poslat.
@zuzi0911 jaj síce hej 🙂 na Vianoce tam bol darček... 😖 😖 ja neposlúcham,mne nechodí nič.. 😅
A keď chcem poslať prvá, to sa nedá????
tak nad tymto sa zamyslam aj ja, odkial sa tie srdiecka beru, preco som ho ja vlastne nemala, a tym padom som ho nemohla ani poslat dalej? boli poslane adminom nahodne, alebo ako je to?
ahojte dievcence. mala by som taku otazocku, totiz, som sa nedocitala, odkial su tie srdiecka? ako ich ziskam aby som ich mohla poslat? to su nejak na pridel? 😀 dakujem za odpoved 🙂
chcela by som poslat srdiecko,no nikde ich nevidim ..? ☹
Ako pošlem viac srdiečok naraz jednej osobe? Dá sa to?

aj mňa to zaujima ,odpovedzťe nam niekto 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀