icon

Dá sa cez internet objednať topánky Humanic?

slosik
15. máj 2011

Mám 42 nohu a s tými topánkami je veľký problém.

pink_lady
15. máj 2011

@slosik hm...som na tom rovnako ...ked niekde poviem v obchode ze 42 tak cumia jak ... 😲

len.petra
15. máj 2011

neviem, či pomôže, ale posielajú aj na dobierku http://nadmerka.sk/?sekcia=35
čo sa týka humanicu, obávam sa, že sa dá objednať jedine v Rakúsku alebo v Nemecku, neposiela na Slovensko 😒

zuzana76
15. máj 2011

Bata posiela bata.sk a maju aj velkost 42, sice obmedzeny vyber, ale maju, ak si das vyhladat velkost 42, tak ti najde nejake topanky

syslica
19. máj 2011

@slosik Mám takú istú veľkosť nohy a taký istý problém, navyše nohy veľmi úzke, takže nakupovanie bez skúšania je nemožné ☹ Spomínaná nadmerka je fajn, ale ak máš možnosť, zabehni do firemnej predajne Gabor, tuším v Bánovciach nad Bebravou... vyskytujem sa tam zriedka, ale keď, tak vždy si nejaké topánočky odnesiem.... a tie potom nosím, až kým sa totálne nezničia, aj zopár rokov 🙂 .

milla_michell
16. dec 2012

neodporúčam nakupovať obuv v obchode Humanic, najmä zimnú... sú nekvalitné, premokajú, ničia sa po pár použitiach a následne na to tam nie su ľudia ochotní príjmať reklamácie čo je dos´t neprofesionálny prístup. Taktiež sú tam arogantní zamestnanci, ktorí su vás schopní presvedčiť, že od zimných topánok za 50 eur nemáte očakávať nepremokanie... absurdné! taktiež topánky značkové za oveľa vyššie pálky vám taktiež nereklamujú, lebo už zrazu chodíte po "nevhodných povrchoch ako sú kamienky"??? V zimnom počasí sa vyhnúť štrku a mokrým povrchom je absurdné a od zimných topánok sa očakáva, že sú na takéto podmienky stavané... takže asi toľko k Humanicu 😉