Čudo na fotke. Je to normálne?
Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?
dobrou holky.jdu koukat na horror.🙂a asi u toho i usnu.
Taky to vzdávám potřebuju se aspoň trochu vyspat na ty moje dva ufounky 😀 Zatím pa a dobrou bezduchou noc všem 😅
pojdem aj ja do hajan, dobru noc! 🙂
Aj ja som tam videla slimáka 😀 😀 😀
@lizatko1009 fuuuj,ten film som videla! To je dooooost strasidelny film a podla skutocnosti....brrr
aj ja som bojkoooo
pridávam sa k vám..... 😀
čo tu stále riešite, ja tam nič nevidím.
myslím na tej prvej fotke
ahojte 😀
pozeram dalsie vase foto ale nejako som dnes mimo ani na jednej nic nevidim 😕 vysla som z cviku asi 😠
@eeevvvkkkaaa a co bolo na tej prvej fotke?uz ani nepamätám 😀 ...ale treba pozerat dalej..je to tam urcite zakruzkovane..tak sa pozri 😉
@adky no rano kazdy dospava 😀
maminka sa asi nudi🙂a ta otazka na konci...je to normalne?🙂))))no vazne som sa pobavila.a co akoze tvoje dietatko teraz pride v noci zjest mimozemstan?aach jaj.
@mofa ja tam nič nevidím, normálny kočík.
@traktor myslela som ten kočík.
Jo, vidim to tam 🙂
Protoze mam problemy s pravou a levou, tak jsem dokonce nasla dalsi oblicej na tom igelitu. Ale nic bych si z toho nedelal 😎
baby ale tie posledne fotky čit davate nemam šancu niečo tam najsť.. či si to davate približovať?

@suzik77 ano ano aj cert to moze byt 😀 ale aj na sreka sa mi ten jeden oblak podoba 😀 😀