icon

Dá sa vrátiť lístok na vlak?

2. feb 2025

Ahojte, necestujem takmer vôbec vlakom, preto sa chcem spýtať, plánujem si kúpiť lístok na tento piatok lístok zo žiliny do ba. Je tam minimálna šanca, že sa to zruší a pôjde sa o týždeň, preto si chcem kúpiť lístok už teraz. Ale ak by náhodou, dá sa ten obyčajný lístok aj vrátiť? Plánujem si kúpiť obyčajnú 2. triedu 🙂 Vďaka

autor
2. feb 2025

@maranco to som našla tiež, len som sa chcela spýtať na praktické skúsenosti, či tam niesú nejaké špeci pravidlá ako - vrátenie len v 1. triede s miestenkou a podobne 🙂

luckaaaaaa__
2. feb 2025

Dá sa v pohode vrátiť, len za nejaký poplatok (nejaké % z ceny lístka)

janai1
2. feb 2025

pokuta je 10% z ceny lístka

viestta
2. feb 2025

Realne sa vrati da, ale musis ho vratit vcas, peniaze ti pridu na ucet kratene o 10%m manipulacny poplatok. Uz som to vyuzila

kubizde
2. feb 2025

Dá sa, ale vrátia ti len časť..ja som do blavy platila 12 a vrátili mi 5

maranco
2. feb 2025

Máš tam napísané.
TIP: Výhodnejšie podmienky vrátenia dokladov získate pri platbe kreditom. Pri vrátení dokladu zaplateného kreditom do konta zákazník neprichádza o sankciu za vrátenie dokladu – na kredit je vrátená celá suma zaplatená za cestovný doklad (sankcia za vrátenie do bonusového kreditu, zvyšná suma do kreditu zákazníka).

autor
2. feb 2025

@viestta včas znamená koľko? 🙂

viestta
2. feb 2025

mas to v tom linku co mas vyssie, ja si uz nepamatam

abbey1
2. feb 2025

Aká je šanca, že Žilina Bratislava bude vypredaná? Zbytočne kupovať lístok vopred.

kubizde
2. feb 2025

@abbey1 piatok býva zilina blava a naopak pravidelne vypredaná

refly
2. feb 2025

Klasicky, fyzicky listok na okienku vracat nechcu. Raz mi ho vratila (lebo som ho kupila a hned naskocilo meskanie asi 2 hodiny) ale teda prevracala ocami kvalitne. A asi mesiac dozadu som potrebovala vratit a tiez bola velmi pohorcena a ze maximalne 2 hod od kupy. Myslim ze v aplikacii "ideme vlakom" by to malo byt trochu jednoduchsie.

abbey1
2. feb 2025

@kubizde Ešte sa mi nestalo. Vypredaný vlak? Miestenky možno.

nelka93
3. feb 2025

@abbey1 niebje žiadna výhra stať v uličke medzi kuframi a nemoct sa pohnúť

kubizde
3. feb 2025

@abbey1 no tak neviem či chces stať tri hodiny 🙂 ja teda nie 🙂 a keď sú miestenky vypredané, kam si sadnes bez nej?

ivanaka24
3. feb 2025

kúp si zatiaľ len miestenku, ak by si v piatok necestovala, tak to 1€ ťa nezabije.