Dámy z koníka
Babule, skúsme diskusiu
Dnes som bola na korčuliach....v podstate prvýkrát v živote.... pobavila som celú ulicu 😀
tak ja stále nemám v práci PC, zas píšem, lebo kolegyňa má dnes pol dňa voľno.....
čo sa týka toho stretka, tak ja sa teda k junu vyjadriť neviem, keďže nemám relevantné informácie, a Ferko ma nejak neinformuje..... bléééééé
tak to teda nechajme na august, september .......
ja som takto Adulka skúšala korčule minulý rok - tiež 1x, celkom to šlo...hahahahahha......a tak verím, že tento rok ešte čo to pokorčulujem 😉
Adrianka, 1 rôčik 84 cm a 11,780 kg... 😘 😇
no čaves.....
takže kočky vyjadrite sa .....čo teda ten dátum 22-25.6.2017 ????? som zistila, že v tomto termíne by sme mali volno.........
čakám 😉
My voľno máme, ale včera poobede bol Vily vo včielkach, vyzerá, že by mala byť fajn sezóna a to nám trošku komplikuje veci, bo nevieme kedy bude treba medik vytáčať... 😲 ... Ospravedlňujeme sa, toto nevieme ovplyvniť a ani predpovedať ☹.. Takže neviem čo teraz,...
no a čo ten zvyšok kolektívu ??????
ideme, alebo to necháme na nejaký ten september....či,....čoooooo ???? 😉😉❤
nááááááááá....šak ale takto sa teda nedohodneme .... hihihihihihihihihi.....
pekný deň prajem všetkým 🙂
😍😍😘
😀 Šak kde nič, tu nič....
tento rok je to s našou komunikáciou hrozné. Priznávam svoj podiel viny 😀. Ale fakt s tým časom mám najväčší problém. Keď mi zrušili prístup na koňa v robote, tak večer nestíham vôbec, iba čo-to prečítať. Moc ma to mrzí, lebo mi všetky chýbate.
Adu šak do pohody, možno tak viac cez messanger by sa podohadovali, dám si už aj ja naištalovať internet do mobilu. Je to praktickejšie a aj rýchlejšie ako toto.
Ani mne sa nechce moc púšťať PC poobede.
Aj mne chýbate, a moooc sa na všetkých teším !!!!
Zdravím.... tak že výnimočne som zapla pc doma... lebo aj dane a preddavky bolo treba hradiť.... že až som si poplakala skoro keď som pár litrov púšťala nenažrancom .... tssss 🙂
Reku keď ho mám zapnutý tak kuknem.... a veru snáď lepší ten mobil v tomto prípade..... veď minule sme si ako pekne popísali.... aj čo to popili na diaľku 🙂))
Tak dievčence .... a sme spokojné 🙂
http://www.ubytko.sk/chata-west/ alebo to isté sme mali http://www.ubytovanienaslovensku.eu/chata-west- termín obsadený
http://www.apartmanroyal.sk/ - na internete neuvedená obsadenosť
http://chata1.chatajahodnik.sk/index.php/rezerv... – termín obsadený
http://www.ubytovanienaslovensku.eu/chata-valac... – termín obsadený
http://www.megaubytovanie.sk/penzion-michaela – termín obsadený
http://www.chatauhorcik.sk/cennik-a-rezervacia/- na internete neuvedená obsadenosť
Tak teraz máme dve možnosti a to buď sa držať termínu a hľadať ďalej nejaké ubytko.... alebo dať nový termín a v tom momente asi pozerať obsadenosť a zarezervovať to.... Takže????
Ináč u nás všetko naporádku 🙂
Marek dorobili tú bránu, už sme ju dali aj striekať, teraz obkladá predok domu, potom sa chce pustiť do schodov. Čo to sme zase vysadili.
Súd s mamou dopadol ok - oficiálne som jej opatrovník a má obmedzené práva na právne účely a zdravotnícku a ústavnú starostlivosť...
Cez víkendy klasika makáme potom opekáme 🙂 .... najčastejšie u Katkinho Jožka....
Deň detí tiež za nami.,... Naty naporádku....
Za mňa asi toľko, že za máj odrobených čistých 240 hodín 🙂
ahojte, tak sa to na tento jun tak trochen skomplikovalo s vystúpeniami detičiek, ktoré budú nasledujúce tri týždne po sebe - každú nedelu. A tak nejak sme si vlastne ani termín definitli všetci nepotvrdili, (tuším len Mirik, ja a adu), tak mám pocit, že to nechať až na tú peknú jeseň. Aby sme zbytočnče do niečoho netlačili.
Tak ale to je môj pocit, neviem ako Vy. Ja by som už rada vidieť Nelikovcov - a to všetkých štyroch, a vlastne keby sme sa tak spichli už všetci....to by bolo fakt fajn.
Náš tanečný program dopadol takmer na jednotku s hviezdičkou, veď samozrejme nie sme dokonalí a tak aj chybičky krásy boli. Ferko sa obul do tancovania, opäť ho to chytilo, a zistil vlastne, že ho to veľmo baví.
Už sme mali doma uja na detskú izbičku, tak sme dohodli nejaké to usporiadanie postelí a stolov , skríň - teraz čakáme, nech to vyčísli a tak uvidíme.
Miruška, kam to tento rok idete dovolenkovať ??? Som zabudla a nechce sa mi to tu hľadať. Ja len, že či nepôjdete zas okolo nás, a že dáku kávičku dáme 😉
Ani do ZOO a do zámku sa nik z Vás nechystá ????
Prajem pekný dníček dámy ❤
15-18.6. a potom od 22-25.6. je rozprávkový Bojnický zámok. Hrajú tam 4 rozprávky počas prehliadky zámku. Určite chcem s deťmi ísť, aj minulý rok sme boli, a vydržali pekne celú prehliadku. Akurát toho 24.6. by mali možno tam vystupovať - neviem presne.
@adulik76.. Tak keď budete mať termín, ta s @orsulka vás radi vidíme..
😉
Tak teda s Nelik a rodinou by to bolo veru načase 🙂
Za nás zatiaľ september okrem 15.-17.9. môže byť, mám tam mať stretávku zo ZŠ z Levoče, potešili ma, že ma zavolali, veď 6 rokov sme spolu drali lavice 😀
A inak pohoda chalupová,... Víkend smer Malacky a Viedeň... Babky sú už prichystané 👶
Mam novy telefon, kedze stary mi moj synacik hodil do bazena.. a reku vyskusam pridat foto, lebo na starom to neslo... a ide 😎
Stretko.. co tak prvy septembrovy vikend? 31.8.-3.9. Tam je v piatok sviatok... minus 1 den dovolenky... no v pondelok je hned nastup do skoly a skolky, tak neviem.. aj my by sme chceli nastupit, ked dovtedy poriadne odplienkujeme, lebo v tomto sme akisi nesikovni...
Inak raz hore raz dole... jeden den mam pocit ze skoncim v blazinci a druhy je to zase pohoda pohodova, ale to asi poznate..
Beni furt lozi po styroch.. hocikde.. na dvore, v zahrade, na ulici, v parku... chodit sa mu akosi este nechce.. max sa dvihne na kolena a tak chodi, ale aj Nona tak zacinala... ani vodit za ruky sa nenecha... aspon nam usetri krize.. xixi.. len to dost nici nohavice a aj na kolenach ma uz stvrdnutu kozu 😎
A Nona ta je jak 100 certov... sem tam sa stane, ze posluchne na slovo, tak je tam zablesk nadeje😝 .. kazdopadne je to s nimi zabava..
Inak mame objednany maly zahradny domcek... svokrovci na nas (resp. Na deti) prepisali cast zahrady.. 8 arov.. chceme to tam pekne upravit, zatravnit... sme s L. rozmyslali, ze o rok dva mozeme spravit stretko aj tam, no spat by sa spalo v stanoch, pre deti by to mozno bol super zazitok .. v pripade skaredeho pocasia by sa dala najst nejaka alternativa - spanok u nas pripadne u svokrovcov..
Nelia....no ahoooooj 😉 tak som rada, že si sa ozvala, a deťuchy sú krásne, a som rada, že sa Vám darí, aj keď viem, že sú dni a sú dni.
My ďakujeme za pozvanie, o rok dva teda uvidíme čo a ako, tak to je ešte dlhšia doba, aj keď asi to ubehne a ani sa nenazdáme.
U nás detičky cez víkend zvládli bravurne svoje prvé tanečné vystupko, Adamko si doslova užil, Šarlie to nakoniec dala tiež a dokonca s úsmevom na perách. Ona je niekedy sama zo seba nešťastná, keď je niečo nevýjde tak ako si sama predstavuje.
A už videli live tancovať aj ocka, tak inak všetci sme z toho mali zážitok.
Prajem pekný týždeň
😍
Ladi, tak ako bolo na koncerte???? a čo Riuška? zvládla s babkami a babky s ňou ??
PS: Krém ešte nedorazil ???? lebo už aj cez deň používam nočnýýý 😅😅😅
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahojte 😉
Ahoj, ako v práci? Je to lepšie ako v tej starej?
@adulik76 ahojte,
ja si myslím že určite ano. Tiež sú tu nejaké tie negatíva, ako všade, postupne si na to zvykám.....ale z časového hľadiska to je paradička.
Včera sme boli pozrieť Sagana, šak ste určite videli na Facebooku, a bolo fakt dobre, aj keď veľmi horuco, ale zvládli sme 🙂

@orsulka.... Zlatíčko, ale 5.4. si písala, že tento termín áno,... 😀 .. Ten ďalší víkend je stretnutie s Gagom 😉... Či?
A tak teda august, či september?...
My ako tradične chalupa, sadím, sejem, Vily okolo včeličiek... 🙂... A tak to letí.
Budúci týždeň oslava, ale keď pozriem na predpoveď, tak mi je smutno... Veď furt ten dážď.... 😯😟😢
Užite krásny pondelok a nech máte ešte krajší týždeň. 😘