icon

Dá sa zrušiť zásielka na pošte včas?

10. okt 2024

Ahojte, stalo sa vam niekedy, ze ste nieco poslali nespravne a potrebovali ste to vystornovat? Na webe posty citam, ze sa to da, ale ked som volala na postu, tak tvrdia, ze to uz odislo (islo to obyc 1.tr.) a uz sa to neda. Ide o BA, takze neviem, ktora je triediaca posta (v Petrzalke), cize neviem, kam to rano pride - kde by som to este vedela zachytit. Postu ofic otvaraju az o 8, ale tipujem, ze dorucovatelky su tam skor a sa to nejako triedi. Vie niekto prosim poradit? Dakujem 🙏

muchotrafka298
•
10. okt 2024

Ked to bola obycajna zasielka, nemas to ako vypatrat. A vobec to nemusi prist zajtra, moze az v pondelok, pri 1.triede nie je garancia dorucenia dalsi den.
Doporucenu by si vedela, pri sledovani zasielky cez podacie cislo to vidis.

autor
•
10. okt 2024

to viem, ze to nemam ako vypatrat, ale na stranke posty sa pise, ze sa da stornovat aj obyc.
v kazdom pripade by ma skor zaujimalo zo skusenosti zamestnankyn posty alebo dorucovateliek, aka je trasa takejto zasielky a kde by som ju vedela zastihnut.

vanilkovazmrzka
•
Autor odpoveď zmazal
•
zuzkaa1991
•
10. okt 2024

Moj nazor.som veduca posty takze zavolať na danu postu kde ste posielali aka je adresa a dorucovatelka nevezme so sebou na pochodzku....
Zákaznícke centrum nepomohlo?ak klient stornuje dojde nam email podla ktoreho zastavime doručovanie

11mirka22
•
10. okt 2024

Zavolaj na zákaznícky servis. Zastaviť to už môže iba dorucovatelka, ktorá to bude zajtra doručovať.

autor
•
10. okt 2024

@zuzkaa1991 toto by bolo idealne, len neviem, na ktoru postu v petrzalke to pojde, takze neviem, kam rano volat. bratislava 5? alebo mam volat na najblizsiu pri adrese prijimatela? inak tie posty su otvorene od 8.00, a to uz mozno budu dorucovatelky v terene, nie? budem vdacna za akukolvek radu ❤️

@11mirka22 zakaznicky servis moc neporadil, volala som. ak by som zajtra stretla na mieste dorucenia dorucovatelku a budem mat svoj mail so stornom a svoj OP, tak mi to moze ona dat, ci musi niekam volat? este nikdy som nic podobne neriesila...

@maranco viem, citala som 🙂 aj som hned stornovala, ale uz to medzitym stihlo odist.

11mirka22
•
10. okt 2024

Zákaznícky servis mal zaevidovať tvoju požiadavku na storno zásielky na dodaji, emailom kontaktovať príslušnú dorucovaciu poštu podľa adresy adresáta... To že zásielka už jen v preprave nie je problém. Volaj hneď ráno o 8.00 znova na zákaznícky servis, nadiktuj adresu odosielatela a adresáta, popis zásielky, či je to klasická obálka alebo balíček.

maranco
•
10. okt 2024

Napísala si mail na stornozasielky@slposta.sk ?

autor
•
10. okt 2024

@11mirka22 dakujem, budem skusat rano 🙂
@maranco ano

11mirka22
•
11. okt 2024

Ahoj, no ako? Podarilo sa zásielku zastaviť?

autor
•
11. okt 2024

@11mirka22 podarilo 🙂

11mirka22
•
11. okt 2024

Tak to som rada 👍