icon

Dá sa zrušiť zásielka na pošte včas?

10. okt 2024

Ahojte, stalo sa vam niekedy, ze ste nieco poslali nespravne a potrebovali ste to vystornovat? Na webe posty citam, ze sa to da, ale ked som volala na postu, tak tvrdia, ze to uz odislo (islo to obyc 1.tr.) a uz sa to neda. Ide o BA, takze neviem, ktora je triediaca posta (v Petrzalke), cize neviem, kam to rano pride - kde by som to este vedela zachytit. Postu ofic otvaraju az o 8, ale tipujem, ze dorucovatelky su tam skor a sa to nejako triedi. Vie niekto prosim poradit? Dakujem 🙏

muchotrafka298
10. okt 2024

Ked to bola obycajna zasielka, nemas to ako vypatrat. A vobec to nemusi prist zajtra, moze az v pondelok, pri 1.triede nie je garancia dorucenia dalsi den.
Doporucenu by si vedela, pri sledovani zasielky cez podacie cislo to vidis.

autor
10. okt 2024

to viem, ze to nemam ako vypatrat, ale na stranke posty sa pise, ze sa da stornovat aj obyc.
v kazdom pripade by ma skor zaujimalo zo skusenosti zamestnankyn posty alebo dorucovateliek, aka je trasa takejto zasielky a kde by som ju vedela zastihnut.

vanilkovazmrzka
Autor odpoveď zmazal
zuzkaa1991
10. okt 2024

Moj nazor.som veduca posty takze zavolať na danu postu kde ste posielali aka je adresa a dorucovatelka nevezme so sebou na pochodzku....
Zákaznícke centrum nepomohlo?ak klient stornuje dojde nam email podla ktoreho zastavime doručovanie

11mirka22
10. okt 2024

Zavolaj na zákaznícky servis. Zastaviť to už môže iba dorucovatelka, ktorá to bude zajtra doručovať.

autor
10. okt 2024

@zuzkaa1991 toto by bolo idealne, len neviem, na ktoru postu v petrzalke to pojde, takze neviem, kam rano volat. bratislava 5? alebo mam volat na najblizsiu pri adrese prijimatela? inak tie posty su otvorene od 8.00, a to uz mozno budu dorucovatelky v terene, nie? budem vdacna za akukolvek radu ❤️

@11mirka22 zakaznicky servis moc neporadil, volala som. ak by som zajtra stretla na mieste dorucenia dorucovatelku a budem mat svoj mail so stornom a svoj OP, tak mi to moze ona dat, ci musi niekam volat? este nikdy som nic podobne neriesila...

@maranco viem, citala som 🙂 aj som hned stornovala, ale uz to medzitym stihlo odist.

11mirka22
10. okt 2024

Zákaznícky servis mal zaevidovať tvoju požiadavku na storno zásielky na dodaji, emailom kontaktovať príslušnú dorucovaciu poštu podľa adresy adresáta... To že zásielka už jen v preprave nie je problém. Volaj hneď ráno o 8.00 znova na zákaznícky servis, nadiktuj adresu odosielatela a adresáta, popis zásielky, či je to klasická obálka alebo balíček.

maranco
10. okt 2024

Napísala si mail na stornozasielky@slposta.sk ?

autor
10. okt 2024

@11mirka22 dakujem, budem skusat rano 🙂
@maranco ano

11mirka22
11. okt 2024

Ahoj, no ako? Podarilo sa zásielku zastaviť?

autor
11. okt 2024

@11mirka22 podarilo 🙂

11mirka22
11. okt 2024

Tak to som rada 👍