icon

Ako riešiť blabotanie detí so znením nadávky?

Dnes o 15:47

Mám 19 mesačné dieťa,blaboce,spája hlasky a teraz používa jedno slovo,ktoré sa podobá na nadávku ,do pi..". Neviem kde to počulo,stretli ste sa s tým,ako ste to riešili? Ďakujem

haley7897
Dnes o 15:50

Nijako. Nereagovať, nesmiat sa na tom a už vôbec nie hresit ci zakazovať. Ak zareagujete, bude to dieťa len viac opakovať aby znova dostalo pozitívnu reakciu. Ucte nové zvuky, ono sa rýchlo presmeruje...

dskjhfdlkdjhl
Dnes o 15:54

@anonym_autor Ignoruj, nie su divaci, nie je divadlo.

anonym_93d1f2
Dnes o 16:04

🙄 a ty mas kolko rôckov? Toto budu dlheeeee prazdniny.

haley7897
Dnes o 16:06
@anonym_93d1f2

🙄 a ty mas kolko rôckov? Toto budu dlheeeee prazdniny.

@anonym_93d1f2 prečo? Úplne bežná situacia

4stanka4
Dnes o 16:06

@anonym_autor a? ono nevie co to znamená...moja dcéra keď bola malá tak namiesto prší hovorila pičiiii. Teraz ma skoro 6 a ani si na to nespomenie

anonym_93d1f2
Dnes o 16:09
@haley7897

@anonym_93d1f2 prečo? Úplne bežná situacia

@haley7897 bezna situacia, ale nie na to, aby som o tom zakladala diskusiu. Dospela zena?

anonym_2d3927
Dnes o 16:16

Tak toto bude na žltého konika

haley7897
Dnes o 16:17
@anonym_93d1f2

@haley7897 bezna situacia, ale nie na to, aby som o tom zakladala diskusiu. Dospela zena?

@anonym_93d1f2 🤷🏽‍♀️ to neznamená, ze je to vymyslené...

cyberk
Dnes o 16:31

asi citi, ze sa narodila do podpriemerne inteligentnej rodiny, tak si musi zakladny rodinny slovnik precvicovat...

anonym_e079c6
Dnes o 16:46

Ešte raz! Koľko má dieťa ? 19 mesiacov?! Nech mu z blabotania vyde čo chce. Či myslíš, že dieťa v tomto pozná jazyk a význam slov na takej úrovni, aby akože nadávalo? Jasné, dieťa si naplánovalo, že bude blabotat ,,do pi.." aby ťa dostalo do rozpakov a mala si pocit že pocuj s vulgarizmy. Dnes je naozaj teplo vonku 😂😂😂

januska12323
Dnes o 18:02

Akože myslíš, že chápe čo hovorí a robí to náročky? Nemá ešte ani dva roky tak opakuje každý zvuk bez rozmyslu.

minenkaa
Dnes o 18:04

A je to naozaj ten význam alebo to len ty počuješ ,takéto veci aj tak nemáš ako riešiť ,buď rada ,že ti dieta rozpráva