icon

Dá sa ešte opraviť šmýkačka?

lilu74
2. aug 2017

Nejakym nedopatrenim praskla umela hmota😑na smykalke viem ju nejako "zlepit"cementom ....neviem hocicim aby bola este pouzitelna?ci uz do kosa len?

lilu74
autor
2. aug 2017
kellypiu
2. aug 2017

cementom jednoznacne nie, niecim sa to podla mna bude dat urobit, nejakou silikonovou vyplnou mozno, ja sa do toho tiez velmi nevyznam ale podla mna ked pojdes do nejakeho obi alebo tak a vysvetlis im co potrebujes tak ti radi poradia 🙂

lilu74
autor
2. aug 2017

@kellypiu dakujem tiez si myslim ze to niecim viem opravit muz by ju uz vyhadzoval🙈

kellypiu
2. aug 2017

tak pokial na to mate peniazky tak kludne aj vyhodte a kupte novu ale podla mna by to bolo zbytocne, lebo to nie je zase taka vec co by sa nedala spravit. sa to normalne necim vyplni a hotovo, trosku sa to volakym smirglom obrusy aby netrcali kusky z toho a nezachytavalo sa tam oblecenie a je po probleme 🙂

lilu74
autor
2. aug 2017

Asi kupim novu nerisknem ze sa na tom deti poskriabu😐

lilu74
autor
2. aug 2017

@kellypiu ale dakujem pekne😉

lujziana44
2. aug 2017

Šmykálka už vyzerá byť dosť opotrebovaná, asi už má aj manžel pravdu a mali by ste už aj novú kúpiť. Chápem, že to nie je nič strašné ale tak je to príležitosť, načo opravovať keď novú kúpite za pár korún, teda neviem akú veľkú ju máte ale tie menšie nestoja tak veľa

lilyianka
2. aug 2017

@lilu74 osobne by som ju radsej vyhodila a kupila novu...sice neviem kolko stoji nova,ale podla mna to nebude nejaka horibilna suma....ja by som sa bala,ze sa mi tam dieta doskriabe a za to ti to nestoji

lilu74
autor
4. aug 2017

To sme dostali pouzitu ale funkcnu a mala byt len do bazena a dali sme ju prec radsej bala by som sa zeby si deti ublizili na nej.