Dámy z koníka
Babule, skúsme diskusiu
tak to riskneme 😉
Ahojky kočky,
S Monikou som už hovorila, my máme všetky víkendy voľné, mimo 1.-2.10.
Tešíme sa na stretnutie 😙
no, riško v škôlke celé zle, reve....
Lenka zo školy nadšená, som zvedavá, ako dlho jej to vydrží
@sincerity... OK znamenám spolu kalendára.
My včera prvá hodina plávania, plakali sme moc moc... Verím že to už nabudúce dáme, musíme sa otužovať, nakoľko teplota 33-34, asi nám bolo zimka a lepšie naplánovať papanie... ☺️
Ahojky, tak druhá hodina super,...
Už nebol plač a ešte v šatni od únavy zaspala.. 😇
@sincerity Riško išiel dnes do škôlky bez plaču, takže super. Lenuška je ešte stále nadšená zo školy 🙂 . Momentálne máme celý týždeň doma majstrov na dokončenie tej terasy a tie malé murovačky v kotolni a spodnej kúpelni, tak sa nenudím. Maťo sa dnes vráti domov, mal taký malý výlet s kolegami z roboty, inak povedané alkopárty, akurát, že v Štúrove 😀
@adulik76 juj tak to je super. Snáď mu to vydrží aj naďalej 😀 aj Lenuške samozrejme 😉
No to si Maťo vybral dobu na alkopárty 😀 😀 😀 keď vám robia terasu... Vy sa máte, to u nás sme tí majstri my.....
Uvidíme čo sa nám zadarí urobiť cez víkend....
Prajem všetkým krásny víkend, užite si ho... a nebuďte jak my... len robota a robota 😀 😀 😀 😉 😉 😉
ahojte, však ja som netušila, že tu takáto diskusia 😀 😀 😀
máme výplaty to je jasné....
Ahojte dievčatká...
tak nejak sa doma stále naháňame....momentálne sa snažíme sklbiť krúžkovú činnost našich detí tak, aby sme nelietali každý deň s niekým na tréning od pondelku až do piatku. Oni už majú každý iné záujmy a zatial sme dospeli k tomu, že v utorok maju každý tréning niekde inde o 15,30. 😀 😀 😀 a to Ferko pracuje do 16,00 😀 😀 😀 uvidíme ako Šarlie, či si vyberie gymnastiku, či tanec....či oboje 😉 😉 😉 😉
tiež som dosť v práci, ale konečne je už ako tak po výplatách.
V sobotu idem na vystupko na Horehronie, tak trošku vypnem zo všetkého.
zdravím dámy ....
Tak u nás sa tiež naháňame ..... viac napíšem do toho blogu..... 😝
Tak ako dámy? 😉
zdravím 😉
@adulik76 veru je to doba!
@orsulka dôležité je veru sa zladiť, nech to funguje ako po masle 😀
Ja ani neviem, či Naty je prihlásená na nejaký krúžok... viem, že v škôlke mávala angličtinu, tanečnú a biblický.... neviem, čo ponúkajú aj v škole....
Ináč u nás kosa.... tak neviem, či nebudeme kúriť, kým prídete 😀 😀 😀

@sincerity, @laxity, @lada_dee, @nelia, @orsulka
takto to nebude lepšie?