Ako riešiť blabotanie detí so znením nadávky?
Mám 19 mesačné dieťa,blaboce,spája hlasky a teraz používa jedno slovo,ktoré sa podobá na nadávku ,do pi..". Neviem kde to počulo,stretli ste sa s tým,ako ste to riešili? Ďakujem
🙄 a ty mas kolko rôckov? Toto budu dlheeeee prazdniny.
🙄 a ty mas kolko rôckov? Toto budu dlheeeee prazdniny.
@anonym_93d1f2 prečo? Úplne bežná situacia
@anonym_autor a? ono nevie co to znamená...moja dcéra keď bola malá tak namiesto prší hovorila pičiiii. Teraz ma skoro 6 a ani si na to nespomenie
@anonym_93d1f2 prečo? Úplne bežná situacia
@haley7897 bezna situacia, ale nie na to, aby som o tom zakladala diskusiu. Dospela zena?
Tak toto bude na žltého konika
asi citi, ze sa narodila do podpriemerne inteligentnej rodiny, tak si musi zakladny rodinny slovnik precvicovat...
Ešte raz! Koľko má dieťa ? 19 mesiacov?! Nech mu z blabotania vyde čo chce. Či myslíš, že dieťa v tomto pozná jazyk a význam slov na takej úrovni, aby akože nadávalo? Jasné, dieťa si naplánovalo, že bude blabotat ,,do pi.." aby ťa dostalo do rozpakov a mala si pocit že pocuj s vulgarizmy. Dnes je naozaj teplo vonku 😂😂😂
Akože myslíš, že chápe čo hovorí a robí to náročky? Nemá ešte ani dva roky tak opakuje každý zvuk bez rozmyslu.
A je to naozaj ten význam alebo to len ty počuješ ,takéto veci aj tak nemáš ako riešiť ,buď rada ,že ti dieta rozpráva

Nijako. Nereagovať, nesmiat sa na tom a už vôbec nie hresit ci zakazovať. Ak zareagujete, bude to dieťa len viac opakovať aby znova dostalo pozitívnu reakciu. Ucte nové zvuky, ono sa rýchlo presmeruje...