icon

Dámske auto

8. nov 2021

Ahojte dievčatá, idem si po radu... Moje autíčko dosluhuje, po novom roku planujem kúpu nového teda ak mam byt presná jazdene ale nové pre mňa... chcela a by som nejaké pekné menšie auto do mesta, tak do práce, na nákup atd veľké rodinné auto už máme takže čisto pre moje potreby, napadol ma len Fiat 500 ale chcem aj ine rady 🙂 s cim ste spokojne vy? Rozpočet je tak max 10 000

Strana
z2
aktiz
Autor odpoveď zmazal
26ka
8. nov 2021

škoda citigo

simona92101
8. nov 2021

Za mna uz x rokov Kia ceed,super spotreba,dobre jazdne vlastnosti.mame 2 v domacnosti

mondolina
8. nov 2021

Citroen C3♥️👍

makova333
8. nov 2021

Renault Clio, uz mam druhe (ale kupovala som vzdy nove) a za mna velka spokojnost. Rodinne mame väcsie, toto mam na vozenie do prace a dietata do a zo skoly.

nikanu
8. nov 2021

Každá má asi to svoje. Neviem, či viem povedať len jednu značku, lebo mám pocit, že teraz celkovo autá išli dopredu aj čo sa týka dizajnu aj bezpečnosti 🙂

hefo
8. nov 2021

@renab Čo sa týka áut na F, tak ten vtip ale pokračoval "..., Fšetky Francúzske". 🙂

silvinka_c
8. nov 2021

Škoda III, auto vyzerá na pohľad pekne ma mnoho funkcií, pohodlné, nie veľké ani malé a praktické

renab
8. nov 2021

A teraz si vyber 🤣🤣🤣

ma77
8. nov 2021

J a mam citroen c3 ale už je starši mm chcel vymenit auto za novšie tak som si vynrala toyota yaris a som max,,,, spokojna a to som si myslela že sa s citronom nerozlučim😉

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
8. nov 2021

Toyota Yaris. Alebo ked cheš lacné,tak Dacia Sundero-len s ním nejazdi za dažda a nevytáčaj motor. Tá protihluková izolácia na Sundere je mizerná.

luci310
Autor odpoveď zmazal
uglybetty1234
8. nov 2021

Ja mam citroen C1. Ma 5 dveri, zmestim nakup, tasky, treningy, deti 🙂 zaparkujem vsade. A furt mi pride velke 😂

adik64
8. nov 2021

Toyota Yaris ❤

ledgerka
8. nov 2021

moje male zenske do mesta je volvo v40 cross country ❤

zuzka102
8. nov 2021

Opel Corsa 😊 👍

kristiii
8. nov 2021

Za mňa Honda jazz, maximálna spokojnosť

lopka1313
9. nov 2021

Ja mam peugeot 207 a priatel vw polo. Oba su super a zaroven male (vacsinou ich mame vymenene, takze jazdim skor na pole). A nasi maju citroen c3 a to mi tiez pride fajn. Ale je zaroven vysoke a ked sa tam sklopia zadne sedacky, ma to aj paradny kufor (nasi si v nom viezli mensiu mono chladnicku).

ciusinka
9. nov 2021

Ja mam Hyundai i20 s automatom a neviem si vynachvalit, pre mna idealne mestske auto, nie je uplne miniaturne, takze ak potrebujem, dam aj velky nakup do kufra, nemam problem s parkovanim, automat v meste uplna topka, ale kludne by som aj do Tatier na nom mohla ist, takze ja mozem len odporucit 🙂

cevricek40
9. nov 2021

BMW 120d som spokojná alebo mini Cooper

lumarque
12. feb 2023

@bubchen86 @luna379 Ahojte dievcata Mozem sa spytat na tvoje skusenosti, 500-ka je take moje vysnivane auticko, ale moji chlapi ma odhovaraju. Ako si z dlhodobejsieho hladiska spokojna, nekazi sa auto, neobmedzuje vas to ze sa do zadu musi liezt cez spolujadzca? Mate automat, ci manual? dakujem pekne 🙂❤

bubchen86
12. feb 2023

@lumarque ahoj , ja som stale spokojna 😁 auto sa nastastie nakazi ,aspon to moje . Ja na zadne sedacky nechodim a decka uz idu automaticky … vedia ako na to 😁 ja mam automat , chlapi odhovaraju jasne to nie je nic pre nich 😅 moj ma svoje obrovske auto a ja svoje mini , je to tak celkom super ked je v rodine aj take aj take , ked ideme niekde dalej tak berieme samozrejme muzove a moje 500 mam hlavne na nakupy , na rozvazanie skola skolka …. Pre seba 😁

hefo
13. feb 2023

D-FENS, ktorý sa autám rozumie (politike už menej), Fiat 500 odporúča:
https://dfens-cz.com/mohu-dojet-nakoupit-fiat-5...
https://dfens-cz.com/muj-tata-ho-ma-mensiho-ziv...

Ale pri nákupe treba byť obozretný:
https://dfens-cz.com/2020-2021-the-brouco-project/

lumarque
13. feb 2023

@bubchen86
@hefo diki :D

Strana
z2