Dá sa z môjho nicku zistiť moje skutočné meno?
da sa z mojho nicku zistit moje skutočne meno?mám ten dojem,že som ho tam vobec nedavala a niekto zistil ako sa volám 😀 😀 😀
@labelo iba z nicku nikto nezisti ako sa volas...ale inak je uplne jednoduche tvoje skutocne meno zistit, staci si nieco kupit z tvojho bazaru a dotycna ma tvoje meno aj adresu na baliku...alebo ta moze na zaklade tvojich komentarov niekto spoznat...kludne tu moze byt registovana kopa ludi, co ta pozna aj osobne...
@labelo asi to bude tak, ako pise marion
mozes si dat zmazat profil a vytvorit novy, a dobre si rozmysli nick - podla mna totiz ak ma niekto na teba "podozrenie", tak aj nick vie dopomoct k tvojej identifikacii.
no, a teraz som zvedava, ci sa mi zvysi predaj v bazari 😀
inak by ma ozaj zaujimalo, podla coho si ludia nicky vyberaju (lebo niektore su fakt pozoruhodne 😅 ), ale stavila by som sa, ze nahodne to nebude 😉
@klincek mne kazdy typuje, ze sa volam Katka 😀 neviem preco... a ja som kaktusik - pretoze podla mojho prveho manzela obcas picham sarkastickym humorom, ale v globale som kvetinka
😀 😀 😀

😀 mozno tu vycina jasnovidka... 😀 😀 Skusim hadat aj ja - lab(uť) belo(horcova) 😀