Dá sa podľa vás čítať ľuďom myšlienky?
Dá sa podľa vás čítať ľuďom myšlienky?
...moje by si nechcela čítať... 🤣
Nastastie neda
nie. ale niekto ma cekom citatelne vzorce spravania a sposob myslenia tak takeho cloveka ked velmi dobre poznas vies predvidat co si mysli. ale rozhodne citat mylsienky nie.
Da, ked ich napisu. Da sa zacat v knihkupectve alebo v detskych zositoch, dennikoch, v kolegyninom zapisniku atd.
u nás doma áno 😄 Sedím na gauči, chlap v pracovni, telefonuje s klientom... Mne len tak prejde hlavou, hmmm dala by som si rezance z makom. On za 10 minút výjde z pracovne a povie: neuvaríme si makové rezance? Takých príhod máme x, dokonca sa nám stane, že naraz povieme to isté. Máme xyz slov pomenovaní pre danú vec, ale nie, povieme to isté. Už sa smejeme, že komunikujeme telepaticky 🤭
ja takisto takymto veciam neverim. aj sa ma jeden clovek snazil presvedcit o opaku, ale akosi nevydalo. 😂 podla mna je to totalne nerealne. su urcite nadprirodzene veci, ktorym by sa mozno dalo verit, ale toto nie je jedna z nich 😂
To co je za blbost, pre niekoho je uz tolko volna asi moc.
Nie. Da sa byt vsak pozornym pozorovatelom. ;)
@jamimo ale to nie je citainie myslienok. mam to tak aj ja s muzom a dokonca aj s tromi kamoskami ale to je skor otom ze ste na jednej vlne, myslite rovnako...
@pralinka25 bolo to myslené s nadsázkou. Je to však celkom zaujímavé, aj sranda, mohla som myslieť aj na chlebík vo vajíčku, alebo hocijaké iné jedlo 🤭
@jamimo chapem
ako hovorim mam to tiez tak. chlapa vzdy zotriem nech mi nelezie do hlavy aby sa nezranil 😉 pravidelne vykrada moje myslienkove napady a este si ich aj privlastnuje🙄 alebo kamoska pomyslim si na nu a ona mi zavola. to pravidelne
ale je to zaujimave ako sa na seba ludia vedia naladit. s kamoskami sme sa vedeli bavit niekedy uplne bez slov. nasu ucitelku to nekonecne vytacalo dostala som v tomto zneni aj poznamku ze sa bavia cez hodinu ocami. moj oco na na tom strasne smial.

Nie. Dá sa analyzovať správanie