Darček - degustácia vína
baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?
@joja101 Co ti na to kamoska povedala? Nebola nastavana, ze si jej dala nieco kde ste prakticky isli vsetky? Ze to nebol darcek iba pre nu alebo ze si nemohla vybrat kto tam s nou pojde?
@bubalea To iba tolko? Ja som myslela, ze to sa viac plati a ze to je nejaka jednotna cena. A co vsetko v tom bolo akoze zahrnute v tych 20 eurach?
@svettii Jaj oni maju akoze aj restiku? A dokedy to tam bolo otvorene? Mozme tam zostat aj tak, ze akoze vecer? A dakujem precitam si teda. Nemaju to aj niekde napisane ako to prebieha?
@joja101 Skor si myslim, ze to zle vplyva na psychiku ale je pravda, ze z toho zase mozes dostat nejake choroby takze ano je to dobre, v tomto s tebou suhlasim, treba si to proste nejako spestrit ked sa da
@svettii Nakoniec ano, akoze chcela som aby sme sli vsetci ale par bab nemohlo ale aj tak bolo nakoniec uplne super takze by som nemenila. By som povedala mozno, ze je to aj lepsie ako ked je tam taka obrovska skupina ale to zase musi byt tiez o niecom inom
@bubalea TAk preco sa ludia pytaju? Lebo chcu vediet no :D Ale nevadi tak ved vy ste tam boli pred nami tak uz je to teraz prakticky jedno ked mame uz po tom 🙂
@bubalea Ja som uz tiez premyslala, ze komu by som to dala ako vianocny darcek aby som tam mohla ist znova :D :D Akoze je to take vychcane mozno trosku ale zase na druhje strane sam tam ist to sa neda a ani to nema zmysel, nie je to take ako ked si tam s niekym s kym sa zabavis, rozumiete si lebo povedzme si pravdu je to aj o tej atmosfere
@tasticka59 Jasne, ze nie, to by mi ani nenapadlo. Ja som uz pisala pred tym, ze my sme vlastne taka partia bab uz niekolko rokov a proste uz take veci ako su nejake ramceky a podobne veci to uz mame za sebou a uz same nevieme co by sme si jedna druhej dali, peniaze to je take neosobne tak sme sa dohodli, ze si budeme davat take zazitky. To je jedna vec a druha vec je, ze sme jej to dali s tym, ze si moze vybrat s kym pojde a chcela ist aj ona s nami takze nemala byt preco nahnevana 🙂
@marcelik88 Ved ja som to prave tak myslela, ze to proste ma take ucinky na cloveka by som povedala. Ale ja sa toho teraz momentalne nebojim lebo u nas sa kazdy den stane nieco co by som absolutne necakala :D
@tasticka59 Vieš čo nejaký presný priebeh asi nemajú nikde napísaný, lebo to záleží aj od toho aká veľká skupina tam príde vieš. Inak to vyzerá keď tam príde skupinka ja neviem 10 ľudí alebo tak a zase inak keď tam príde firma s 50 zamestnancami vieš 🙂 A áno majú aj reštauráciu, otváracie hodiny momentálne neviem naspamäť ale skús si to veď normálne vyhľadať na internete 🙂
@marcelik88 To som práve písala aj vyššie, že čo to celé vyzerá inak keď tam je pár ľudí a zase inak keď tam je veľa ľudí. Podľa mňa ale stojí za to zažiť oboje keď sa dá 🙂 Ale som rada, že sa vám teda páčilo
@tasticka59 No v tom už máte všetko prakticky teda okrem cesty alebo ak tam budete aj spať tak teda ubytovanie. Ak by ste chceli zostať tam niekde v tej oblasti. Neviem odkiaľ ste teda tak len to vravím, lebo my sme tam boli potom nakoniec celý víkend. No a máš tam vlastne už celú tú degustáciu, pozriete si vlstne celý ten objekt a aj samotnú degustáciu tých vín 🙂
@marcelik88 Veď okay len ma to zaujímalo 🙂 Nechcem nejako dobŕdzať alebo čo :D Len som tiež chcela vedieť
@joja101 Fakt? Tak to mas stastie lebo u nas to vyzera furt rovnako :D Kazdy den rovnaky scenar akurat cez vikendy sa to trosku meni. Dufam, ze sa to casom tiez zmeni a ze svetle okamihy nebudu iba take kratke ako doteraz
@svettii Ked je tam nejaka vacsia firma tak to musi vyzerat ako na svadbe nie? :D Ja som tiez rada. Sme si naplanovali, ze sa tam pojdeme niekedy len tak, ze si tam len zastavku spravime, vinko kupit a tak. To prostredie tam to je nieco uzasne
@bubalea Ale to nic. Podstatne je, ze to dopadlo dobre aj vam aj nam 🙂
@joja101 Ahaa takze vy ste jej dali vybrat. Potom rozumiem, ja som si myslela, ze ste jej to dali ako hotovu vec, ze proste ide s vami. A ako darcek to bolo podla teba fajn? Mala z toho radost? Pre kolko ludi max je to?
@svettii To mi ja jasne, ze nevies naspamat ale chcela som vediet ci tam mozeme aspon chvilku vecer posediet potom este. Alebo kolko to vlastne cele trva?
@bubalea Cize tam uz nemusim potom za vino nic doplacat? A mozeme si potom aj nejake tam kupit?

@tasticka59 Ahoj 🙂 Boli sme vo viniciach elesko a platili sme za túto degustáciu a prakticky tak torchu aj prehliadku 20 eur na osobu. Koľko maximálne osôb tam môže byť to neviem ale napríklad čo som videla fotky nejaké tak tam bývajú aj väčšie akcie a najmenej sa mi zdá, že musí byť 6 osôb aby sa to mohlo uskutočniť 🙂 Záleží teda od toho či by si chcela ísť akože ako nejaký firemný večierok alebo chcete ako nejaká partia kamarátov 🙂