icon

Dámy z koníka

adulik76
2. sep 2016

Babule, skúsme diskusiu

sincerity
29. nov 2016

Zdravím dámy,

no vidím, že teda žijete pekne cez víkendy 😉

U nás nuda 😅

Riešime furt niečo, a keď sme aj doma, tak som rada, že som rada.
Ale cez víkend sme hrali karty s Lax! S Marekom sme šli domov bez jedného centa....

orsulka
29. nov 2016

@sincerity čo kuchyňa ????????? už sa teda skladá, alebo čo ??? fotka ??? jedna, dve, sedem......😉❤

adulik76
autor
29. nov 2016

@orsulka len som sa jej spýtala, či je všetko v poriadku.

orsulka
29. nov 2016

@adulik76 tak OK.

sincerity
30. nov 2016

zdravím krásky 😉

@orsulka no kuchyňa sa skladá, pomaly kompletizuje, fotka bude, až to bude hotové. Lebo teraz je to také nijaké ešte.

sincerity
30. nov 2016

Mama: Kedy vstávam? Kedy si mám dať budíka?
??? Načo mama?
No do roboty!
Mama! do roboty už nechodíš tri roky!
????? A prečo????

😅😝

orsulka
30. nov 2016

@sincerity no teda, máte to fakt veselé....až to môže byť niekedydo plaču. Ale treba sa s tým asi naučiť žiť.....

sincerity
2. dec 2016

Zdravím krásky

@orsulka no tomu ver, niekedy nevieme, či sa smiať alebo plakať...
Jeden by neveril aké situácie vznikajú s tou našou mamou 😉

ináč ako dámy?

Adulka už určite darčeky zabalené, medovníky napečené...

Kuchyňa sa pomaličky finalizuje, včera som prvý krát varila..... Ešte nejaké svetlá a okrasné lišty a sokle tuším a bude hotovo.

adulik76
autor
2. dec 2016

@sincerity ako si vedela? Darčeky som balila minulú sobotu

sticker
sincerity
4. dec 2016

@adulik76 poznám 🙂

sincerity
4. dec 2016
orsulka
5. dec 2016

WUOOOOOW......!!!! prekrásna je !!!! máte krásny darček na Vianoce 😍

lada_dee
5. dec 2016

@sincerity ... Nádherné 😉 to sa bude inak variť, tešíme sa... 👍😊

U nás tak pohodovo, darčeky ešte nemáme, teda okrem kalendárov pre rodičov,... 😂 ... Hádam do konca týždňa vyberieme.
17. budeme mať konečne uvítanie Adrianky, ešte musím zohnať botičky a čelenku.
Tento týždeň by som chcela i medovníky upiecť.... A potom tesne pred ešte nejaké dobré koláčiky.

@adulik76... Tak ty si v darčeková ní úplne top 👏

adulik76
autor
5. dec 2016

Náš Mikuláš

orsulka
6. dec 2016

@adulik76 no super Mikuláško, aj u nás včera bol....prvýkrát u nás doma.....a deti v pohode aj s čertom, recitovali, spievali 🙂

fotky má Ferino v mobile- tak poprosím nech pošle mne a skúsim priložiť....

sincerity
6. dec 2016

@adulik76 no teda... a kto sa podujal? Nejaký sused?

@orsulka veru skus, nech vidíme.... alebo šak Ferko nám sem môže napísať a pridať fotky 😅

@lada_dee tiež by som mala začať piecť, keď už mám tú parádu doma.... len plechy ešte nemám poriadne. Vo výbave rúry bol len jeden..... šak s tým moc teda nenapečem...

ináč ok, teda okrem blázninca v ktorom žijeme momentálne, ale ok.

akurát cez víkend mi tatko hovorí:
že kedy ide mama k dr. že treba zmeniť lieky.....
prečo?
no veď tieto jej nezaberajú!!!! Veď sa ma pýtala na ktorý autobus ide do roboty!!!
oooo moj Bože! Tatko veď ti hovorím, že ona proste iná nebude....

Len ten náš otec to stále nevie pochopiť....

Dáma už dnes kutrala v čižmááááách ... strašne je mlsnáááá
Dokáže zjesť aj 5 koláčov naraz.... minule zjedla lax 5 kofíl naraz....

adulik76
autor
6. dec 2016

čaute, ženy. Fakt sa nestíham zastaviť, len čo - to prečítam. Som v jednom kole, všade kopa roboty. A vraj, že idú sviatky pokoja a mieru. No, ja nadávam v tieto dni ako pohan.
Ale aspoň deti si užili príchod Mikuláša .... prišiel trikrát. Ešte ich nenapadla otázka, keď je len jeden Mikuláš, prečo chodí toľkokrát a furt je inak oblečený. Ale asi ich oslepia tie balíčky, tak potom nad ničím iným neuvažujú.
A potrebovala by som nejaký reset. Spomínam, že v januári bude rok, čo sme boli v Piešťanoch 😀. Hlavne na ten wellness, čo tam všetci chodili nahatí 😲😲

orsulka
7. dec 2016

no u nás tak nejak podobne, ale hlavne stále sme chorí...teda kašleme a kašleme , nie a anie sa to ustáliť. Behám raz s Adym raz so Šarlie po vyšetreniach. ZaJTRA ideme na pneumologiu a potom aj na infektológiu budúci týždeň. to už využívali aj antibiotiká pred 3 týždňami. Stále sa to nejak točí a točí 😢

v robote ako v robote.....novú máme akurát televíziu - teda fiber TV - sme si kupili na Vianoce, tak to Ferko včera inštaloval doma.

orsulka
7. dec 2016
orsulka
7. dec 2016

takto sme včera v práci vyzerali my 😉 a rozposielali Mikulášsky vinš 😝

sincerity
8. dec 2016

@adulik76 ani nevrav... že pokoj.... podľa mňa totál výmysel... 90% domácností sa naháňa v práci aby postíhali, doma aby bolo všetko ako má... darčeky, vyupratované, napečené.... ženy majú jazyky vyrolované až k susedom.....

@orsulka to snáď ani neni možné tie deťúrence..... snáď to čoskoro skončí....

A vyzerali ste dámy super 😉

U nás v robote blázninec... väčší ako obvykle.... čo sa divím, lebo som si myslela, že to sa už ani nedá.... Dokončujem veci, aby tu po mne ostal ako tak poriadok....
A v novej firme ... no z nej som už narobená teraz.... uvidíme.

Adulka, tiež si spomínam ... bolo to super... mňa vždy napadne ten taxikáááááár!!!!

adulik76
autor
8. dec 2016

@sincerity no, hlavne tá jeho hudba

orsulka
8. dec 2016

😅😅😅😅

a každé jeho odbočenie - čo trvalo 15 minút !!!!! hahaha

nelia
8. dec 2016

Ahojte.. nerada pisem cez telefon, ale na pc nemam cas.. ta aspon par riadkov takto.. mame sa fajn, deticky su zlate a radtu ako z vody... Johannka je taky maly velitel, da do pozoru celu rodinu... a Beni je maly smejko, len sa mu stale treba venovat... pokezi si sam tak max. 5 minut... furt visi na mne... vacsinou v nisici.. v tom aj spi... v kociku ho asi strasia, par x som ho skusila vyniest v kociku ake potom som ho pol hodinu ukludnovala. Ani Johannka neznasala kocik... co uz..
Inak my sme nastastie zdravi aj ked sme uz ako 2mesacny pochodili aj nemocnicu... ame mali infekt mocovych ciest... nastadtie sme tam pobudli iba 2 dni, lebo dama doma bezo mna poriadne hystercila...
Maly mi zo zaciatku dost vela plakal bez priciny... nakoniec sme zavolali jednu taku pani, co cisti "energie" v dome a si predstavte, ze na nom bola kliatba... neviem, ci takym veciam verite, aj otec a Laco si z toho robili srandu az kym neuvideli na vlastne oci, ze zo dna na den to bolo ine babo... odvtedy mi uz bez priciny neplace...
Vedela by som o detoch vypisovat romany, ale hlavne cez mobil sa to neda... je mi velmi luto, ze sme vas nemohlivstretnut osobne... chceli sme dobehnut na stretko aspon na chvilu, ale mali sme akurat citarove vystupenie...
Keby som sa dovtedy neozvala, prajem krasne sviatky vsetkym!!! Hlavne sa aspon na chvilku zastavte z toho zhonu...
Mirka a Katarinka moc mi je luto vasej maminky...si ani neviem predstavit ake to musite mat tazke....

orsulka
9. dec 2016

@nelia tak ako super. že si napísala Nelik.....len tie fotky - možno časom doplníš 🙂

a prajem veľa zdravíčka

orsulka
12. dec 2016

bry den dámy.......tak ako ??????

adulik76
autor
12. dec 2016

Včera sme robili. Už nemohli vydržať

orsulka
12. dec 2016

@adulik76 no ale veď super, ja už tiež z okna bytu vidím veľa porobených stromčekov v bytoch. Myslím ,že ani my nevydržíme do 23-24.12.2016 😉
tak sme nechali deti nakoniec doma do konca roku - pomáhajú starkí počas týždňa. Nabehli sme na antirefluxnú dietu - uškodiť to nemôže a verím, že pomôže. Pani doktorka pneumologička síce diganostikovala Adamka, ale dodržiavame to všetci...hihihihihihihi. Aj Šarlotke som nasadila liek na ráno - na relux, ona má dokonca vyšší stupeň ako Adamko. Ferko je refluxák ako vyšitý, tak tomu to tiež neuškodí 😉 ale on je ten, čo to najmenej dodržiava !!

Cez vík sme u našich robili klobásky. Bolo fajne, stihli sme s mamčou a detičkami upiecť aspoň linecké. Tým, že teraz nesmieme čokoládu, tak musím zvážiť pečenie koláčov - a zopár vymaniť .

Zajtra majú deti preventívku - 6 ročnú....

adulik76
autor
12. dec 2016

@orsulka fuj, vy to s tými diagnózami tiež nemáte jednoduché. Kde sú tie časy, keď ľuďom nič nebolo 😕rrr

orsulka
14. dec 2016

Ahojte.....tak čo teada - furt nakupujete????? nestíhate písať či čooo ?????

Tak ja dnes v práci strávim asi v sklade, kde robím inventúru - tak ma čapli aspoň ako člena inventarizačnej komisie, keďže som odmietla byť interný audítor 😀 😀

Darčeky vôbec nemám, okrem tých zopár pre deti, čo sme objednávali cez net......a aj kalendáre pre starkých. A chcem aj nový stromček - lebo hento opršané čo máme doma je už hádam aj 20 ročný stromček.

Laďku, Viliho a Adrianku som nevidela ani nepamätám.....z bábetka už bude aj slečinka !!!! tak Ladi aspoň foto pridaj, nech ju vidím 😍