icon

Dámy z koníka

adulik76
2. sep 2016

Babule, skúsme diskusiu

orsulka
16. nov 2016

@adulik76 no tak najvyšší čas, u nás dnes do rána bol snehopoprašok 🙂

simca06022011
16. nov 2016

@adulik76 my sme uz tyzden ticha domacnost kvoli pneumatikam a dnes sme sa riadne suchali na snehu, clapkanici, najvyssi cas... niektorych chlapov zavesit :D Halvne toho mojho, kedze uz to ma "v plane" tyzdne a este ani dnes to nevyriesil...

sincerity
17. nov 2016

zdravím dámy.... tak u mňa dnes pracovno... verím, že aspoň vy užívate voľna 😉

tiež sme menili gumy na poslednú chvíľu.... veru už to začína toto hnusné počasie.

sincerity
17. nov 2016

@adulik76 a ako si oslávila okrúhlicu? Či si to nejak neriešila?

adulik76
autor
17. nov 2016

@sincerity oslávila som to posvojom. Prišli susedia, však ich poznáte, zabavili sme sa, čo to popili, pojedli. Myslela som, že sa sundám, ale zvládla som to dôstojne

sincerity
18. nov 2016

@adulik76 no proste za dámu si bola 😀 😀 😀

adulik76
autor
18. nov 2016

@sincerity však ja vždy

sincerity
18. nov 2016

@adulik76 isto.... aj ja by som sa to chcela naučiť 😀 😀 😀 😀

adulik76
autor
20. nov 2016

opäť sme mali doma Lienku školienku.... tak sme jej spravili pekný víkend

orsulka
22. nov 2016

Ahojte dámy 😉
Tak Nelik nepíše a nepíše... 😢 😢 😢
@adulik76 oslava bola aj s rodinou ? či len taká susedská ??? a torta ??? Ty vždy máš nejakú krásnu na oslavy...
@sincerity budeme sa učiť za dámy spolu, dobre ?? aj ja by som to chcela vedieť 😉
V piatok ideme s Ferkom na svadbu, to už by som mohla vedieť, ale asi nestíham 😀

My dnes ideme na kontrolu s detičkami po týždni ku krčnej a k obvodnej, tak uvidím, či ešte antibiotiká alebo nie. Ja furt chcrchclem, ale oči už nie sú také zapálené - framykoin (či ako sa to píše) zaberá.

Mirik - mamina teda ako ? Poslúcha?

orsulka
23. nov 2016

Pekné ráno 🙂

adulik76
autor
23. nov 2016

@orsulka aj tebe. Momentálne som PN. Tak sa vyvalujem v posteli. Nelik som písala sms, je v poriadku, len nestíha sa ozvať

orsulka
24. nov 2016

@adulik76 no tak dík aspoň za takéto info

mna bolí tiež hrdlo, zajtra mám dovolenku, lebo ideme s Fekom na svadbu. Nasadila som si antibiotiká, čo sme mali doma, tak už len čakám kedy zaberú. Detičky doberajú antibiotiká, asi teda budúci týždeň už pojdu do škôlky.

Adu, skoré uzdravenie 😉 😉

Mirik má asi DPH-čku, alebo je nebodaj na OČR-ke ????

sincerity
24. nov 2016

Zdravím dámy 😉

Mirik nie je na OCR... také nepozná 😀 @laxity Lax bola 10 dní... dnes je prvý krát v robote.

Ja mám dnes dovolenku, ale sme to nejak poplietli, tak som v práci. Dnes je s mamou oco.

Zajtra mám dovolenku naozaj, teda strážim mamu.

@orsulka prajem skoré uzdravenie, nech si to na svadbe pekne užiješ.... nezabudni dobre vypáliť červa... a daj si aj za mňa ... a teda hlavne nezabudni byť za DÁMU 😀 😀 😀
Tiež drobcom skoré uzdravenie 😉

@adulik76 tiež skoré uzdravenie prajem 😉 Vidím, že ste mali s Lienkou zase o program postarané 😀 😀 😀 Či si ty nenachladla na tom zimáku 😀 😀 😀

Som rada, že Nelik je v poriadku a všetko je tak ako má.... všetci toho máme nejak veľa

sincerity
24. nov 2016

Ináč u nás o hubu všetko.... šak dáma pokojná, kde ma dáš tam som.... nechce sa jej ale do ničoho.... tú hlavu nebude trénovať ani za svet 🙄
Tiež dostať ju do kúpeľne, no hotové umenie.

Máme rozpis služieb - denné, nočné..... Na nervy, čo vám poviem.

Vybavujeme veci na úradoch, čakačky na ústav niekoľkomesačné, až ročné.... celé zle.

Otec nespolupracuje (teda aspoň že ju stráži), ale on si myslí, že to takto bude donekonečna, prípadne mama ostane sama doma....

Primár sa vyjadril, že mama potrebuje 24 hodinový dohľad. A ak ho nevieme zabezpečiť doma, tak odporúča ústavnú starostlivosť.

Je nám to ľúto.

Pretože kvôli ocovi - teda jeho povahe a práci musí mama do ústavu. Sebectvo. Jeho. S tým sa potýkame celý život.

Otec doma opatrovateľku nechce, robí nočné cez deň spí. Prácu zmeniť nevidí dôvod.

Sme z toho vyflusnutí jak flusance.... Denná, nočná, máme korkovú tabuľu, kde si to píšeme.

Predvčerom som zabudla, že mám nočnú.... Bola som v tom, že idem spať domov. Keď som to zistila, bola som rozladená, normálne ma to proste rozhodilo..... 😖

Vyzerá to tak, že to budeme takto lepiť ešte pár mesiacov.... tak nám Pán Boh pomáhaj.

sincerity
24. nov 2016

Doma u nás bomba padla. Prerábame kuchyňu. Marek týždeň skladal skrinky. Teraz ich už týždeň skladá dole na finál.

Sme bez drezu, bez rúry.

Výhoda - nevarím.

Keď si chcem urobiť kávu tak v jednej izbe sú príbory, v ďalšej šálky, potom hľadám kávu a cukor. Konvica je zapojená v obývačke.... Asi tak.

Uvidíme ako dopadne kuchyňa vo finále.

Lebo sa nám to nejak drbe celé - spotrebiče nie sú takej farby ako sme si mysleli.
Obkladačky sú modré (dekor) namiesto zelenej.
Pracovnú dosku som nevidela - vyberal Marek - no v mene Božom.
Ako to celé dopadne je mi nakoniec tak nejak jedno....

sincerity
24. nov 2016

V práci na mrte.... treba postíhať aj to čo by som robila budúci rok (archivácie, zakladania, proste takéto veci). Oberá ma to o čas a energiu.

Končím ku koncu roka.

Nová práca - zatiaľ so mnou rátajú, ale zmluvu podpísanú nemám ešte.

Asi mi je to celé jedno už.

sincerity
24. nov 2016

Vianoce - šak tento rok som sa rozhodla že neupratujem, nepečiem. 😀 😀 😀 Žartujem.... ale chcela by som to tak.
Darčeky ako tak pokúpené.... neviem koľko, komu, lebo doma je kuchyňa vo všetkých izbách.... stará, nová, všade.

sincerity
24. nov 2016

S @laxity Lax si začneme asi dávať nejaké tie lieky 😀 😀 😀 😀 pomaly nám z toho zadrbáva 😀 😀 😀 😀 Veď mama sa má po nich ako dobre 😀 😀 😀

sincerity
24. nov 2016

Ale ináč sa máme dobre 😀 😀 😀 😀 😀

orsulka
24. nov 2016

@sincerity 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
😕 😕 😕 😕

no Ty kokos......šak to je písania na mrte.....nie o ešte práce ...uff....uff.....uff

no dievča moje, máš sa čo otáčať. Vlastne teraz dve domácnosti na starosti, starostlivosť o mamu. Denné - nočné, sanatorium v nedohľadne.....
Kuchyňa verím ,že v posledom rade dopadne na výbornú, keby aj čosika neladilo, ale budete mať všetko pekné, nové, krásne - radosť variť a piecť !! 😉 😉 😉
Závidím tie nakúpené darčeky...my tak zatial čo sme poobjednávali z netu....a ešte zopár musím vymyslieť a potom zabezpečiť..

Na svadbe sa teda idem snažiť udržať status DÁMY.... to budem mať taký tréning - sebaobládania 😀 😀 😀 ak ma to nebude baviť pojdem o polnoci domov...jak popoluša...hahahahahahaha

a na lieky sa s Lax kašlite....veď sú aj iné možnosti ako si zlepšiť náladu 😉 😵 😵 😵

lada_dee
24. nov 2016

Ahojky,
u nás tak pohodovo 😊... čo sa týka Vianoc, darčeky ako vždy budeme riešiť v decembri a našim sme dali urobiť kalendáre s Adriankou 😉
@adulik76 skoré uzdravenie
@sincerity...@laxity OMG, uff uff uff... Akože baby, klobúk dole, držte sa, posielame energiu.... 😙 Tešíme na foto kuchyne, práci česť ☺️
@orsulka... Tak užite svadbu... 🍸😉

orsulka
28. nov 2016

snežíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

😉

sincerity
28. nov 2016

Zdravím dámy ...

Tak na západe krásne slnečno 😎

Monik tak ako? Na svadbe za dámu?

Ostatné kočky ako?

orsulka
28. nov 2016

už aj u nás slnečno 🙂
na svadbe ......nooooo............aj za dámu 😀

adulik76
autor
28. nov 2016

U nás už nesneží. Inak, pracovne. V sobotu sme boli na koncerte Tublatanky.

orsulka
28. nov 2016

@adulik76 tak pekný reset ste dali...taký rockový 😉 len tak mimochodom, už nie si PN?? 😉

u mňa v piatok vianočný večierok z firmy....sa celkom teším už......a šef nám schválil odmeny, tiež fajn 👍

adulik76
autor
28. nov 2016

@orsulka už nie som PN. Vyzdravela som. 😀😀😀😀😀😆😆😆😆

orsulka
28. nov 2016

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

orsulka
29. nov 2016

čaves baby.......Adu aj si spomenula Nelik, že by sme nejaké fotečky radi videli ???? už by nám čo to o rodinke mohla napísať...
😉