Dá sa cítiť duša po smrti osoby?
Dnes mi zomrel dedo. Zbožňovala som ho od malička. Včera som za ním bola na návštevu,lebo mi naši povedali,že už je to s im zle. Tak som ho chcela vidieť. Mal svoje roky aj diagnózy. Pre mňa bol Terminátor ❤️ neoblomný a tvrdohlavý 🙂. Dnes ráno som sa zobudila z ničoho nič na prvý budík,, čo sa nikdy nebudim na prvý a cítila som v sebe taký zvláštny pokoj a kľud. O pár minút na to mi volala mama,že dedo zomrel.....podľa mňa sa bol asi rozlúčiť, a to mi včera povedal,že nikam nejde 💔💔💔. Mali sme taký svojský humor 🙂. Ako neverím veľmi na také duchariny, ale dnes to bolo naozaj divné... Ten celkový pokoj....
Bol sa rozlúčiť…len ho tu zbytočne “nedrž” dlho…rozlúč sa, poďakuj a nechaj odísť
ja som zial citila ze sa nieco deje ze musime ist za nim
citila som ze cim skor
mala som hrozne blby pocit
a ked sme prisli, pred nami ...:(
dokonca bola hmla v ten den, a on hmly miloval
:( velmi mi chyba
Anoo, určite. Mne sa to stalo so susedom, ktorý mi vôbec nejak blízky nebol, pozdravili sme sa a prehodili pár slov. V ten večer keď zomrel som pozerala serial, ktorý som videla už viackrát a bola práve časť, kde niekto zomrel a bol pohreb… mala som naopak zlý pocit a musela som to vypnúť. Ráno som sa dozvedela, že v ten večer bola v našom bloku záchranka a zomrel.
O to viac je to hlbšie u teba, ak ti bol blízky. Úprimnú sústrasť, mrzí ma to.
@marcelas82 niečo je medzi nebom a zemou ale to že si sa zobudila sama na budík je normálne aj ja sa budím na budík a niekedy aj par minút pred ním 🤔 a to že na prvý budík sa nebudiš je asi preto že chodíš neskoro spať a si tak unavená že ho ani nevnímaš. No asi si sa vyspala dobre pre tentokrát

@marcelas82 áno, aj mne sa to stalo.