icon

Dá sa vyvolať pôrod pred terminom?

22. apr 2020

Viem ze ma tu vela z vas zvozi pod ciernu zem a bude preklinať že som nenormalna a že som už teraz hrozna matka že som padavka atď, ale ja to už nezvladam ďalej mam pocit že ma to tehotenstvo zabije. Zožiera ma to z vnútra. Mam depresie nevladzem ani žiť. S mojim partnerom neprehovorim za cely deň ani slovo a keď ano tak po ňom iba štekám. Ja neviem chodiť, sedieť, ležať, dýchať neviem robiť nič. Neraďte mi psychologa ani psychiatriu. Nikam ma ajtak nezoberu teraz. Som 35tt a viac ako 2 tyždne toto utrpenie už nedám. Každy večer sa bojim že sa už nezobudím ráno,tak zle sa citim. Plačem pri každom pohybe ktorý musím urobiť.

Strana
z2
lucyluv
22. apr 2020

Uprimne, mozno sa budes fyzicky citit lepsie a mozno nie, mozno si mesiac na zadok nesadnes, ja som 2 tyzdne nevedela chodit po porode, tak ma vsetko bolelo, od spodu a to som mala jednoduchy porod dokonca bez sitia. Ked ti budu vyvolavat, je vacsia pravdepodobnost kadejakych komplikacii, ktore si este len potom odtrpis. Ja ti len chcem ukazat aj druhu stranku veci.

lienka21211
22. apr 2020

Dobrý deň, tak možno je šanca, že sa po pôrode budete cítiť lepšie, ale možno aj nie... Priznám sa, že mňa to dosť desí, čo ste opísali. Podľa mňa by ste to nemali podceňovať a povedať to minimálne na poradni, resp. Vášmu gynekológovi alebo ešte lepšie psychiatrovi. Nechcem Vás vystrašiť, ale mne takáto "depka" prerástla až tak, že som skončila na elektrošokoch...

asia83
22. apr 2020

Milujúca matka. Má to s tým dosť veľa. Keď svoje dieťa ľúbite, chcete, aby bolo zdravé, a to čím dlhšie ho budete nosiť, tým bude lepšie pre neho, zo zdravotného hľadiska (nemyslím prenášanie). Takže prestaňte myslieť na seba, keď ste sa na to dali a myslite na dieťa. U vás je to o psychike.

kacenka65
22. apr 2020

@jaroe jeee ahoj .. ja viem, ze je to mimo temy,ale mame isty termin. Ja mam tiez 39+4 k dnesnemu dnu 💝

eliska13
22. apr 2020

Vydrz nič iba vydrž.Pozeraj seriály, čítaj čokoľvek je to ešte strašne skoro.Mna boleli len panvové kosti, keď som sa v noci prehadzovala posledný týždeň, dva.Az takto som to na šťastie nemala.ak máš zle vyratany pôrod fakt môžeš rodiť až v 41 to máš prvu obetu materstvu😀

linda0405
22. apr 2020

Co by iné za to dali keby mohli donosit dieťa. Ty si vôbec vieš predstav it co je to porodiť predčasne? Prestaň sa ľutovať a začni rozmýšľať

autor
22. apr 2020

@linda0405 Nesúď a nemudruj keď niesi v mojej situacii.

adriankomoj
23. apr 2020

@veronikaszabova len v prípade, že ide o život matke, ináč nie.

veronikaszabova
23. apr 2020

@adriankomoj ale v tomto pripade nejde matke o zivot

adriankomoj
23. apr 2020

@veronikaszabova áno, preto som to napísala 💕

mischelin89
23. apr 2020

Ja som teda nic predbiehqt nechcela, ale 37+5 dom tqhala peso na stvrte poschodie dve plnr nakupne tasky a puk, plodova voda praskla a do 12 hodin sa aj porod rozbehol. Vela dusevnej pohody zelam.

linda0405
23. apr 2020

Prosím ta to si mala čakať ze tu budú súdiť a múdrovat ženy. Podľa mňa nie si normálna. Ale je to tvoja vec. Neviem na co si si dala spraviť dieťa

Strana
z2