icon

Čudo na fotke. Je to normálne?

adky
24. sep 2010

Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?

Čudo na fotke. Je to normálne?
weiya
25. sep 2010

@suzik77 ano ano aj cert to moze byt 😀 ale aj na sreka sa mi ten jeden oblak podoba 😀 😀

traktor
25. sep 2010
crca
25. sep 2010

@suzik77
@weiya - 😀 😀 taky malej dušík pro štěstí 😀 je to hrošík 😀 ,jde mě strašně pomalu net,tak ne,že bych se opičila s miminkem,ale než mě to naběhne,tak vybíhám já 😠
ale to byla samozřejmě recese

suzik77
25. sep 2010

@traktor 😀 😀 😀

weiya
25. sep 2010

@crca ako recesiu som to aj pochopila 😀

suzik77
25. sep 2010

@traktor ty by si nasla duchov a ufonov aj na fotografii ciernej diery 😀

ivonne
25. sep 2010

dobrou holky.jdu koukat na horror.🙂a asi u toho i usnu.

traktor
25. sep 2010

@suzik77 😀 😀 😀 ..teraz som hrdinka ..ale ked vypnem pc a telku a budem mat ist do postele..to bude..ked som ich dnes tolkych videla 😕 😅 😀 😀

crca
25. sep 2010

Taky to vzdávám potřebuju se aspoň trochu vyspat na ty moje dva ufounky 😀 Zatím pa a dobrou bezduchou noc všem 😅

tanitta
25. sep 2010

@traktor mne to pripada ako shrek 😉 .. moja predstavivost pokrocilou hodinou klesa 😅

suzik77
25. sep 2010

pojdem aj ja do hajan, dobru noc! 🙂

monkula
25. sep 2010

Aj ja som tam videla slimáka 😀 😀 😀

adky
autor
26. sep 2010

@salvinka heeej,davaj pozor,nechcem mat na svedomi este aj tvoje mlieko :D

adky
autor
26. sep 2010

@k.ate to mas pravdu,keby mi to FB nezacal vyhadzovat,tiez si toho nevsimnem,nebolo to az take viditelne,ale teraz ked o tom viem-je to strasne viditelne a neda sa to prehliadnut 🙂

adky
autor
26. sep 2010

@lizatko1009 fuuuj,ten film som videla! To je dooooost strasidelny film a podla skutocnosti....brrr

adky
autor
26. sep 2010

@traktor to poznam,ja som tiez taky strasny bojko,esteze mame na chodbe svetlo na fotobunku a zapali sa skor ako dojdem k vypinacu lebo by som zinfarktovala 😀

aero
26. sep 2010

aj ja som bojkoooo
pridávam sa k vám..... 😀

adky
autor
26. sep 2010

@aero 😀 😀 😀

traktor
26. sep 2010

@aero ale nas tu je 😀 ...a dnes nikto neda fotecku? ..ma svrbia prstiky..a aj trosku strachu by bodlo...lebo dnes je tak lenivo, uprsane.. 😀

adky
autor
26. sep 2010

@traktor tu sa to asi rozbehne opat az vecer-tak ako stale....tu je debata v tom najlepsom a ja uz davno spiim 😀 ....potom rano vsetko docitavam,ale nikoho tu uz niet 😎

eeevvvkkkaaa
26. sep 2010

čo tu stále riešite, ja tam nič nevidím.

eeevvvkkkaaa
26. sep 2010

myslím na tej prvej fotke

moncika15
26. sep 2010

ahojte 😀
pozeram dalsie vase foto ale nejako som dnes mimo ani na jednej nic nevidim 😕 vysla som z cviku asi 😠

traktor
26. sep 2010

@eeevvvkkkaaa a co bolo na tej prvej fotke?uz ani nepamätám 😀 ...ale treba pozerat dalej..je to tam urcite zakruzkovane..tak sa pozri 😉

@adky no rano kazdy dospava 😀

traktor
26. sep 2010

@moncika15 😀 ..to bude tym pocasim..neboj....urcite si nieco vsimnes 😉

mofa
26. sep 2010

maminka sa asi nudi🙂a ta otazka na konci...je to normalne?🙂))))no vazne som sa pobavila.a co akoze tvoje dietatko teraz pride v noci zjest mimozemstan?aach jaj.

eeevvvkkkaaa
26. sep 2010

@mofa ja tam nič nevidím, normálny kočík.

eeevvvkkkaaa
26. sep 2010

@traktor myslela som ten kočík.

terak
26. sep 2010

Jo, vidim to tam 🙂

Protoze mam problemy s pravou a levou, tak jsem dokonce nasla dalsi oblicej na tom igelitu. Ale nic bych si z toho nedelal 😎

vejula
26. sep 2010

baby ale tie posledne fotky čit davate nemam šancu niečo tam najsť.. či si to davate približovať?