icon

Čudo na fotke. Je to normálne?

adky
24. sep 2010

Baby,poradte mi. Prečo mi facebook stale pripomina,že mám označiť to "cudo" čo má Vaneska napravo pri hlavičke? Nie som poverčivá,ale je normálne aby sa takto zvlnila látka na kočiary? Tá látka je dosť hrubá. Keď si tú foto stiahnete do PC a približíte-normálne vidieť takú škaredú zmraštenú tvár...priateľ sa normálne zľakol.... Je to normálne?

Čudo na fotke. Je to normálne?
moncika15
24. sep 2010

@sabcav inac sikmooky vedia dobre horory a thrilery natacat 😕 taka Nenavist to je iny nervak alebo teraz naposledy som pozerala o fotografovi co na kazdej foto naxadzal biele maxule az mu raz ktosi povedal ze to je dux. bol na prehliadke u dr a ked ho vazili mal velmi vysoku vahu aj napriek tomu ze bol xudy, tak usudili ze pokazena vaha. nakoniec vysvitlo ze cely cas ho prenasledovala jeho mrtva zena ktora zahynula tesne po svadbe a nemohla sa zmierit s tym ze sa 2x ozenil. ta vysoka vaha bola preto ze on ju cely cas vlacil na krku 😅

baterka je malo 😀

sabcav
24. sep 2010

@monkula 😀 hledání pokladu nebo v modernější podobě geocaching, jo? 😉

monkula
24. sep 2010

@vejula tak teraz si ma zabila... že guľatá plešatá hlavička a plášť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jaaaaj 😀 😀 😀
@sabcav mne to pripadá, ak okeby tomu chlapcovi niekto sedel an ramenách 😀

mikailla
24. sep 2010

@adky - keby si k tejto fotke neuviedla ten uvod,ze sa obavas,ze co to moze byt, tak presviedcam kazdeho ,ze je to fotomontaz ! 😎 😎

beata.n
24. sep 2010

mě tak teď napadlo,je tu téma vidí děti duchy???založíme téma-vidí mamky duchy? 😲 😕 😅 😀

miluska.h
24. sep 2010

@sabcav alebo za nim stoji nejaky duch 😀

moncika15
24. sep 2010

@beata.n 😀 😀 😀

monkula
24. sep 2010

@moncika15 nee, jeho bolel krk, nie, To bola Clona... ako tá jeho žena zistila, že mal Japonku a jeho dvaja kamaráti hu znásilnili, však?

Vidíš? nato sa môžem vyhovárať.. vážim veľa preto, lebo mi niekt osedí na krku 😝 tfuj tfuj tfuj

moncika15
24. sep 2010

inak ni eosm dux ja som tu stale 😀 uz som presvedcila muza nex sa vrati tak ho este pockam

moncika15
24. sep 2010

@monkula ano krk ho bolel a ked ho vazili tak mal tu vahy vysoku
myslime ten isty film

monkula
24. sep 2010

@moncika15 hej? tak ako som to ja pozerala? Ale tak pointa je rovnaká, nie? 😀 😀

miluska.h
24. sep 2010

@monkula 😀 😀 😀

sabcav
24. sep 2010

@moncika15 hm, taky pěkné ☹ . No tchán i moje máma si sebou taky nosí pěkné potvory 🙄 🤐 , právě dcerka je vidí 😕 jako se ptá...kdo to je? Babička. A kdo etě (ještě 😉 ), přitom tam nikdo jiný není a přitom na mě visí, přilepená strachy a brečí 😢 😖 , ač je to tvor nezávislý a ve vzácných chvilkách tulivý... 😉 chcete vidět i kolečka? není problém 😀 😝

ale ty jsou většinou "hodný" 🙂 😉

vejula
24. sep 2010

😀 😀 jaaaj baby ale teraz už važne idem spať sa musim odtialto odtrhnuť 😅 tak som zvedava ake budem mať sny... Ale zajtra kuknem čo ste tu ešte ponachadzali 😉

moncika15
24. sep 2010

@monkula to bol len taky moment to vazenie ale to ze si natahoval krk to tam bolo castejsie tak preto si si to nevsimla 😝 😀

@sabcav to ako tvoja dcera vidi duxov? 😕 inak pekne si nazvala babicku, ze potvora 😀

sabcav
24. sep 2010

Tak ještě jedno kolečko 😀 😉

sabcav
24. sep 2010

@moncika15 no babička je divná 😝, ale potvorama jsem myslela ty duchy 😀 😉

monkula
24. sep 2010

@sabcav a čo tam mám vidieť? to dole je pes, či duch? 😀

monkula
24. sep 2010

@moncika15 ale si tomu dala, že baička a potvora 😀

moncika15
24. sep 2010

@sabcav po dvokladnom precitani som si vsimla ze potvora nebola babicka ale to co si vlaci so sebou 😀 😀 tak sa babicke ospravedlnujem 😉

sabcav
24. sep 2010

@monkula tady je blbý rozlišení ☹ 😒 😠

dole je pes, ale v té černé skříňce mezi hlavama těch dvou je 😉

moncika15
24. sep 2010

@monkula to bude asi vlciak ale to ciernovlase napravo vyzera ako paroxna z filmu Nenavist 😕 😕 😕

sabcav
24. sep 2010

@moncika15 no potvora je to taky ☹ 😉 , ale to by patřilo do jiného tématu 😉

sabcav
24. sep 2010

@moncika15 no super, ty to vidíš 🙂

moncika15
24. sep 2010

@sabcav jaj tak a ja som tam videla ultrazvukovu snimku maternice 😅

monkula
24. sep 2010

@moncika15 aj ja som tam videla UZV 😀 😀 😀 ale tá parochňa, tá sa Ti teda podarila, aj mňa to napadlo, že či nevypadol z televízora akurát 😀

zuzu80
24. sep 2010

baby ja z vas nemozem 😀 😀 😀
inak aj ja som si pomyslela, ze co to za kuchynsku linku s ultrazvukom 😅

moncika15
24. sep 2010

@monkula 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sabcav
24. sep 2010

@moncika15 kde by se probůh děloha vzala v horních skříňkách linky 😀? Jo leda by to tam měli vystavěné jako fotku, ale z utz lezou fotky jinýho formátu 😉. Nn, to je nějakej duch...

berenika39
24. sep 2010

takové to bylo seriozní diskusní forum 😠 😠 😠 😠 . musela jsem si nalít ještě burčák, protože je mi líto usnout a přijít o ty hlášky 😀