icon

Čudo na fotke. Je to normálne?

adky
24. sep 2010

Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?

Čudo na fotke. Je to normálne?
weiya
25. sep 2010

@smudlinka10 ahaaa :D vidis to ja som si to stiahla do pc a cernoska som si nevsimla, lentoho chlapca som tam v pozadi videla 😀

monkula
25. sep 2010

to je strom 😀

tanitta
25. sep 2010

@monkula dve oci...nos...

weiya
25. sep 2010

@crca stiahnes do pc a otvoris v programe scicar -malovanie

tanitta
25. sep 2010

@monkula no vidis kazdy vidi co chce 😵 ... preroze clovek ma fantaziu o tom to vsetko je....

traktor
25. sep 2010

@smudlinka10 😀 😀 ..ej betar jeden..dobre sa schoval 😀

monkula
25. sep 2010

@tanitta ja mám tu fotku v pôvodnej veľkosti, takže viem ,že je to strom 😀 inak ,pekný nick 😉

traktor
25. sep 2010

@smudlinka10 ..a hlavne,ze som pri nom zakruzkovala 2 hlavy 😀

tanitta
25. sep 2010

baby ja si asi dam tuto temu do oblubenych 😀 😀
@monkula dik 😉

smudlinka10
25. sep 2010

@traktor 😀 to je hlavní 😀

Tak aby jsem tady nebyla jen pro srandu... ještě se mi stalo, že jsem fotila novou skříň v pokoji a normálně na fotce byla hlava malé holčičky bez očí, v našem domě se dějí zvláštní věci a vím, že určitě nejsme tady sami 😉

lizatko1009
25. sep 2010

pozrite si film exorcizmus emily rose, to je podla skutocnosti co do nej vstupil diabol 😉

crca
25. sep 2010

Tak jsem něco pořešila,snad to tam bude 😀 ještě k té fotce s tím stromem a polem 😀 Já vidím toto

monkula
25. sep 2010

@smudlinka10 aj ja na také veci verím.. aj som zakladala tému o takýchto tajomných veciach... ale nejako sa tam neprispievalo... 😝

smudlinka10
25. sep 2010

@lizatko1009 tak na ten jsem se dívala když přítel byl na noční a do teď spím s rožlou lampičkou 😀

traktor
25. sep 2010

@tanitta ja uz mam 😀 😀 😀 vsak tu v tej teme je vsetko...aj sranda, aj tajomno, aj hrôôôôôôôôza..a aj to lustenie ma baví, nebudem klamat 😀 😉

vejula
25. sep 2010

baby vidim že nezahalate a stale patrate po dalšich pripadoch ufonov na fotke.. No ja teraz nadobudam pocit že bud je to uplne normalne že na každej fotke by sme našli nejakych akože ufonov keby sme sa trošku posnažili alebo su ti ufoni uplne všade a len my si ich nevšimame

crca
25. sep 2010

Tak nic,to zakroužkované není moje 😅 Já to vidím nad tou hlavou přímo do rohu do těch větví,je to jakoby průhledné,ale vypadá to jako hlava a oči a dolu ke keři je ještě kousek krku 😉

smudlinka10
25. sep 2010

@monkula já už tady do něčeho takového psala o naší strašidelné paní v domě a pak jsem dostávala vzkazy, že mi hrabe apod... no nebudu to nikomu vymlouvat, kdo to nezažil tak nikdy nepochopí jaké to je žít s duchem 😅

traktor
25. sep 2010

@vejula mozno sa oni tak isto na nas teraz bavia 😀 ..ale stretnut by som ich nechcela 😅

weiya
25. sep 2010

@traktor je vidiet ze lustenie ta bavi 😀

monkula
25. sep 2010

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/poznate-strasidelne-miesta-a-ine-zahady/
pre
@smudlinka10
čakám ťa tam aj s Tvojimi zážitkami... ja sa Ti smiať nebudem.. 😉

traktor
25. sep 2010

@weiya to az dnes som objavila caro lustenia 😀 😀

crca
25. sep 2010

Asi půjdu ještě prohlídnou fotky,třeba taky něco zahlídnu 😀

lizatko1009
25. sep 2010

@smudlinka10 ja som ten film pozerala o 3 rano po tme na notebooku a naraz pocujem ze nieco chodi po byte, nebola som schopna sa ani postavit co to je a to maly sa prebudil 😀 😀 😀 som myslela, ze zinfarktujem vtedy 😀

vejula
25. sep 2010

@traktor no to ani ja, ešte včera v posteli som si v hlôave premietala či som tu nenapisala niečo eim by som ich mohla nahnevať 😅

smudlinka10
25. sep 2010

@lizatko1009 já se nemohla jít ani vyčůrat jak jsem se bála, všude tma, venku řádil vítr a já normálka okousala ovladač od televize 😝 😀

weiya
25. sep 2010

@traktor
a hned si v tom nasla novu zalubu 😀 inac aj mna to bavi, chcelo by to este neake foto 😀

ivonne
25. sep 2010

@smudlinka10 no dyt! na facu to je hned jina kvalita.prave to jsem videla hned ale tady koniku na fotce mi to pripominalo spis hlavvu smrtky.a on je to cernousek.tak tohle je dobry.

traktor
25. sep 2010

inak ja som strasny bojko...ked ide aj strasny film a potom vypnem telku..tak sa zakuklim do periny, aby mi bolo vidno len hlavu...a ze treba na wcko?..no tak to musi pockat do rana..bo prejst k vypinacu..to by bolo..aby ma daco schmatlo za nohu... 😅 😀