Dali by ste si polovičné plavky s takýmto pupkom?
Samozrejme
Uplne v pohode
Treba si zo seba spravit srandu potom to je lahsie ;)
Žiadna hrôza, pokojne si daj dvojdielne plavky.
Aale prosiiim ta! Jasne! Mne take tiez ostali a cele plavky neznasam, takze ja len polovicne.
Normálny pupok.
Ja, že hodíš foto otrasne veľkého brucha a tu len pupček. Takže za mňa, ani by ma nenapadlo zamýšľať sa nad tým, či si môžem dať bikiny. Jasne, že áno. Inak moja 10ročná dcéra má tiež taký pupok 🙂!
úprimne keby nenapises že máš herniu ani si to nevsimnem, koľko ľudí ma taký pupok od narodenia, fakt nič čo by upútalo moju pozornosť 🙂
To vážne toto? Som čakala nejaké pivné brucho, alebo nejaké dorezane po operácii
Normalka to si nikdo nevsimne, urcite nie cele plavky
Priemerný pupok, nerobila by som si z neho hlavu. Keď Ta to tak trápi, teraz sú moderné také tie vysoke plavkove gatky, môžeš skúsiť tak zakryť. Postavu máš na to peknú, zdá sa.
Väčšina bude mat problém s vlastným pupkom v plavkách😃, takze kľudne si dajte 2 dielne 😃
V pohode👌 pokial mas "traumu" nemusis si dat práve bikiny... daj si vyššie nohavičky mas to. Su aj tak teraz in 😊😉
no idem sa ja vlastne pozrieť aký pupok mám ja... som myslela že tá hernia je niečo úplne iné...
Veľa ľudí má taký pupok od narodenia.Urcite si s tým nerob starosti
úplne v pohode
vyzera divne, ale pri vode ma kazda nejaku vadu a dokonale tela existuju len na IG :D :D takze by som to neriesila 🙂 🙂
Jasne!
jejda nenky noaaa, cele plavky by som pri takejto postave ani neriesila
To maš velmi krasny pupok, keby si vydela moje😥a este k tomu diastaza, ale obrovske, že treba dať sieťku, brucho mam ako pred pôrodom..kludne si daj tie plavky.Ja ich tiez dam a kašlem na ludí a na reči..Vo vode to nikto nevidí a keď vyjdem von dam si daake tričko
Daj si plavky s vyšším sedom ak sa cítiš kvôli tomu zle.
Ja mam väčší pupok a aj tak mam rada len dvojdielne plavky
Vôbec som nechápala o čom píšeš keď som si pozrela len fotku. Musela som si prečítať čo vlastne myslíš, že či tučné brucho (ani to sa mi nezdalo) alebo čo je vlastne s tým pupkom. Máš ho úplne v pohode, len smelo do plaviek 😉
Chceš vedieť moje brucho po pôrode? 😃 Za toto by som vraždila
V pohode 😁 aj s mojim bruchom. To ty mas celkovo super
Úplne v pohode bruško do bikín! 👍
Aj ja by som chcela taku postavu bez mojho brucha, hoci s takym pupkom 🙏 ...uplne v pohode polovicne.
jasne, ze hej. ako podla mna sa nemas za co hanbit

v pohode