icon

Dámy z koníka

adulik76
2. sep 2016

Babule, skúsme diskusiu

lada_dee
13. jan 2017

Ahojky,
My pomaly pohodovo, už je to riadna výmyselníčka, sedíme na "tuleňa" 😁, doktorka dnes to takto pomenovala, dáva sa i na 4,ale skôr vzad ako vpred ideme.
Máme 76 cm a 10,3 kg.
Vonku je krásne bielo, tak už máme sane v PD, namiesto kočíka 😉 bo chodníky sú pravidelne odhŕňané 😑
A čo vy kočky, plány na víkend? A ten welnes?

@orsulka aj doktorka dnes, že už v Adrianke vidí i mňa
😀 ... Čas tak letí.

sincerity
14. jan 2017

Zdravím dámy. Teším že všetko u vás naporiadku. Teda okrem Adulky, tá by asi potrebovala minimálne týždenný wellness.

Prajem nech všetko dobre dopadne a nemusíš sa jedovať s takými kolegovcami či nadriadenými..... No každý nemôže byť taký úžasný ako vy s Maťom... proste ľudia sú rôzni.

U nás akože všetko ok.... doma v starých koľajách... šak aj tak dobre... mama ok, striedame sa. Celkom to ide... vďaka Bohu za to.... babka dedko ok. Naty v škole ok. Už vymýšla masku na karneval a spisuje zoznam darčekov na narodeniny....

Najnovšie na karnevale budeme tí vlasatí trollovia, teda zatiaľ je taký plán.... no Pán Boh s nami....!

Organizujeme dedovi oslavu 90-tky. Takže omša a po nej posedenie v reštaurácii. S rodinou sme si rozhodili úlohy.... ale to je tak, že v konečnom dôsledku robíme všetko my s lax. Zajednať sálu, vyriešiť darčeky, kvety, tortu, menu, kytice no čudné čudy všetko.

No a moja robota... takže internet žiadny, veď vidíte... zatiaľ sa neodvážim. A pravdupovediac nemám na to ani čas ani pomyslenie. Robím cca niečo po siedmej a skôr ako o piatej s tade nejdem... A k tomu cesta ráno a poobede. Teraz to bolo o hubu, vzhľadom na počasie... no snehu nakydalo, a na ceste jedna koľaj... no a debilov je dosť na svete...

Robota zatiaľ dobrá.... ja som tam tak nejak vhupla ani neviem ako... veľa vecí šak viem, robila som to predtým, akurát v inom programe.

Šéf ok, šak cvičím si ho 😅

Ináč všetko ok. V pondelok idem s mamou na posudkovú komisiu ohľadom plného invalidného dôchodku. Tak uvidíme, snáď jej to priznajú, veď z 200 eur je umenie vyžiť.

Myslím na Vás furt dámy moje, len času je málo. Večer som rada, že som rada......

Chcelo by to wellnesssssss ale kedy moje zlaté, keď sa my s lax striedame u mamy???,

orsulka
16. jan 2017

Sincer......tak ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď.

Aj tak klobúk dole, že to zvládate pri mame takto nejak na striedačku 😲
ako to vyzerá s stým umiestnením v ústave? Aspoň už ste v poradovníku?

Dnes držím palec natej komisii....tam nevidím dôvod, aby to nedostala.

My na sobotu organizujeme narodky detičiek...tak tiež musím nejaké to menu vymyslieť, tortu som už objednala 👍

adulik76
autor
19. jan 2017

@orsulka zajtra budú mať 6 rokov, ako to rýchlo ušlo. Tak už vopred prajeme všetko najlepšie ❤

orsulka
19. jan 2017

😍😍😍 Ďakujemeeeee

lada_dee
25. jan 2017

Ahojky,... Ako máte? My máme squele, stále niečo nové 😉😘

orsulka
26. jan 2017

😘

orsulka
26. jan 2017

Ahojte.....
tak chlapi sa včera vrátili z nemocnice z B.B. - boli na kontrolnej magnetickej rezonancii s Adamkom, kvoli tej čelustnej zväčšenej kosti. Tak výsledok je, že sa to po 8 mesiacoch nepohlo ani o kusok, rozmerovo je to rovnaké a aj pekne ohraničené 😉

So Šsarlotkou sme dva dni gazdovali doma samé......a včera keď som išla pre Ňu do školky, tak prvé čo mi povedala, že ona má bez Adamka zlý život.
🙂
Keď prišli podvečer domov, tak ho stískala asi 3 minuty vkuse.

orsulka
30. jan 2017
orsulka
30. jan 2017

čafteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂

adulik76
autor
30. jan 2017

@orsulka parádne oblečko

orsulka
30. jan 2017

hihihi....zas mám doma dvojičky 😉😉❤

adulik76
autor
30. jan 2017

Lenka bude mať na vysvedčení samé jednotky ❤

orsulka
31. jan 2017

@adulik76 wuooooow, tak to je super - rodiia musia by pišní .....
šikulka to je to Vaše dietko 😍

ja dnes služobka smer Martin - už sa nám to tu kopí jedna radosť, blížia sa ročné zúčtovania daní

ale inak pohodke, Šarlie nám postúpila v gymnastike do ďaľšieho levelu, už trenuje 3 x týždenne, aa pripravuje sa na svoju prvú súťaž 😉😉
Ady si ide ten svoj fotbalík

adulik76
autor
31. jan 2017

@orsulka to je paráda. Lenka od minulého týždňa začala zasa plávať a som spokojná. Čo sa týka známok, tak včera nám priniesla 4 a 3, to aby sme mali doma čo riešiť. Mali diktát a verím tomu, že tam popísala chujoviny. Mladá dáma totižto neuznáva bodky na j a i, dĺžne iba tam, kam sa jej to hodí..... Diktáty jej moc nejdú.
Maťo jej diktoval vetu: Blesky blýskajú.
Mladá napísala: Belkyk blýskajú. Potom sa opravila: Blesy blýskajú. A ešte raz sa opravila: Bleksy blýskajú. Potom stratil Maťo nervy 😅

lada_dee
31. jan 2017

@adulik76... Super, šikovnica,... Diktáty, tie som i ja nemala rada,... A verím, že ona to časom dá 😉
@orsulka... Jeje, super, zlatíčka... A kde ste také pekné kúpili??? 👍

My už krásne 4nožkujeme.... 👼😊 a začíname sa i na nôžky dvíhať, tak premýšľam aké botičky kúpiť, čo je naj, dajte tipy maminy
😉

orsulka
1. feb 2017

@lada_dee Ladi to bolo na objednávku, šité priamo na nich 😉

nelia
1. feb 2017

@lada_dee v damskom klube o tych botach akurat rozpravala jedna ortopedicka... vraj kym sa dieta uci chodit je najlepsie mat priamy kontakt s podlahou... t.j. najlepsie je naboso.n ked topanky tak s co najmaksou podrazkou...

My sa mame fajn... nasho maleho spunta ani nevidiet od zeme a tiez sa uz furt stavia pri vsetkom co mu pride pod ruky a stvornozkuje uz asi 3 tyzdne.. neviem kam sa ponahla... asi za sestrou.. oproti nej je o 2 mesiace motoricky sikovnejsi... no rozumovo je to este male trdlo a hocikedy sa pusti a kedze sediet este nevie nepada na zadok ale rovno ako drevo.. takze mu furt musim byt v patach.. s Johannkou sme zase raz hore raz dole, ale tej hysterue je uz vyrazne menej a braceka velmi lubi, len sa s nim chce hrat ako so seberovnym..
Slubujem, ze uz aj tie fotky sa raz zrodia...

nelia
1. feb 2017
orsulka
2. feb 2017

@nelia prekrásna rodinka !!!! ❤

lada_dee
2. feb 2017

@nelia... Nádhera.. 😘
Aké zlatíčka.... 😉

adulik76
autor
8. feb 2017

Čaute ženy, čo je tu tak ticho?

orsulka
9. feb 2017

tak šak ani neviem....😉

asi nie je o čom.....

aleboooooooo

je toho tooooľko, že sa to človeku nechce rozpisovať 😉

adulik76
autor
9. feb 2017

@orsulka u mňa to vyzerá tak, že skôr nestíham.

orsulka
9. feb 2017

@adulik76 presne tak aj u mňa....

teším na víkend...tento týždeň celkom parádne ťažký..... od piatku ideme na chatu...akcia....
MATKY S DEŤMI!!!!! cca 5 kuskov matiek 8 detííííí ❤

adulik76
autor
9. feb 2017

@orsulka pekne, to si moc neoddychnes 🙂

orsulka
9. feb 2017

@adulik76 ale ano, myslím, že to bude taký dámsky zlet , deti sú v pohodke, teda aspon moje, budú tam aj staršie, aj mladšie....
bude oddych od mužov, aj keď ja som s tým mojím od pondelku nebola. Dnes prídu s Adamkom z Blavy.
Ockovi necháme volný víkend 😉

sincerity
12. feb 2017

zdravím dámy 😉

tak po dlhšom čase sa ozývam. Niežeby nebolo o čom, ale naozaj nie je času. A keď aj mám chvíľu, tak som tak unavená, že idem o deviatej spať. Na FB tiež minimálne, hlavne po tom, čo si ho lax zrušila.

V robote všetko ok. Akurát, že je toho proste mrte. Za január odrobených nejakých 200 hodín.... no proste o hubu, proste nevládzem. A nejaké zníženie počtu odrobených hodín v nedohľadne.
Ale zatiaľ kolektív, šéf aj práca ok.

Kauza mama - ok. Pomaličky ideme v tom režime čo sme nastavili. Zažívame humorné situácie. No sme za to v podstate vďační. Boli sme na posudkovej komisii a mame bol uznaný plný invalidný dôchodok. Tiež prebehol súd o tej svojprávnosti, ale zatiaľ odročené na máj. Musí podstúpiť ešte vyšetrenie ich psychiatrom. Tak pracujú naše súdy... Nechápeme prečo si to proste nevyžiadali pred pojednávaním. Stráženie, varenie, pranie, upratovanie, vybavovanie a všetko okolo domácnosti si striedame.

Babka dedko ok. Dedko mal v januári oslavu 90-tky. Tak sme oslavovali. V reštike pekne, šak fajn to bolo.

Marek ok. Robí teraz klasické osmičky, tak zastrešuje domácnosť u nás.

Katka a Naty ok. V piatok sme boli všetci na karnevale. Veď oddýchli sme a zabavili sa.

sincerity
12. feb 2017

@nelia ste krásna rodinka, teším, že si sa ozvala a máte sa fajn. Verím, že sa v tomto roku vidíme.
@orsulka dúfam, že si teda oddýchla
@adulik76 joooj moja veľa roboty.... tak asi ako u vás predpokladám....

@lada_dee ani sa nenazdáš a Adrianka bude chodiť veru...

Verím, že sa všetky máte fajn. A myslím na Vás stále aj keď nepíšem moc....

sincerity
12. feb 2017

A čo stretko tento rok dámy? Bude? Šak máme február..... len neviem kto kedy nájde niečo vhodné, keď sme takí bizi všetci 😅