icon

Dá sa cítiť duša po smrti osoby?

marcelas82
24. jún 2025

Dnes mi zomrel dedo. Zbožňovala som ho od malička. Včera som za ním bola na návštevu,lebo mi naši povedali,že už je to s im zle. Tak som ho chcela vidieť. Mal svoje roky aj diagnózy. Pre mňa bol Terminátor ❤️ neoblomný a tvrdohlavý 🙂. Dnes ráno som sa zobudila z ničoho nič na prvý budík,, čo sa nikdy nebudim na prvý a cítila som v sebe taký zvláštny pokoj a kľud. O pár minút na to mi volala mama,že dedo zomrel.....podľa mňa sa bol asi rozlúčiť, a to mi včera povedal,že nikam nejde 💔💔💔. Mali sme taký svojský humor 🙂. Ako neverím veľmi na také duchariny, ale dnes to bolo naozaj divné... Ten celkový pokoj....

kavasmliekom
24. jún 2025

@marcelas82 áno, aj mne sa to stalo.

sobinka707
24. jún 2025

Bol sa rozlúčiť…len ho tu zbytočne “nedrž” dlho…rozlúč sa, poďakuj a nechaj odísť

balerina2025
24. jún 2025

ja som zial citila ze sa nieco deje ze musime ist za nim
citila som ze cim skor
mala som hrozne blby pocit
a ked sme prisli, pred nami ...:(
dokonca bola hmla v ten den, a on hmly miloval

:( velmi mi chyba

nicoletta98
24. jún 2025

Anoo, určite. Mne sa to stalo so susedom, ktorý mi vôbec nejak blízky nebol, pozdravili sme sa a prehodili pár slov. V ten večer keď zomrel som pozerala serial, ktorý som videla už viackrát a bola práve časť, kde niekto zomrel a bol pohreb… mala som naopak zlý pocit a musela som to vypnúť. Ráno som sa dozvedela, že v ten večer bola v našom bloku záchranka a zomrel.
O to viac je to hlbšie u teba, ak ti bol blízky. Úprimnú sústrasť, mrzí ma to.

cukroska
Autor odpoveď zmazal
bambieblue
25. jún 2025

@marcelas82 niečo je medzi nebom a zemou ale to že si sa zobudila sama na budík je normálne aj ja sa budím na budík a niekedy aj par minút pred ním 🤔 a to že na prvý budík sa nebudiš je asi preto že chodíš neskoro spať a si tak unavená že ho ani nevnímaš. No asi si sa vyspala dobre pre tentokrát