icon

Dá sa zistiť dostupnosť tovaru v Tescu?

katka2717
15. nov 2021

Ahojte, prosím vás neviete náhodou či sa dá zistit dostupnosť tovaru (hračky) v tescu aby som nemusela zbytočne prevozit xy km? Ďakujem 🙂

luci310
•
15. nov 2021

@katka2717 však tam zavolaj a opýtaj sa či je to možné

denkatn
•
16. nov 2021

to uz tak nefunguju, lebo ja som to vlani uz skusala a vsetky obchody maju callcentrum informacnu linku a niekedy sa nevedia k takymto veciam vyjadrit, lebo ten na call centre nema taky pristup ako pokladnicka do systemu... ale skus a uvidime ci tato moderna doba posuva zakaznikov dopredu alebo niekde na brigadnika na callcentre, ktory vie len to co je na stranke napisane, takze dozadu...

rdi
•
16. nov 2021

Ono neviem ci sa to da aj tak, ze prides do tesca, ktore mas najblizsie a tam sa opytas na informaciach ci by nevedeli nemohli zavolat aj do ineho Tesca a zistit. Priznam sa neviem ci sa to robi aj v takychto supermarketoch, to mam len z klasickej predajne topanok, kde mi zistila velkost topanky aj v inej predajni 🙂

denkatn
•
16. nov 2021

ano priamo v obchode by sa to malo dat. ide o to, ze ked si doma a chces zistit ci sa ti oplati niekam ist, ci to maju, tak vtedy sa to neda.( asopn mne sa nedalo)