Dá sa toto ešte opraviť?
Ahojte. Baby dá sa toto ešte nejako opraviť? 🥹🥹

Textilnou fixkou, ale zda sa mi, ze je to vyblednuta cierna, tak fixka by “kricala”.
Este u krajcira skrati o 2 cm (nech ma z coho brat a zahnut).
Sorry, najorv som myslela, ze to okraj cizmy, ale to su rukavy.
Btw. to je koza, ci kozenka? Z fotky neviem vylustit.
Textilnou fixkou, ale zda sa mi, ze je to vyblednuta cierna, tak fixka by “kricala”.
@moonlight1210 koženka. No keby krajčír zobral niečo tak mi budú krátke rukávy. Vlastne viditeľnejšie je to viac na jednom len
Dá. Odstrihnúť tesne za tým spodným stehom, tie kraje zahnúť dovnútra a dokola to 2x obšiť, jeden steh úplne na kraji, druhý asi 1 cm od kraja.
Nie. Opravis nahodou hento, prederu sa o kusok inde. Vyhod.
@moonlight1210 koženka
ja osobne by som to asi neriešila 🙂 to skôr či neskôr dožije tak či tak. či to dáš opraviť alebo nie. ale na druhej strane chápem, tiež mám niektoré také kúsky, s ktorými sa neviem rozlúčiť 😀
ja osobne by som to asi neriešila 🙂 to skôr či neskôr dožije tak či tak. či to dáš opraviť alebo nie. ale na druhej strane chápem, tiež mám niektoré také kúsky, s ktorými sa neviem rozlúčiť 😀
@caray keby sa bunda dá ešte nikede kúpiť tak ju vyhodim a kúpim novú. No presne tento model sa už nevyrába
Pre toto si nekupujem koženku ale kožu. Ak sa už raz začne šúpať- nepomôžeš si nijak.
Neviem ci je to tvoja šálka kávy ale ja by som ešte pokukala bazáre, čo ty vieš, možno niekto presne takú predáva 🤷♀️ ja som doteraz nasla kvázi všetko čo som hľadala
Tiež som mala par kúskov, s ktorými sa mi ťažko lúčilo
dostať farbu na topánky, má dobré krycie schopnosti , len to potrebuješ niečím zafixovať. skús sa spýtať v opravovni obuvi, mohli by poradiť. mojej mame som dala zrenovovať staré topánky, farba nepúšťala.
Mozno nejaky minimalisticky lem z tenkej pravej koze?
Nič nestrihaj! len zafarbiť ako radili vyššie.
Ak je to kozenka, tak ako ti povedali. Coskoro sa zacne lupat na golieri, pod pazuchami (vsetky trene miesta) a postupne uplne vsade. Nakoniec sa uz pri dotyku zacne kozenkovy povrch akoby rozsypat na prach na kazdom mieste.
Kozenka vydrzi tak cca 6-8 rokov (podla pouzivania a starostlivosti).
Este mozes skusit dat prezatial vymenit okraje rukavov za nejaku zaujimavu, alebo podobnu latku u krajcirky.
Alebo si kup textilnu ciernu farbu, naried vodou na spravny odtien a zamaluj.
Alebo (ak ju zboznujes nosit) si kup kozu (alebo najdi krajcirstva sijuce z koze kabaty, bundy, …) a podla rozparanej povodnej bundy si daj usit taku istu.
Bude ta to stat vela, ale bude presne taka ista, vies, ze ti isto bude dobre sediet a vydrzi ti uz cele desatrocia.
Ved si nechaj 3/4 rukavy
Preco by mal byt? Kazdopadne som rada ze som ta pobavila
A nie nezachranis to, zosupe sa to a zbytocne to budes farbit vidno to aj tak, ze to je stare a osupane, vyhod to alebo si to nechaj v skrini z nostalgie ak mas k tomu citovu vazbu
Vyhodit, za par dni "opada" cela. Skoda investicie do opravy. Je to kozenka, hodnota ziadna. Kup novu.
Vyhodit, za par dni "opada" cela. Skoda investicie do opravy. Je to kozenka, hodnota ziadna. Kup novu.
@mk1111111111 keby mám kde kúpim novú
A nemáš internet????
Kup podobny model, aspon budes mat nieco uplne nove. Netreba sa upinat na nieco, je to len bunda
A nemáš internet????
@chrobak7 a ty máš oči? Je to konkrétny model ktorý sa na sk už nepredáva 😀😀
Kup podobny model, aspon budes mat nieco uplne nove. Netreba sa upinat na nieco, je to len bunda
@mk1111111111 ja niesom na to upnutá, nemá to žiadnu citovú hodnotu. Páči sa mi ten strih, ako jediný mi svedčí
Nech pozerám jak pozerám, žiadny model nevidím. Vidím len 2 rukávy.
Nech pozerám jak pozerám, žiadny model nevidím. Vidím len 2 rukávy.
@chrobak7 🙂 načo budem fotiť celu bundu keď problem je len ba rukávoch?
Ešte mi napadlo, že miesto toho vydratého koženkového rukáva tam našiť na koniec úplet, keď je to tvoja srdcovka. Úplety dostať kúpiť samostatne a hotové, stačí to len našiť.
https://www.temu.com/ul/kuiper/un9.html?subj=go...
https://mimib.sk/elasticke-uplety-sirka-7-cm-sa...
Ešte mi napadlo, že miesto toho vydratého koženkového rukáva tam našiť na koniec úplet, keď je to tvoja srdcovka. Úplety dostať kúpiť samostatne a hotové, stačí to len našiť.
https://www.temu.com/ul/kuiper/un9.html?subj=go...
https://mimib.sk/elasticke-uplety-sirka-7-cm-sa...
@chrobak7 vďaka za radu, no toto by vyzeralo hrozne

Mzno skratenim, alebo fixkou 😉