Dali ste si odstrániť strie laserom? Koľko to stálo?
Chystam sa ist na laser odstranit si strie a hladam niekoho kto bol aby sa podelil zo mnou o skusenosti,kolko to stalo,kolko sedeni ste absolvovali a tak.dakujem za vsetky odpovede
@89michaela89 uz som im volala. Prosim ta a mas to viditelne lepsie, nemohla by si mi poslat spravu s fotkou. Kolko krat si si dala robit jedno miesto? Chcem do toho investovat, ale bojim sa, ze to nebude mat taky efekt aky by som chcela
@1mata ahoj podstupila si uz nejake ošetrenie strii? Splnilo to očakávanie?
@mimuska125 ahoj, su to asi 2 mesiace. Na 1x skoro nic, trosku tie tmavsie mozno zbledli, ale uprimne som sklamana.
Dr. povedala, ze vysledok sa moze dostavit az po pol roku a po tom pol roku je vhodne este aspon jedno sedenie. Na 1x to asi nikomu nepomoze. Uvazujem, ze tomu dam sancu a este v novembri pojdem na druhe osetrenie. Uvidím
@1mata aha a bola si na ten resurfx laser v ziline ? Tolko ta to vyslo to jedno sedenie..ja stale uvazujem mam strie aj staršie ale aj nove po druhom tehotenstve. Pozerala som aj nieco blizsie k nam kedze som zo Spišskej ale žiaľ nenasla nič ..isto stale uvazujem ci ist do toho skúsiť

@1mata ahoj, takmer cele podbrusko, okolo pupka a aj nad nim..skus pozriet ake maju ceny teraz na internete, lebo sa mi vidi,ze menili cennik