Čudo na fotke. Je to normálne?
Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?
mě tak teď napadlo,je tu téma vidí děti duchy???založíme téma-vidí mamky duchy? 😲 😕 😅 😀
inak ni eosm dux ja som tu stale 😀 uz som presvedcila muza nex sa vrati tak ho este pockam
@moncika15 hm, taky pěkné ☹ . No tchán i moje máma si sebou taky nosí pěkné potvory 🙄 🤐 , právě dcerka je vidí 😕 jako se ptá...kdo to je? Babička. A kdo etě (ještě 😉 ), přitom tam nikdo jiný není a přitom na mě visí, přilepená strachy a brečí 😢 😖 , ač je to tvor nezávislý a ve vzácných chvilkách tulivý... 😉 chcete vidět i kolečka? není problém 😀 😝
ale ty jsou většinou "hodný" 🙂 😉
😀 😀 jaaaj baby ale teraz už važne idem spať sa musim odtialto odtrhnuť 😅 tak som zvedava ake budem mať sny... Ale zajtra kuknem čo ste tu ešte ponachadzali 😉
baby ja z vas nemozem 😀 😀 😀
inak aj ja som si pomyslela, ze co to za kuchynsku linku s ultrazvukom 😅
takové to bylo seriozní diskusní forum 😠 😠 😠 😠 . musela jsem si nalít ještě burčák, protože je mi líto usnout a přijít o ty hlášky 😀

@sabcav inac sikmooky vedia dobre horory a thrilery natacat 😕 taka Nenavist to je iny nervak alebo teraz naposledy som pozerala o fotografovi co na kazdej foto naxadzal biele maxule az mu raz ktosi povedal ze to je dux. bol na prehliadke u dr a ked ho vazili mal velmi vysoku vahu aj napriek tomu ze bol xudy, tak usudili ze pokazena vaha. nakoniec vysvitlo ze cely cas ho prenasledovala jeho mrtva zena ktora zahynula tesne po svadbe a nemohla sa zmierit s tym ze sa 2x ozenil. ta vysoka vaha bola preto ze on ju cely cas vlacil na krku 😅
baterka je malo 😀