icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

bubalea
19. nov 2019

@marcelik88 Tiež si myslím, aj si hovorím, že možno som nemala toľko ani vyzvedať a mohla som mať väčšie prekvapenie. Ale zase by som nevedela napríklad čo si tam obuť, lebo keby si hodím lodičky tak neviem ako by som sa tam prechádzal po tých viniciach :D

bubalea
19. nov 2019

@joja101 Hej presne o tom sme sa bavili aj s tasticka, že tá cena je proste úplne normálna, že by si jeden myslel, že to je oveľa drahšie. Keď si zoberieš čo všetko tam dostaneš 🙂

bubalea
19. nov 2019

@svettii Máš aspoň nejaké otázky ak by ste tam niekedy chceli ísť znova. Mňa tiež potom napadlo toľko vecí ešte :D Mám v pláne si to aj všetko postupne spisovať aby som na nič nezabudla

tasticka59
20. nov 2019

@marcelik88 Vy ste tam neboli ako taka vacsia skupina nahodou?

tasticka59
20. nov 2019

@joja101 Ved som tam aj nieco pozerala, su tam nejake informacie ale zase na druhej strane je tam odkaz na to, ze si tam mas napisat a informovat sa takze, vsetko tam nie je. Oni maju aj fb nejaky? Nemohla by som napisat aj tam?

tasticka59
20. nov 2019

@svettii Jaj a den? Da sa to akoze len cez vikend alebo je to jedno?

tasticka59
20. nov 2019

@bubalea Ved preto som sa pytala ci to uz je akoze konecna cena vies. Som na to hrozne zvedava. Ty odtial nejaky fotky nahodou nemas?

marcelik88
21. nov 2019

@joja101 Jasne, ked clovek chce tak sa to da aj skombinovat ale proste neodsudzujem ani ludi, ktori si vyberu bud jedno ale druhe. Je to kazdeho vec 🙂 A je to aj taka dost zlozita tema

marcelik88
21. nov 2019

@svettii Ja som to len tak prebehla takze asi preto som si to nevsimla a necakala som to tam. Ako to myslis? Oni tam nemaju vsetky vina?

marcelik88
21. nov 2019

@bubalea Jaj no tak to mas pravdu. V tomto to asi aj mne pomohlo, ze som vedela, ze budeme chvilku aj po vonku behat, ze sa pojdeme pozriet aj na vinice, takze to by som isto chcela tiez vediet dopredu

marcelik88
21. nov 2019

@tasticka59 Nie nie, my sme boli tiez taka mensia skupinka ale viem, ze hovorili, ze den po nas maju nieco ako taku firemnu akciu pre nejaku firmu vacsiu a ze sa na to uz chystaju, aj miestnost a tak 🙂

sisulia
22. nov 2019

@joja101 Ano stihame tot v pohodicke takze sa nebojim. Vies co praveze teraz tot uz ani jtak nie je, jedine co mi robi starost je zver ale budeme si davat pozor. Len sa cas prehadzoval tak som si vlastne az teraz uvedomila, ze aj tam pojdeme uz asi po tme :D

sisulia
22. nov 2019

@svettii Samozrejme nemusis sa bat, dam vediet 🙂 Uz hadam najblizsie ked pridem jto budeme mat za sebou

joja101
autor
25. nov 2019

@bubalea Ano viem, co myslis. Akoze neviem ako to maju inde na takychto akciach ale tak my sme boli zatial len tu. Mozno niekedy skusime aj inde ale zatial by sme sa chceli viackrat vratit sem ale bude fajn to mat s cim porovnat

joja101
autor
25. nov 2019

@tasticka59 Jasne, ze maju 🙂 Len si vyhladaj cez google alebo rovno cez fb, maju stranku svoju takze kludne im mozes skusit napisat aj tam ak potrebujes, aj tak si myslim, ze ta odkazu na nejaku osobu, ktora to ma cele na starosti

joja101
autor
25. nov 2019

@marcelik88 Tiez si myslim, hlavne je to take, ze sa o tom dost mamicky a nemamicky hadaju, ze proste kazda ma ten svoj nazor a hotovo

joja101
autor
25. nov 2019

@sisulia Jaj to tiez, to mas pravdu, nam sa minule stalo uz skoro pred jednou dedinou uz tam aj lampy boli, ze nam zrazu dve lane skocili par metrov pred auto, muz to hned strhol do protismeru instinktivne a nastastie neslo nic oproti tak vsetko bolo okay ale bola som taka vyplasena

svettii
28. nov 2019

@bubalea To je pravda, ale mne sa to furt stáva, že niekde sa nás furt pýtajú, že či máme nejaké otázky, na školeniach, na kurzoch a podobne. Vtedy mi vôbec nič nenapadne a potom prídem domov ale len výjdem z miestnosti alebo budovy a už mi niečo napadne :D

svettii
28. nov 2019

@tasticka59 To záleží od toho ako sa s nimi dohodneš. Samozrejme, že aj cez týždeň sa to dá ale cez víkend by to bolo lepšie aj pre vás nie? Pokiaľ teda nebývate niekde úplne blízko toho

svettii
28. nov 2019

@marcelik88 Majú tam tie čo majú prakticky "najnovšie" alebo ako by som to povedala. Napríklad ja neviem víno z roku 2017 tam už nenájdeš, proste len to novšie lebo to oni už nemajú na predaj vieš 🙂

svettii
28. nov 2019

@sisulia To sa teším hrozne 🙂 Ja odkedy sme tam boli tak som tam poslala ešte ďalšie tri kamošky čo tam išli aj s rodinou alebo s inými kamoškami a dokonca z roboty tak ma to zakaždým strašne zaujíma, že či sa im tam páčilo, či mi nevynadajú, že kde som ich to poslala ale vracajú sa také nadšené ako ja

bubalea
29. nov 2019

@tasticka59 Fúha máme odtiaľ nejaké fotky ale je ich toľko, že vlastne ani neviem čo by som ti sem mala dať. Akože môžem ti niečo pridať to je jasné, idem hneď pozrieť, nejaké pekné aby si sa mohla trošku pozrieť ako to tam vyzerá. Ak by si ich chcela viac tak to ti potom možno skôr do mailu alebo tuto do súkromnej správy pošlem aby som to tu cele nezaspamovala :D Ale aj tak potom uvidíš sama keď tam pôjdete, že najkrajšie to je keď to vidíš naživo 🙂 Plus akože tá chuť vína to celé tak pekne dotvára. Stačí ti toľkoto fotiek?

bubalea
29. nov 2019

@marcelik88 Je to samorezjme v niečom aj dobré. Mne sa napríklad tiež práve páčili aj tie fotky čo sem niekto pridal takže aj na základe toho som sa rozhodla, že sa mi to páči a chcela by som také niečo zažiť

bubalea
29. nov 2019

@joja101 No ja som taká, že stále rada skúšam nové veci, hlavne aj kvôli tomu, že potom viem porovnať kde sa mi to páčilo najviac vieš. Tam sa potom s radosťou vraciame. Ale každý to má inak

bubalea
29. nov 2019

@svettii To je normálka, tiež to tak mám. Najlpšie to je na nejakých skúškach, keď som chodila na výšku, tiež som prečítala otázku, spýtali sa ma či všetkému rozumiem v otázke a môžem si ísť začať robiť prípravu. A ja jasné, rozumiem. Prídem k papieru na prípravu, začnem písať j zrazu zistím, že má asi milión otázok ešte :D

tasticka59
1. dec 2019

@marcelik88 Aha, tak nic no. Len som chcela vediet, ze ako to funguje pri takej akcii kde je viac ludi, ze ci aj s nimi chodia aj do vinic a podobne alebo ako to funguje v zime takto vies. Ale napisem tam asi

tasticka59
1. dec 2019

@joja101 Super dakujem, vyhladam si to. Akurat som pisala, ze ich idem teda kontaktovat a spytat sa aj na tie ostatne akcie, pre vacsie skupiny a tak. Cez fb to bude asi aj narychlejsie a ked tak nech mi oni teda povedia, ze komu sa mam ozvat potom

tasticka59
1. dec 2019

@svettii Prakticky áno, ja som len potrebovala, že ako môžem aj ostatným povedať, že sa to dá vybaviť. Lebo niektorým by to vyhovovalo aj cez týždeň vieš

marcelik88
2. dec 2019

@joja101 Lebo je to tak, ze kazdy ma svoju pravdu a nemoze ti proste uznat, ze ty mas tu svoju vies ako. Ja som skor taka, ze proste ked niekto respektuje moj nazor tak ja zase respektujem jeho nazor a tak sa vyhneme konfliktom. Kazdy clovek je iny a ma iny nazor na rozne veci

marcelik88
2. dec 2019

@svettii Aha takto si to myslela. Tak to mne je asi jedno len aby to proste bola napriklad ta palava jednotka alebo dvojka, alebo aj dunaj nam chuti. Ja nie som nejako vyhranena, ze bud len biele alebo cervene, ked je vino dobre tak ho vypijem