Dámy z koníka
Babule, skúsme diskusiu
@orsulka no uvidíme... Marek máva aj poobedné ob-týždeň.... a hneď si vybehne aj na týždeň do čiech 😀 😀 😀
Snáď si na BA zvyknem.... zatiaľ to nie je 100% ale rysuje sa to a je to na dobrej ceste.
Malo by to byť od nového roka.
No tak dúfam, že ten 2017 bude pre nás šťastlivejší tak nejak.....
zdravím dámy ... dnes piatoček 😀 ... škoda, že nie ten minulý! Fajne bolo 😵 😵 😵
@orsulka veru, bolo to šťastie.... aj tu teraz počasie na prd.
Pomaly odchádzam domov.... musím ísť k našim poriešiť ešte niečo s kúrenárom...
Dnes zase taký deň... najskôr som volala na súd - tak pojednávanie k svojprávnosti 26.1.2017!!! Zlaté naše súdy!
Potom mi volali zase za pojednávanie k určeniu stupňu odkázanosti pre ústavnú starostlivosť... tak to mám prosímpekne v pondelok naobed.....
A potom ešte s primárom som volala .... no taký deň
Medzitým utekala do stavebnín a železiarstva pre jakúsik rúru do komína..... že naša je deravá.... no nakoniec tatko volá, že netreba, dedo našiel na povale.....
KOCURKOVO
PRAJEM VAM KRASNY VIKEND 😵 😵 😵
ahojte po víkende dievčatká 😉 😉
veď sa celom aj tento vydaril - myslím počasím celkom bolo fajn.
Torta nádherná, šak jasné Rišulo a bágre 🙂 🙂 🙂
zdravím dámy 😉
@adulik76 torta parádna Riškovská 😀 ... sa musel tešiť drobec 😉
Aj ste pochodili, fajn bolo v sobotu, dúfam, že ste si užili.
@orsulka a vy ste ako víkendovali moja?
No u nás klasika.... v piatok skoro do deviatej riešili zapojenie kotla s kúrenármi, potom s technikom, čo to prišiel zapojiť. V sobotu robota a mama nemocnica. V nedeľu mama kostol, nemocnica mama, nejaký lidl a domov. Doma sme zas s marekom riešili rúru.... šak tú kuchyňu by som chcela do Vianoc mať, a nejak sa nevieme rozhýbať.....
Šak nech sa vám dobre varí u nás 😀 😀 😀
@sincerity ale tak viac menej, ja som bola s deťmi, Ferko bol pomáhať na chvojke s jablkami, v nedelu u kamoša na garaži, plus v sobotu poobede dokončievali strechu na našej garáži, lebo zatekalo. A tak viac menej sama sdeťmi celý čas. bola som u mojej mamči, lebo ju opantala chrípka, a taká bola moja, že ledva rozprávala. tak som navarila aj pre ňu, deti nechala u kamošky a išla som za ňou aspon na dve hodky, pokecať, čaj uvariť, jedlo doniesť. Od štvrtku ide Feri na pánsky zlet, takže zas sama s deťmi. Aj som chvilu rozmýšlala, že by som šla do Helpy k tete na hotel, ale v nedelu už musím byť o 15-tej doma a tek neviem, či sa mi to oplatí utekať piatok poobede a v nedelu doobeda spať. A doma ani nič navarené...a tak neviem zatiaľ čo bude a tak...
Ale ste sa rozpísali. Ja dnes krátko, beháme, upratujeme, dnes má prísť prezident
Ahojky,
My tak v pohode 😊 ja ešte nie na 100% fit, akosi mi to zlieza na priedušky, uvidíme.
Veru od štvrtka budeme samé, tak budeme doma a pôjdeme pozrieť svokrušku na chalupu a na hroby tu v okolí, tak dúfam, že bude pekne.
@adulik76.. Teda, tak nech návšteva prebehne bez problémov.
@sincerity... vidím, že súdnictvo je riadne zaneprázdnené,.. Držíme palčeky, nech to potom rýchlo uzavrú. A máte stanoveného i znalca z odboru psychiatrie?
ahojte dámy 😉
@adulik76 odpadnem! Tak ako to dopadlo? Dúfam, že bol spokojný 😀 😀 😀
@orsulka sobota je vhodný čas na umývanie okien.... my ideme umyť mame aj babke s @laxity .... 😀 😀 😀 okrem toho upraviť hroby, a tak proste pracovná sobota u našich..... klasika... pomaly si zvykáme.
Dnes nás čaká zase návšteva mamy.... uvidíme ako sa dáma bude cítiť....
V nedeľu nemala tú plesovú kabelku.... no tak sme robili poriadky na oddelení .... už nás tam poznajú a majú z nás nervy .... ich problém...
@lada_dee Ladik ja neviem aký znalec.,... Toto bolo šetrenie k stupňu odkázanosti na ústavnú liečbu. Ak majú nejakého tak o ňom neviem, kto je čo je. Nech je to kto chce. Tam by to malo prejsť, aspoň tak naznačovali. Mama by mala byť zaradená do VI. stupňa, čo je odkázanosť na 24 hodinovú starostlivosť.
Kurírujte sa pekne, nech môžete víkendovať poriadne na tej chalupe.
Hej, nabehli
čaves....
včerajší lekársko kontrolný deň - výsledok - antibiotiká na asi 10 dní....
okuliare o 1x silnejšie ako mám teraz...
v škôlke vypli kurenie lebo porucha, a tak sú detičky u starkých - tešia sa , že majú miniprázdniny.. 😉
@adulik76 krásna tekvička, u nás by to bol tiež Ferko, kto by dokázal niečo podobné....ja teda e-e 😢 😢 😢 😢 😢
dnes už pracujem...v pondelok mám voľno...huráááááááááááááááá

@adulik76 no pekne.... tiež mi je to divné... čo robíš na takej nočnej? normálne kanceláruješ?
ináč u mňa za robotu zatiaľ dobre.... že so mnou rátajú.... tak uvidíme 😀 😀 😀