Dá sa balík s expres kuriérom vložiť do boxu?
Prosím zachráňte ma!!!
Expres kuriér na poštu ' štítok ktorý vám aplikácia sama vygeneruje, len to vytlačím ' NAOZAJ SA NEDA STRČIŤ NIEKDE DO BOXU?!
Ja mám poštu ďaleko a boxy na každom kroku vrátane slovenskej pošty.
Prosím prosím povedzte niekde že sa dá aj toto STRČIŤ do boxu
Dik
Nečítala som si všetky komenty ale je možný aj podaj zásielok cez balikoboxy ALE je to možné iba cez minimum balikoboxov, musia to byť totiž boxy určené aj na podaj zásielok a tých je minimum, momentálne sú totiž balikoboxy určené predovšetkým na vyzdvihovanie zásielok... Ja som z Petržalky a naposledy keď som to pozerala tak len jeden jediný balikobox a to ten pri hlavnej pošty je určený na podaj, čiže u nás je to úplne nevyuzitelne... Neviem či odvtedy niečo zmenili ale kvôli tomu nevyužívam služby pošty
Drahí admini MK, váš "skvelý bazár" nesiaha konkurencii ani po členky 🙃 Asi by stalo za úvahu prečo, miesto mazania komentárov
@janai1 pre pána! Ty si tu spomenula to slovo na V....???? 😄
@janai1 ja som tu už radu hľadala a asi 4x za sebou mi vymazali príspevok. Skoro som skolabovala od zlosti lebo som fakt potrebovala rýchlu radu. Tak už som vedel že to slovo tu nesmiem spomenúť ani omylom.
Sú trápni
@maranco prosim ta, ak idem poslat balik a mam vytlaceny stitok Expres kurier na postu, znamena to, ze mozem zasielku poslat aj tak, ze si objednam z posty kuriera? Alebo pri tejto sluzbe sa zasielka podava len priamo na poste alebo balikoBoxom? Vopred dakujem
@maranco prosim ta, ak idem poslat balik a mam vytlaceny stitok Expres kurier na postu, znamena to, ze mozem zasielku poslat aj tak, ze si objednam z posty kuriera? Alebo pri tejto sluzbe sa zasielka podava len priamo na poste alebo balikoBoxom? Vopred dakujem
@janci27 keď ideš vytvoriť podací hárok vyberieš si ako budeš podávať balík, či chceš aby kuriér vyzdvihol alebo podáš na pošte/v boxe
@janci27 keď ideš vytvoriť podací hárok vyberieš si ako budeš podávať balík, či chceš aby kuriér vyzdvihol alebo podáš na pošte/v boxe
@maranco podaci harok vytvarat praveze nejdem, postovne je uz zaplatene predavajucou a na email mi prisiel stitok, ktory nalepim na balik. Kedze je tam uvedene Expres kurier na postu, tak som si nebola ista (hlavne ten "kurier" v nazve je matuci), ci je to jedno, ze odnesiem zasielku na postu, do balikoboxu alebo objednam kuriera. Ale ako citam sprievodny email, tak je tam uvedene "Prines zasielku na podacie miesto. Pozri si otvaracie hodiny najblizsieho podacieho miesta Slovenska posta. Zasielku mozes odovzdat cez parcel shop Express Courier, schranka BalikoBOX".
@maranco podaci harok vytvarat praveze nejdem, postovne je uz zaplatene predavajucou a na email mi prisiel stitok, ktory nalepim na balik. Kedze je tam uvedene Expres kurier na postu, tak som si nebola ista (hlavne ten "kurier" v nazve je matuci), ci je to jedno, ze odnesiem zasielku na postu, do balikoboxu alebo objednam kuriera. Ale ako citam sprievodny email, tak je tam uvedene "Prines zasielku na podacie miesto. Pozri si otvaracie hodiny najblizsieho podacieho miesta Slovenska posta. Zasielku mozes odovzdat cez parcel shop Express Courier, schranka BalikoBOX".
@janci27 tak potom zaplatila službu že to podáš na pošte alebo v boxe
@maranco aha ok, dakujem, tak to poslem cez box, mam ho blizsie nez postu. Len potom je matuci ten nazov na stitku Expres kurier na postu, myslela som si, ze mozem aj kurierovi dat balik.
@janci27 Expres kuriér je služba určená na rýchle doručenie dokumentov a tovaru v rámci celého Slovenska. Zásielku môžete podať na pošte alebo u kuriéra na vami zvolenom mieste. Zásielky budú dodané už v nasledujúci pracovný deň.
https://www.posta.sk/sluzby/expres-kurier
Bežný balík je dodanie 2 dni a expres kuriér 1 deň.

@jameena keby si klikla na ten link tak jasne vidíš ze odberné miesta sú aj Balikoboxy 🤦🏽♀️
Ale vieš co, keď potrebuješ mať všetko od A po Z napísané na jednom mieste bez prekliknutia tak škoda sa baviť s tebou o niečom.