Da sa cez preniesť cez to, čo mi povedal?
Po roku stretavania mi povedal, ze potrebuje k zene citit taku inu lasku a ku mne ju neciti...viem ze sa znova ozve, o tom sa prosim nebavme...ale da sa cez to preniest? cez tu vetu?
podla jeho spravania, to nebola pravda, neviem preco tak jednal...len stale mi to bezi hlavou ked si na nho spomeniem...
No nelubi Tá, si asi len kamoska s výhodami. Venuj svoj čas a energiu niekomu inému
Nebuď pre niekoho druhou voľbou, keď iná oňho aktuálne nestojí. Chci niekoho, pre koho budeš prvou voľbou, kto bude chcieť byť s tebou kvôli tebe, nie kvôli tomu, že inú teraz nemá...
A odpoveď na tvoju otázku ty musis vedieť ci sa cez to vieš preniesť, my nie sme ty. Každá by to urobila inak, jedna by sa preniesla a druha nie.Ja napríklad tak, že mohol by sa ozývať koľko by chcel a mala by som ho v paži.
Preniesť v akom zmysle? Že zabudneš a budeš vyčkávať ďalej, že či sa náhodou nezaľúbi? Lebo to strácaš čas čakaním na niečo, čo je takmer isté, že sa nestane. V podstate ti povedal, že si len prestupná stanica, kým nepríde nejaká čo mu poblázni hlavu. O mne by už nepočul.
Ak by mne toto povedal chlap, frajer,... Hoc ako by som ho milovala, seba mám radšej... otrepem sa,dvihnem hlavu a rozijdem sa s nim, a viac nic...mohol by sa ozývať,kolko by chcel. Ale to som ja.
Nemala si tu už raz túto tému,alebo čosi podobné?Zdá sa mi že to bolo krátko po tom rozchode..No ale k veci.Vsetko zahojí čas.Nedavaj čiarku tam,kde už život dal bodku.Da sa cez to preniesť,len ty musíš chcieť sa odpútať a netyrat sa, Nedufat,nedávať si zbytočné nádeje a nesravat vzdušné zámky.Co bolo bolo,nechaj to tak.Nemiloval ta a na lásku treba dvoch.Ja veľmi chápem že máš zlomené srdce,aj to,ako ti je.Je to ako peklo na zemi.Presla som si tým tiež a veľmi dlho mi trvalo to spracovať.Teraz som chvalabohu šťastne vydatá a milovaná.lasku dávam,aj dostávam.A aj ty si v živote zaslúžis byť šťastná.🙂V prvom rade však zavri tieto dvere,aby sa ti mohli otvoriť ďalšie.🌼Tak hlavu hore holka.🙂
Prosim ta, ten ta nechce hlada stale tu pravu..
Moja skusenost, frajer mi povedal, ze "chce byt sam" do pol roka mal novu frajerku, potom sme sa zacali stretavat zase na sex, ked mal aj nemal frajerku. Potom som sa odstahovala, ked som sla domov zase sme sa stretli, potom uz aj s nejkou byval aj tak mi pisal a stretli sme sa. Teraz uz ma decko ale keby som mu napisala alebo by mal moje tel. cislo asi by ma zase zavolal.
A tym chcem povedat, ze muzi si vedia vrznut aj bez lasky s hlupymi a naivnymi dievcatami... Bola som od neho o 10 rokov mladsia a ten sex sa zisiel :D
Ak ti ide o vztah, hladaj inde, ak si chces zasexovat aj na to si najdi ineho lebo s nim to na happy ending nie je.
Ja som niečo podobné zažila, ale po 3 mesiacoch stretávania. Keď raz to tak cíti, že neni to, na čo čaká, tak to nikdy také ani nebude. Budeš len dobrá, kým nenájde tu pravú. 1 rok je dosť dlhá doba, aby sa vyvinuli city. V perspektivnom vzťahu potom len silneju v prvých rokoch tieto pozitívne pocity. Ja by som sa cez to nedokázala preniesť. Naopak, z úcty a z lásky k nemu by som sa s ním rozišla, nech si nájde tu ženu, pri ktorej sa bude cítiť tak, ako teraz by chcel.
Ver mi, že keď ty stretne tvojho vyvoleného, on ti takéto zranujuce veci nebude hovoriť. Pri ňom nebudeš musieť položiť otázku na MK, že ako sa máš zachovať. Pri ňom proste bude všetko klapat, a budeš cítiť, že toto je ono.
Hmmm tak toto isto nechce počuť žiadna žena, ktorá si myslí, že ich vzťah funguje tak ako má. No, ale aspoň to vieš a nemusíš sa s takým chudákom už zapodievať. Neboj nájdeš niekoho, kto bude k tebe cítiť to, čo ty k nemu
Neprebehla chemia, nezamotala si mu hlavu asi ma iny typ, to nemožeš riešiť donekonečna, alebo to strpíš, kym on nestretne tú pravú, alebo to pustíš z hlavy, ina možnosť neexistuje

Už si tu raz podobnú tému založila. Keď ju necíti tak ju už asi cítiť nebude.. Môj názor a moja skúsenost. Muž veľmi rýchlo odhadne ci je žena pre neho "ta pravá" alebo nie.
Obhajujes si to jeho správaním, podľa mňa tá iba využil kým neprišla iná s ktorou to je hneď od začiatku to práve orechové.