Čudo na fotke. Je to normálne?
Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?
to je strom 😀
@smudlinka10 😀 😀 ..ej betar jeden..dobre sa schoval 😀
@smudlinka10 ..a hlavne,ze som pri nom zakruzkovala 2 hlavy 😀
@traktor 😀 to je hlavní 😀
Tak aby jsem tady nebyla jen pro srandu... ještě se mi stalo, že jsem fotila novou skříň v pokoji a normálně na fotce byla hlava malé holčičky bez očí, v našem domě se dějí zvláštní věci a vím, že určitě nejsme tady sami 😉
pozrite si film exorcizmus emily rose, to je podla skutocnosti co do nej vstupil diabol 😉
@smudlinka10 aj ja na také veci verím.. aj som zakladala tému o takýchto tajomných veciach... ale nejako sa tam neprispievalo... 😝
@lizatko1009 tak na ten jsem se dívala když přítel byl na noční a do teď spím s rožlou lampičkou 😀
baby vidim že nezahalate a stale patrate po dalšich pripadoch ufonov na fotke.. No ja teraz nadobudam pocit že bud je to uplne normalne že na každej fotke by sme našli nejakych akože ufonov keby sme sa trošku posnažili alebo su ti ufoni uplne všade a len my si ich nevšimame
Tak nic,to zakroužkované není moje 😅 Já to vidím nad tou hlavou přímo do rohu do těch větví,je to jakoby průhledné,ale vypadá to jako hlava a oči a dolu ke keři je ještě kousek krku 😉
@monkula já už tady do něčeho takového psala o naší strašidelné paní v domě a pak jsem dostávala vzkazy, že mi hrabe apod... no nebudu to nikomu vymlouvat, kdo to nezažil tak nikdy nepochopí jaké to je žít s duchem 😅
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/poznate-strasidelne-miesta-a-ine-zahady/
pre
@smudlinka10
čakám ťa tam aj s Tvojimi zážitkami... ja sa Ti smiať nebudem.. 😉
Asi půjdu ještě prohlídnou fotky,třeba taky něco zahlídnu 😀
@smudlinka10 ja som ten film pozerala o 3 rano po tme na notebooku a naraz pocujem ze nieco chodi po byte, nebola som schopna sa ani postavit co to je a to maly sa prebudil 😀 😀 😀 som myslela, ze zinfarktujem vtedy 😀
@lizatko1009 já se nemohla jít ani vyčůrat jak jsem se bála, všude tma, venku řádil vítr a já normálka okousala ovladač od televize 😝 😀
@smudlinka10 no dyt! na facu to je hned jina kvalita.prave to jsem videla hned ale tady koniku na fotce mi to pripominalo spis hlavvu smrtky.a on je to cernousek.tak tohle je dobry.
inak ja som strasny bojko...ked ide aj strasny film a potom vypnem telku..tak sa zakuklim do periny, aby mi bolo vidno len hlavu...a ze treba na wcko?..no tak to musi pockat do rana..bo prejst k vypinacu..to by bolo..aby ma daco schmatlo za nohu... 😅 😀

@smudlinka10 ahaaa :D vidis to ja som si to stiahla do pc a cernoska som si nevsimla, lentoho chlapca som tam v pozadi videla 😀