Cvičíte cez menštruáiu?
S vložkou nemožné a keď mám tampón tak keď idem do podrepu mám pocit že mi vypadne von 🤦 či radšej poslať tých pár dní ?
Ak tampón akýmkoľvek spôsobom cítiš, tak ho máš zle zavedený. Ja tampóny používam práve preto, aby som sa mohla bez obmedzení hýbať, kľudne aj skákať, behať...
Ak ma neboli brucho ccicim normalne,aj tabata ,aj trampolina,posilnovanie ,
Cvicim, plavam, bicyklujem...v prve dni sa vyhybam celodennym aktivitam typu splav - ciste kvoli komfortu. Pouzivam poharik.
Prve dva dni necvicim (väcsinou sa na to necitim), potom v pohode. Ale zalezi ako sa citis ty. Tebe to musi byt prijemne. Pocuvaj svoje telo.
Riadim sa pocitmi. Ak mi je zle, som unavena necvicim. Ak som v pohode, cvicim aj v prvy a druhy den, ked mam najsilnejsi menzes
Nedokazem cvicit cez menstruaciu, za prve sa mi zosilni krvacanie, za druhe sa mi zosilnia bolesti....dokonca ked by som aj cvicila posledny 5-ty den menstruacie a mam uz len spinenie bez bolesti, po cviceni sa mi menstruacia "vrati" aj s kavlitnymi bolestami
V prve 2 dni necvicim, viem ze by sa malo aspon lahko, ale nedokazem cez bolest. Som vtedy odpisana, mam celodenne bolesti brucha. A kedze mam aj znicenu krizovu platnicku, tak cez menstruaciu mi bolest vystreluje az do stehien. Obdivujem ako mozete baby cvicit aj v prve dni.

Bez problemov chodim na jumping....