Čudo na fotke. Je to normálne?
Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?
Jo tady jsem tu lebku taky hned viděla a to nebyla označená 😉
carodejnice 😉 😀
Čáry máry 😅
@lenka3007 no nejhorsi je ten co je nad tvym prckem.ten je nezretelnejsi.duchove lesa zeby? znama ma kamaradku co s jejim manzelem vidi andele strazne a taky rikali ze se muzou na vas nelepit duchove kterym se libi tvuje duse.nevimjak to vysvetli.ji te me kamosce rekla ta znama ze idi kolem ni plno duchu co se na ni nalepili.jako oni neskodi ale ji to vycerpava protoze je hodna a i duchove cerpaji z jeji dobroty a povahy,duse.nevim jak to lepe vysvetlit.
a druha kamardka ta malem vkrocila do silnice ale nejaky starsi pan ji rekl stuj a ona se ohledla.tim se zastavila a profrcelo auto.silene se lakla.a ohledla se zpet po tom panovi ale nikdo tam nebyl.
a vidieť... 😝 😀
@crca ty data jsou zajímavý. A ted si vem naši rodinu. Prababička se narodila 24. 6., 24. 1. umřel praděda, mamka s tátou měli 24.6. těžkou bouračku, kterou moje mamka skoro nepřežila a prababička umřela 24. 12. 🙂 (roky přesně nevím) No a aby toho nebylo málo - muj manžel je narozenej 12. 11., svatbu jsme měli nakonec 12. 7. a moc nechybělo a malej se narodil 12. 9. (nakonec teda až 15.), kdy má svátek manželova babička, která měla pohřeb v dobu, kdy jsme malýho počali 🙂 kdyby se malej nakonec narodil 12. 9., asi bych už začla na "duchy" fakt věřit 🙂
no ,takto ani ja.. ale keď s atá fotka úplne priblíži 😀 😀 sú za Chiarou nejakí skřeti 😝
ale to by som vám to asi musela poslať mailom... 😝
hej, tie sú reálne, ja, Chiara a v pozadí svokra
Tak já vidím tu ufounskou tvář v těch větvích 😅 je to nad tím keřem
baby a kludne hodte aj dalsie fotky..to je lepsie ako krizovky 😀 😉
@adky tak ja najskor kukam na foto a nic nevidim len peknu slecnu.. potom stiahnem do pc, priblizujem, stale nic.. volam mm ze ci tam daco vidi a on nic.. a pak ze idem uz zavriet obrazok a mm krici, ukaz.. aha tam to je.. a ja som sa kukla a skoro som o mlieko prisla 😀 😀 😀 fest som sa zlakla, je to dost nechutne, ale neboj, podla mna to je cista nahoda..
mohol sa radsej usmievkat ten xichtik 🙂

@monkula tak já to přijímám,ale jen z důvodu toho,že mám v sobě taky Trochu té Slovenské krve(babička byla slovenka 😉 fakt)veď jsme bratia a sestry tak sa chyťme kolem ramen a čudujme sa nad fotkami 😀 😉 -asi je to blbě napsaný co? 😀
@ivonne no a to je právě to co mám na mysli(y)(nevím jaký Y 😀 ),