Ďakujeme gapa
tak ako som už písala je tu jedna super žienka menom gapa 🙂 (teda nickom) ktorej veľa z nás ďakuje za vysvetlenie rôznych zákonov pre nás ako keby písaných v cudzom jazyku 😀 a aj iné užitočné rady ako postupovať pri vybavovaní papierovačiek okolo materskej, rodičovskej a iných užitočných rád do života
niekedy je ťažko napísať svoje poďakovanie do danej témy kedže je ich veľa tak tu bude jedna samostatná v ktorej môžme písať svoje poďakovania 🙂 😉
Ja sa takisto pripajam, dakujem za gapa za poradenie ... pomohla si velmi aj mne .... a neodchadzaj odtialto 😀
čo to tu čítam. Som skoro aj svoje heslo zabudla 😀 😀 😵 😵
nuž ale priznávam, že nemôžem tomu už venovať tolko času, lebo je to aj na úkor mojich detí 😔
pripájam sa aj ja 🙂 ,pomohla aj mne cennými radami,je to supéér ženská 😕 -proste sa v pargfrafoch vyzná 😕 ...ďakujééém
Ahojte, aj ja sa veľmi rada pripájam, veľmi pekne dakujem, za vsetky rady a prajem len to naj, aby deticky posluchali a robili len radost a aby to aj Tebe vychadzalo to najlepsie..., casto si pisala, ze aj ty riesis svoje veci a nie vzdy to vyslo ako malo. D a k u j e m 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
gapa aj ja dakujem...bola to rada storocia 😉 bez tvojho podrobneho vysvetlenia by som to nerealizovala...MALA BY SI SI TO SPOPLATNIT A ROBIT PREDNASKY 😉 😉 😉
Jej aka mila stranka. Velka vdaka a prajem vela vela vela zdravia a stastia pre celu rodinku!
Aj ja sa pripájam a sklánam sa pred gapou, že stale dookola ochotne odpoveda nam vsetky na vsetky možne aj nemožne otazky, a to pri malych sibaloch..... 🙂 🙂
klobuk dolu a este raz vdaka ..... 🙂
ja tiež ĎAKUJEM, je to takmer už zázrak, keď niekto dokáže v dnešnej dobe nezištne pomôcť, poradiť - a to celkom neznámemu človeku... klobúk dole, gapa!!!!
pripajam sa k podakovaniu, som rada ze je tu tato neda sa nazvat tema, ale gapa si urcite zasluzi vdaku mnohych, ze nam tak ochotne a dobre radi 🙂 DAKUJEM GAPA.
som rada že sa tu nájdu ľudia ktorí sú ochotní poradiť aj napriek tomu že majú vlastné starosti a takou je aj gapa takže ďakujem za rady a tvoju trpezlivosť.
Ďakkujem Gape za reakcie. Oceňujem a vážim si ju, že si našla čas a tá jej trpezlivosť je nadmieru oceňujúca... dakujem ti
gapa, aj odo mna velka vdaka, si fakt super, vdaka tebe mam znova matersku... este raz dakujem za peniaze ku ktorym som vdaka tebe prisla 😵
🙂 tak vám želám hlavne zdravé a spokojné bábätká
velakrát by som bola zvedavá, ako niektoré prípady dopadnú. Hlavne také nejasné. Ale tým mamičkám aj píšem, nech sa ozvú a dajú spätnú info. Aj ked potom dajte vedieť aj so základnými údajmi, lebo veru si nepamätám skoro žiadne údaje. No a vdaka maminám, ktoré sa nedajú odstrašiť tetami na úradoch, pozrú si príslušné zákony (napr. aj na moju radu alebo radu iných tu na koníkovi) a vedia potom aj slušne argumentovať, na základe čoho "tety" nemajú pravdu. 😉 🙂

sa pripajam 😀