Dá sa vrátiť lístok na vlak?
Ahojte, necestujem takmer vôbec vlakom, preto sa chcem spýtať, plánujem si kúpiť lístok na tento piatok lístok zo žiliny do ba. Je tam minimálna šanca, že sa to zruší a pôjde sa o týždeň, preto si chcem kúpiť lístok už teraz. Ale ak by náhodou, dá sa ten obyčajný lístok aj vrátiť? Plánujem si kúpiť obyčajnú 2. triedu 🙂 Vďaka
@maranco to som našla tiež, len som sa chcela spýtať na praktické skúsenosti, či tam niesú nejaké špeci pravidlá ako - vrátenie len v 1. triede s miestenkou a podobne 🙂
Dá sa v pohode vrátiť, len za nejaký poplatok (nejaké % z ceny lístka)
pokuta je 10% z ceny lístka
Realne sa vrati da, ale musis ho vratit vcas, peniaze ti pridu na ucet kratene o 10%m manipulacny poplatok. Uz som to vyuzila
Dá sa, ale vrátia ti len časť..ja som do blavy platila 12 a vrátili mi 5
Máš tam napísané.
TIP: Výhodnejšie podmienky vrátenia dokladov získate pri platbe kreditom. Pri vrátení dokladu zaplateného kreditom do konta zákazník neprichádza o sankciu za vrátenie dokladu – na kredit je vrátená celá suma zaplatená za cestovný doklad (sankcia za vrátenie do bonusového kreditu, zvyšná suma do kreditu zákazníka).
@viestta včas znamená koľko? 🙂
mas to v tom linku co mas vyssie, ja si uz nepamatam
Aká je šanca, že Žilina Bratislava bude vypredaná? Zbytočne kupovať lístok vopred.
Klasicky, fyzicky listok na okienku vracat nechcu. Raz mi ho vratila (lebo som ho kupila a hned naskocilo meskanie asi 2 hodiny) ale teda prevracala ocami kvalitne. A asi mesiac dozadu som potrebovala vratit a tiez bola velmi pohorcena a ze maximalne 2 hod od kupy. Myslim ze v aplikacii "ideme vlakom" by to malo byt trochu jednoduchsie.
kúp si zatiaľ len miestenku, ak by si v piatok necestovala, tak to 1€ ťa nezabije.

https://predaj.zssk.sk/refund