icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

bubalea
29. sep 2019

@tasticka59 Ahoj 🙂 Boli sme vo viniciach elesko a platili sme za túto degustáciu a prakticky tak torchu aj prehliadku 20 eur na osobu. Koľko maximálne osôb tam môže byť to neviem ale napríklad čo som videla fotky nejaké tak tam bývajú aj väčšie akcie a najmenej sa mi zdá, že musí byť 6 osôb aby sa to mohlo uskutočniť 🙂 Záleží teda od toho či by si chcela ísť akože ako nejaký firemný večierok alebo chcete ako nejaká partia kamarátov 🙂

bubalea
29. sep 2019

@joja101 To je pravda, tiež to zvažujem ešte ako darček kamoške, že by sme šli spolu lebo som im ukazovala fotky z toho ako sme boli teraz a hrozne sa im to páčilo tak som myslela, že by som šla potom možno niekedy rok ešte raz s nimi

bubalea
29. sep 2019

@svettii Tak bol to naplno využitý víkend, lepšie to ani dopadnúť nemohlo, super sme si vybrali dátum. Bolo to tam krásne to musím uznať, celé to tam tak dýcha tou vinárskou kultúrou

tasticka59
30. sep 2019

@joja101 Co ti na to kamoska povedala? Nebola nastavana, ze si jej dala nieco kde ste prakticky isli vsetky? Ze to nebol darcek iba pre nu alebo ze si nemohla vybrat kto tam s nou pojde?

tasticka59
30. sep 2019

@bubalea To iba tolko? Ja som myslela, ze to sa viac plati a ze to je nejaka jednotna cena. A co vsetko v tom bolo akoze zahrnute v tych 20 eurach?

tasticka59
30. sep 2019

@svettii Jaj oni maju akoze aj restiku? A dokedy to tam bolo otvorene? Mozme tam zostat aj tak, ze akoze vecer? A dakujem precitam si teda. Nemaju to aj niekde napisane ako to prebieha?

marcelik88
3. okt 2019

@joja101 Skor si myslim, ze to zle vplyva na psychiku ale je pravda, ze z toho zase mozes dostat nejake choroby takze ano je to dobre, v tomto s tebou suhlasim, treba si to proste nejako spestrit ked sa da

marcelik88
3. okt 2019

@svettii Nakoniec ano, akoze chcela som aby sme sli vsetci ale par bab nemohlo ale aj tak bolo nakoniec uplne super takze by som nemenila. By som povedala mozno, ze je to aj lepsie ako ked je tam taka obrovska skupina ale to zase musi byt tiez o niecom inom

marcelik88
3. okt 2019

@bubalea TAk preco sa ludia pytaju? Lebo chcu vediet no :D Ale nevadi tak ved vy ste tam boli pred nami tak uz je to teraz prakticky jedno ked mame uz po tom 🙂

sisulia
8. okt 2019

@joja101 V pohode ja sa nehnevam vobec len proste nerada rozoberam taketo veci kde si to moze precitat len tak hocikto vies. Ale bude to 🙂 Tesim sa na to uz strasne, chcela by som tam vsetko vidiet a vsetko ochutnat

sisulia
8. okt 2019

@svettii Hej viem to som citala, ze to vlastne teda nie ste na jednom mieste. Ale vino nenosim so sebou, ci ano?

joja101
autor
9. okt 2019

@bubalea Ja som uz tiez premyslala, ze komu by som to dala ako vianocny darcek aby som tam mohla ist znova :D :D Akoze je to take vychcane mozno trosku ale zase na druhje strane sam tam ist to sa neda a ani to nema zmysel, nie je to take ako ked si tam s niekym s kym sa zabavis, rozumiete si lebo povedzme si pravdu je to aj o tej atmosfere

joja101
autor
9. okt 2019

@tasticka59 Jasne, ze nie, to by mi ani nenapadlo. Ja som uz pisala pred tym, ze my sme vlastne taka partia bab uz niekolko rokov a proste uz take veci ako su nejake ramceky a podobne veci to uz mame za sebou a uz same nevieme co by sme si jedna druhej dali, peniaze to je take neosobne tak sme sa dohodli, ze si budeme davat take zazitky. To je jedna vec a druha vec je, ze sme jej to dali s tym, ze si moze vybrat s kym pojde a chcela ist aj ona s nami takze nemala byt preco nahnevana 🙂

joja101
autor
9. okt 2019

@marcelik88 Ved ja som to prave tak myslela, ze to proste ma take ucinky na cloveka by som povedala. Ale ja sa toho teraz momentalne nebojim lebo u nas sa kazdy den stane nieco co by som absolutne necakala :D

joja101
autor
9. okt 2019

@sisulia Tak to som rada, lebo vies akoze nerada by som sa miesala do niecoho ak by si mala byt na mna nastavana. Nepozname sa takto osobne vobec ale tak uz si tu nejaku dobu piseme vies ako 🙂 To by ma fakt mrzelo. Ale som rada, ze teda pojdete nakoniec a uzite si to

svettii
10. okt 2019

@bubalea To hej, tam celá tá staršia generácia chodila na jeseň na brigádu do viníc, sa pomáhalo, akože aj by som to chcela zažiť niekedy takú atmosféru pri takejto práci. Niekedy im závidím, že sú tak celý deň vonku 🙂 A kde ste boli na tom vinobraní?

svettii
10. okt 2019

@tasticka59 Vieš čo nejaký presný priebeh asi nemajú nikde napísaný, lebo to záleží aj od toho aká veľká skupina tam príde vieš. Inak to vyzerá keď tam príde skupinka ja neviem 10 ľudí alebo tak a zase inak keď tam príde firma s 50 zamestnancami vieš 🙂 A áno majú aj reštauráciu, otváracie hodiny momentálne neviem naspamäť ale skús si to veď normálne vyhľadať na internete 🙂

svettii
10. okt 2019

@marcelik88 To som práve písala aj vyššie, že čo to celé vyzerá inak keď tam je pár ľudí a zase inak keď tam je veľa ľudí. Podľa mňa ale stojí za to zažiť oboje keď sa dá 🙂 Ale som rada, že sa vám teda páčilo

svettii
10. okt 2019

@sisulia To uvidíte ako sa dohodnete, oni sú tam veľmi akože ochotný, všetko vám povedia na začiatku. A tiež ti nemôžem všetko povedať lebo by si potom nemala žiadne prekvapenie.Už toľko o tom nevyzvedaj a radšej tam choďte 🙂

bubalea
11. okt 2019

@tasticka59 No v tom už máte všetko prakticky teda okrem cesty alebo ak tam budete aj spať tak teda ubytovanie. Ak by ste chceli zostať tam niekde v tej oblasti. Neviem odkiaľ ste teda tak len to vravím, lebo my sme tam boli potom nakoniec celý víkend. No a máš tam vlastne už celú tú degustáciu, pozriete si vlstne celý ten objekt a aj samotnú degustáciu tých vín 🙂

bubalea
11. okt 2019

@marcelik88 Veď okay len ma to zaujímalo 🙂 Nechcem nejako dobŕdzať alebo čo :D Len som tiež chcela vedieť

bubalea
11. okt 2019

@joja101 Hej? Aj si už na niekoho prišla? My sme veď boli na jeseň tak budúci rok by sme šli možno zase na jar alebo tak. Lebo aj tak to v tom okolí vyzerá tam úplne inak na jar ako na jeseň, chcela by som ešte zažiť tú atmosféru tam

bubalea
11. okt 2019

@svettii To si tiež hovorím, že by som najradšej šla takto von robiť ale zase keď si spomeniem na to, že to bolo treba zbierať aj keď bolo vonku škaredo :D Takže také ružové to zase nemali ale úplne ťa chápem. Vieš čo nevie mi teraz napadnúť to meno, opýtam sa muža :D

marcelik88
12. okt 2019

@joja101 Fakt? Tak to mas stastie lebo u nas to vyzera furt rovnako :D Kazdy den rovnaky scenar akurat cez vikendy sa to trosku meni. Dufam, ze sa to casom tiez zmeni a ze svetle okamihy nebudu iba take kratke ako doteraz

marcelik88
12. okt 2019

@svettii Ked je tam nejaka vacsia firma tak to musi vyzerat ako na svadbe nie? :D Ja som tiez rada. Sme si naplanovali, ze sa tam pojdeme niekedy len tak, ze si tam len zastavku spravime, vinko kupit a tak. To prostredie tam to je nieco uzasne

marcelik88
12. okt 2019

@bubalea Ale to nic. Podstatne je, ze to dopadlo dobre aj vam aj nam 🙂

tasticka59
15. okt 2019

@joja101 Ahaa takze vy ste jej dali vybrat. Potom rozumiem, ja som si myslela, ze ste jej to dali ako hotovu vec, ze proste ide s vami. A ako darcek to bolo podla teba fajn? Mala z toho radost? Pre kolko ludi max je to?

tasticka59
15. okt 2019

@svettii To mi ja jasne, ze nevies naspamat ale chcela som vediet ci tam mozeme aspon chvilku vecer posediet potom este. Alebo kolko to vlastne cele trva?

tasticka59
15. okt 2019

@bubalea Cize tam uz nemusim potom za vino nic doplacat? A mozeme si potom aj nejake tam kupit?

sisulia
16. okt 2019

@joja101 Neboj sa, jas om si tiez potom uvedomila, ze som to asi trosku zle napisala :D Ale tesim sa uz velmi pretoze konecne mame aj termin, ideme o dva tyzden cez vikend 😍