icon

Cord blood a podvodné praktiky v súťažiach

leidin
15. okt 2024

Nuz vypisala som udaje do tej ich posratej suraze aby som zistila co to je za vyhra o co sa hra. Tak som sa dozvedela ze vlastne niekto mi ukradne pupocnik a vsetko co pojde a donuti ma zaplatit len skrz vydieranie ze som vypisala udaje do sitaze o dlh. 5x zmenili informacie v telefone, raz ze hra sa o zlavu 100-200 e potom ze komplet odber zdarma. Proste humus nad humus. Ze vlastne sa o ziadne vyhre nikdy nedozviem az pri porode mi to odoberu a pride faktura na hovadinu ktora ma obtazuje len za to ze som bola zvedava lebo som nevedela co to je. Chcem umret.

klip0
15. okt 2024

Veď to nieje povinnosť aby ti odobrali pupočníkovú krv. Povedz že nechces

anavixy
15. okt 2024

Akoze oni bez tvojho vedomia vybavia papiere k odberu na zaklade info ktore si poskytla: meno, email, telefonne cislo a termin porodu, lekar ti to bez tvojho vedomia medzi tvojimi nohami odoberie do vopred pripraveneho setu a potom ta to este donutia platit, taka je tvoja predstava?

leidin
autor
15. okt 2024

@anavixy pozri da ja mam vedomie o tom ze vsetko prekrutia. Uz som im vypisala komplet info ktore beru ako registracne udaje k odberu pritom su to rovnake udaje ako v sutazi, oni si to skopiruju do zmluvy a tada…mas vymalovane.

leidin
autor
15. okt 2024

@klip0 jak asi budem kontrolovat zdravotnikov ked oni su alergicky na to ked pacient sa snazi prebrat autonomiu nad sebou…

leidin
autor
15. okt 2024

Viem ja jak to bude prebiehat? Vyberu mi vsetko a urobia si s tym cokolvek ja si to ani vsimnut nemusim a mozu mi tvrdit cokolvek ani nemusim vidiet ci sa nieco odobralo a nebudem vediet ci nieco urobili, odvedu ma prec otazky zakazane dajte pokoj vsade vela dolezitejsich veci a klud a drzat hubu.

leidin
autor
15. okt 2024

Komu mam co povedat ked som hovorila s jednou ktora klamala a druha sa na to vykasle co slubila ze to zrusi. A doktor uz to bude mat zintrigovane od nich a nebude ziaden papier dopredu proste si spravia co chcu a ja budem mat horor a nakoniec ty kks nejaka faktura za to ze existuje banda svin

taktotedanie
16. okt 2024

@leidin vy sa asi potrebujete bud poriadne vyspat alebo sa naucit zaklady slovenskeho pravopisu a tvorby viet alebo ste velmi frustrovana zena..
Akoze vy sa asi naozaj nemate rada, ked kvoli tomu dokazete napisat chcem umret? No je mi vas luto
Dajte si magnezium

ekira1
16. okt 2024

@taktotedanie ja ľutujem personál pôrodnice kam zakladateľka pôjde. Lekár tam bude mať menný zoznam rodičiek a všetko zinscenované a vydierať ju budú údajmi zo sútaže.. ja som zažila len jednu, čo dala odber pupočníkovej krvi a nahlásila to priamo na sále. Či sa registrovala predtým neviem..

taktotedanie
16. okt 2024

@ekira1 to mas pravdu
Ja osobne som to nedavala

katkaseiner
20. okt 2024

🤦