icon

Darček - degustácia vína

joja101
10. dec 2018

baby dohodla som sa so styrmi kamoskami, ze kupime jednej z nas na okruhle narodeninam taky zazitkovy darcek, degustaciu vina aby sme si to uzili pekne spolu. sme vsetky take vinkarky a casto chodievame na nejake akcie aby sme sa trochu odreagovali tak mi to prislo ako fajn napad. najcastejsie pijeme asi elesko tak som si nasla, ze aj tam nieco take robia ale neviem si predstavit ako to prebieha, boli ste niekedy niektora na takej sukromne degustacii? alebo aj priamo u nich?

Strana
z18
zdenusa4
24. feb 2021

@tasticka59 @jarinka33 no a to je ďalší problém, ja vôbec neviem na koho sa obrátiť. ten degustačný pobyt bol nápad mojej polovičky, no kde niečo také robia neviem. Musím skúsiť niečo cez google

tasticka59
25. feb 2021

@zdenusa4 ja som myslela ze to uz mam pripravene, ze chces len vediet nazor ci je to dobra volba 🙈 no s tymto ti asi ja nepomozem, ale mozem sa opytat kamaratov. Niektori behaju po vseliakych pobytoch a zajazdoch. Len mi napis ci to ma byt na Slovensku alebo to moze byt aj v zahranici 🙂

jarinka33
1. mar 2021

@zdenusa4 tak skusk google, tych vinarstiev nemoze byt tak vela u nas, urcite nieco najdes na internete, uvidis, len to chce cas 🙂 kedy ze je ta svadba?

zdenusa4
1. mar 2021

@tasticka59 budem ti veľmi vďačná ak mi zistíš info o tom ,lebo ja sa neviem ohnúť teraz ako z domu :/
@jarinka33 vyskúšam aj tvoj tip ,ďakujem. Von sa teraz nedostanem, tak pohľadám čo treba. Možno si konečne aj nejaké šaty nájdem na tú svadbu 🙂 inak svadba bude až v lete aj to len v kruhu rodiny, nič veľké nechcú kvôli kovidu

Strana
z18