icon

Dá sa z môjho nicku zistiť moje skutočné meno?

labelo
4. jún 2014

da sa z mojho nicku zistit moje skutočne meno?mám ten dojem,že som ho tam vobec nedavala a niekto zistil ako sa volám 😀 😀 😀

jabadaba
4. jún 2014

😀 mozno tu vycina jasnovidka... 😀 😀 Skusim hadat aj ja - lab(uť) belo(horcova) 😀

marionmarion
4. jún 2014

@labelo iba z nicku nikto nezisti ako sa volas...ale inak je uplne jednoduche tvoje skutocne meno zistit, staci si nieco kupit z tvojho bazaru a dotycna ma tvoje meno aj adresu na baliku...alebo ta moze na zaklade tvojich komentarov niekto spoznat...kludne tu moze byt registovana kopa ludi, co ta pozna aj osobne...

sintra
4. jún 2014

Lavinia Belopotocka.

lyzzy
4. jún 2014

idem ja...moj typ...Laura Belovicova

monikahan77
4. jún 2014

Lucia Abelovská 😀

labelo
autor
5. jún 2014

@sintra
@lyzzy
@monikahan77 aká sranda ha ha ha nasmiala som sa jak utrhnutá

klincek
5. jún 2014

@labelo asi to bude tak, ako pise marion
mozes si dat zmazat profil a vytvorit novy, a dobre si rozmysli nick - podla mna totiz ak ma niekto na teba "podozrenie", tak aj nick vie dopomoct k tvojej identifikacii.
no, a teraz som zvedava, ci sa mi zvysi predaj v bazari 😀

inak by ma ozaj zaujimalo, podla coho si ludia nicky vyberaju (lebo niektore su fakt pozoruhodne 😅 ), ale stavila by som sa, ze nahodne to nebude 😉

kaktusik007
5. jún 2014

@klincek mne kazdy typuje, ze sa volam Katka 😀 neviem preco... a ja som kaktusik - pretoze podla mojho prveho manzela obcas picham sarkastickym humorom, ale v globale som kvetinka

😀 😀 😀